Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקטע של הברקוד ? צריך להיכנס דרך הגאלקסי לאתר כדי לסרוק לא ?

לנערה מהכיתה שלי יש את הגאלקסי S , מידי פעם יש לו תקיעות קטנות של חצי שניה בערך ,למה ? בגלל הרום הפחות טוב של המפעילה ?או שזה בכלל לא קשור.

לעומת זאת, האייפון ליד רץ

פורסם

רעיון הברקוד

עכשיו תחשוב שלכל אפיקציה של אנדרואיד יש את הברקוד שלה ואתה פשוט סורק עם המכשיר וזה מוצא לך לבד את האפליקציה.

למשל לבורגוס יש ברקוד שלהם לאנדרואיד, הברקוד הזה מוצא לך בעצם את העמוד שלהם בפייסבוק ומקצר לך את ההליך חיפוש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מתעלק על השרשור, אני מתכוון לקנות HTC WILDFIRE שבא עם אנדרויד 2.1.

אם אני ארצה לעדכן את המערכת ל2.2 או 2.3 האם אני אצטרך לפרוץ את המכשיר (לעשות לו ROOT) או שאוכל לעדכן בצורה רגילה/חוקית את המכשיר ע"י אפשרות עדכון תוכנה מתוך המכשיר עצמו?

לwildfire כבר יש 2.2 רשמי מהיצרן והמכשיר אמור לקבל אותו אם לא עשו לו root.

אם כבר עשו root אז מתקינים ruu מקורי (שזה אומר להחזיר את המכשיר למקור שלו, בלי root) ואז העדכון יעבוד טוב.

עשיתי עניין הruu הזה לwildfire של אבא שלי.

אם אתה קונה מכשיר "נקי" שהוא 2.1 בלי עברית בכלל אז הוא בלי רוט והעדכון יבוא לבד בלי שום התעסקות.

ובקשר למכשיר עצמו, הרזולוציה שלו נמוכה והביצועים לא משהו, ובפחות כסף אתה קונה Orange San Fransisco שהוא מכשיר ברמה אחת מעל.. חוץ מהמצלמה המעפנה. זה המכשיר שיש לי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא יודע מי ממכם עוסק בעיצוב/גרפיקה/שרטוט/תכנון ולפעמים סתם רוצה להראות למישהו (לקוח עם הבנה של דג, למשל) רעיון בצורה "ציורית" יותר. הכל מקרה. נתקלתי לאחרונה באפליקציה שעונה לשם autodesk sketchbook (כן, אוטדסק של הCADים למיניהם)

פשוט תענוג, אחלה תגובת מסך, אופצייה לעבודה בשכבות, סוגי מברשות שונים, אופסיטי ועד מיני מטעמים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
רעיון הברקוד

תן לי להבין.

אתה ניגש לחנות ספרים למשל (הדוגמא שהבאת), קורא את הברקוד שעל ספר, המכשיר מזהה את הספר, ואומר לך איפה ניתן לקנות אותו, אחרי שהוא אצלך ביד בחנות ספרים שבה אתה נמצא???

יש לזה ביטוי דומני באנגלית: REDUNDANT USELESS REDUNDANCY...

redundant-redundancy-is-redundant-demotivational-poster-1211750954.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תן לי להבין.

אתה ניגש לחנות ספרים למשל (הדוגמא שהבאת), קורא את הברקוד שעל ספר, המכשיר מזהה את הספר, ואומר לך איפה ניתן לקנות אותו, אחרי שהוא אצלך ביד בחנות ספרים שבה אתה נמצא???

לא איפה לקנות אלה נכנס לגוגל ומחפש לך את הפריט (בתנאי שאתה מחובר לאינטרנט).

כלומר, הקורא ברקוד הזה קורא גם ברקודים רגילים (נוסה על קופסת סיגריות, קפה ועוד).

Veni Vidi Vici

פורסם
תן לי להבין.

הברקוד סורק, כן, ניחשת, בר-קודים, של מוצרים שונים וישר מעלה לך חיפוש בגוגל קונסיומר (או משהו כזה, לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק) ונותן לך סיקורים של המוצר, השוואת מחירים ועוד שאר דברים מגניבים.

אפשר עם הברקוד שקאנר גם לסרוק סקריפטים שעושים דברים (כמו לשנות הגדרות ) במכשיר, אני את המכשיר שלי קניתי בחנות עצמאית והייתי צריך לגדיר APNים כדי לגלוש באינטרנט דרך 3G ולשלוח MMSים, אז במקום להכנס ולהתחיל להתעסק עם דברים, סרקתי ברדוק שהגדיר את כל מה שהיה צריך, לבד.

*הברקוד סקאנר נכון להיום לא כלכך שימושי בארץ (כמו כל דבר שקשור בסמארטפונים שהם לא איי-פין) אבל אני מניח שכמו כל דבר הוא גם יעלה ומהר מאוד.

עוד אפליקציות, שימושיות יותר ופחות:

גוגל גוגלס (google goggles) : נכנסים לאפליקציה, מצלמים תמונה, ומחכים שגוגל יגיד לנו מה אנחנו רואים

גוגל סקיי מאפ (google sky map) : בעזרת החיישנים בטלפון, מראה על המסך על איזה כוכבים אתם מסתכלים (רומנטי...)

לאיאר (layar): אפליקצית "מציאות מורחבת": מראה לכם על מסך הטלפון, דרך המצלמה, מקומות עניין, כיוון ומרחק, ע"פי קטגוריות שבוחרים, אפשר לשמור קטגוריות במועדפים, עשרות אלפי קטגוריות (שרובן, שוב, לא כלכך בעלות ערך בארץ) (קיים גם באיי-פין)

במיוחד בשבילנו: אוטו אקספרס ווידג'ט (auto express): מריץ לכם על מסך הבית פס מידע מתחלף על חדשות מעולם הרכב

aCar: נותן לכם לשמור את כל הסטוריית הטיפולים, תדלוקים, הוצאות ומה לא על הרכב שלכם, אפשרות לדאטאבייס עם הרבה רכבים, תזכורות לטיפולים, ובעצם כל דבר שרק אפשר, אפשר אפילו לבקש ממנו שיצייר לכם גרפים יפים של צריכת דלק או עלות פר ק"מ או פר יום ולייצא את זה לקובץ אקסל אחרכך.

אליקסיר (elixir): מראה לכם כל דבר שרק אפשר לדעת על הפעולה של הטלפון (לא אפרט, כי זה פשוט הכל), ונותן אופציה לווידג'טים של החל מריבוע 1X1 עד לגודל של מסך מלא, לטובת מילואו בכפתורים של תוכנות, או הפעלת פיצ'רים כמו GPS, בלוטות' ושות' בגודל קטן יותר (בכל שורה או טור שמאכלס 4 "כפתורים" בגודל רגיל, נכנסים 7)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ILBusDroid ו ILTrainDroid ללו"ז אוטובוסים ורכבות בישראל.

אם אתה לקוח דיסקונט יש להם גם אפליקציה לאנדרואיד לא רעה (ברקוד באתר דיסקונט).

Aevum Obscurum - משחק כיבוש מדינות ואסטרטגיה נחמד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

Motonav - תוכנת ניווט של Igo עם ממשק לאנדרואיד

NinJump - משחק קליל וחמוד

MX Moto - משחק ממכר בטירוף

FlashLight - ווידג'ט מדליק על המסך להדליק ולכבות את הפנס של המצלמה

למי שטען למעלה שהתוכנה TaskKiller הורסת את הביצועים של המכשיר,

יש משהו טוב יותר כדי לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע ותופסות זיכרון ?

פורסם

אתה לא צריך לסגור את התוכנות שרצות ברקע. ברגע שהזיכרון יתחיל להיגמר מערכת ההפעלה תדע לבד לסגור את התוכנות אשר כבר לא בשימוש. היו על זה המון דיונים בפורומים של XDA ואפילו כתבה ב LifeHacker נראה לי.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

• תוכן חדש...