Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורום של חולי פביות?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צוחק, אומר את האמת , הסקודה נחשבת לחטיבה הפחות "נוצצת" במשפחת פולקסווגן אבל היא עדיין אחת משלהם, לא מבין למה אתה נפגע כל כך שמדברים על סקודה..? אולי יש לך מניות בחברה........?? :lol:

פורסם

לכל בעלי הסטיגמות - החיוביות (סקודה בן רחב הזונה של אוטו) או השליליות (סקודה=טראבאנט), רצוי שתבחינו בכמה תקופות בחייה של סקודה כמותג.

יש את סקודה הפרה-קומוניסטית, מלפני מלחמת העולם השניה. סקודה הייתה אז יצרן די מצליח של מכוניות לא רעות בכלל. צ'כוסלובקיה בכלל הייתה אז מעצמה תעשייתית.

במלחמת העולם השניה סקודה בכלל נקראה הרמן גרינג וורקה וייצרה כלי רכב ומשוריינים עבור הצבא הנאצי.

אחרי המלחמה, בתקופה הקומוניסטית, סקודה ייצרה כל מיני קקים לפרולטריון המסתפק במועט שמאחורי מסך הברזל ויצרה לעצמה את הסטיגמה של יצרן מזרח אירופי מפגר. (חוץ מהסקודה ראפיד שהייתה מכונית מגניבה לדעתי). לכל השליליים - אתם תקועים כאן.

היום סקודה היא סך הכל עוד מפעל שמייצר פולקסווגנים ומדביק עליהם סמל אחר. אז מי שרוצה לקנות גולף עם קצת יותר מטראז' פח בקצת פחות כסף - סקודה היא עסקה לא רעה בשבילו. עיינו ערך נהגי המוניות, הם לא פראיירים.

אז לכל מי שיש סטיגמות חיוביות וקשר רגשי עז לסקודה המודרנית, אני יכול רק להגיד שזה קצת תמוה. אולי עוד התגלות של סימפטום "האוטו של אבא / האוטו היחיד בו נהגתי הוא יצירת מופת מוטורית". לא נורא. זה יעבור.

פורסם
לכל בעלי הסטיגמות - החיוביות (סקודה בן רחב הזונה של אוטו) או השליליות (סקודה=טראבאנט), רצוי שתבחינו בכמה תקופות בחייה של סקודה כמותג.

יש את סקודה הפרה-קומוניסטית, מלפני מלחמת העולם השניה. סקודה הייתה אז יצרן די מצליח של מכוניות לא רעות בכלל. צ'כוסלובקיה בכלל הייתה אז מעצמה תעשייתית.

במלחמת העולם השניה סקודה בכלל נקראה הרמן גרינג וורקה וייצרה כלי רכב ומשוריינים עבור הצבא הנאצי.

אחרי המלחמה, בתקופה הקומוניסטית, סקודה ייצרה כל מיני קקים לפרולטריון המסתפק במועט שמאחורי מסך הברזל ויצרה לעצמה את הסטיגמה של יצרן מזרח אירופי מפגר. (חוץ מהסקודה ראפיד שהייתה מכונית מגניבה לדעתי). לכל השליליים - אתם תקועים כאן.

היום סקודה היא סך הכל עוד מפעל שמייצר פולקסווגנים ומדביק עליהם סמל אחר. אז מי שרוצה לקנות גולף עם קצת יותר מטראז' פח בקצת פחות כסף - סקודה היא עסקה לא רעה בשבילו. עיינו ערך נהגי המוניות, הם לא פראיירים.

אז לכל מי שיש סטיגמות חיוביות וקשר רגשי עז לסקודה המודרנית, אני יכול רק להגיד שזה קצת תמוה. אולי עוד התגלות של סימפטום "האוטו של אבא / האוטו היחיד בו נהגתי הוא יצירת מופת מוטורית". לא נורא. זה יעבור.

חחחחח אתה כ"כ צודק :lol: מודה גם אני נגוע בסימפטום הזה עם האונו שלי, אבל הוא באמת אוטו מקסים :roll: צריך לנהוג עליה ולהבין, ויצא לי לנהוג בעוד 13 מכוניות מלבדה, יש לה באמת את הדברים המעצבנים שלה. כמובן שעם השנים מקבלים את הניסיון הידע...

Honda hornet 600

פורסם
לא צוחק, אומר את האמת , הסקודה נחשבת לחטיבה הפחות "נוצצת" במשפחת פולקסווגן אבל היא עדיין אחת משלהם, לא מבין למה אתה נפגע כל כך שמדברים על סקודה..? אולי יש לך מניות בחברה........?? :lol:

אומר את האמת? אנחנו מפגועי פיאט.

לפיאט יש שירות טוב , אך רכבים בעייתים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן כולם,

שמעתי מחבר שגר בב"ש שיש שם פביה עם מנוע מחוזק , מונמכת , חישוקים מוגדלים ,ספויילרים.

האם מישהו ממכם ראה אותה?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
skoda

i like it

give me octavia RS please

יש לנו "רק" פביה 16v (רוצה פביה אר.אס) :twisted:

ליד הבית שלי יש אוקטביה RS (של איזה בלונדה שאבא קנה לה את האוטו) שחורה אם שיפורים כגוון - פנסים אחוריים מושחרים , גבות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה יהיה?

עוד מעט תראו לאדה סאמרה "משופרות" עם ג'אנטים מחימר, צמיגים מפלסטיק, חלונות מפרספקסט, וריפודים מחיקוי פרווה זול...

:lol:

גילי

הייתה קרוב..

http://www.vaz.ee/modules.php?set_albumName=04_Lada_Samara&op=modload&name=Fotobaza&file=index&include=view_album.php&page=1

תסתכלו בעמוד 8.

פורסם
מה יהיה?

עוד מעט תראו לאדה סאמרה "משופרות" עם ג'אנטים מחימר, צמיגים מפלסטיק, חלונות מפרספקסט, וריפודים מחיקוי פרווה זול...

:lol:

גילי

הייתה קרוב..

http://www.vaz.ee/modules.php?set_albumName=04_Lada_Samara&op=modload&name=Fotobaza&file=index&include=view_album.php&page=1

תסתכלו בעמוד 8.

:shock::shock::shock:

אאבאלה איזה מוח חולני יש לאנשים

ניסן אלמרה 01' 1800

• תוכן חדש...