Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך ליאור על תשובתך

רציתי להוסיף שמאחר ונושא מימון הפסדי ביטוח האופנועים על ידי נהגי הרכב בארץ יכול לקבץ סביב ההתאחדות החדשה בראשותכם כמות עצומה של נהגי רכב שמתנגדים למהלך כמו גם כאלו שאולי לא מודעים לכך .

הפצת המידע הרוללנטי בנושא חשוב זה צריכה להעשות בטרם הכנסת תחוקק חוקים נוספים שיפגעו בזכויות נהגי הרכב .

צעד כזה רק יחזק ויבסס את מעמדו של מועדון על כזה ,כי אני בטוח שיש עוד נושאים הקרובים לליבם של נהגי ישראל .

שנים שהיה דרוש גוף כזה וטוב שאתם פועלים להקמתו .

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור

הצלתתך הצלחתינו. אני מגבה.

אולי כדאי להקים מועדון לכל הלא מאוגדים?

נהיה המועדון הכי גדול.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
תודה לך ליאור על תשובתך

רציתי להוסיף שמאחר ונושא מימון הפסדי ביטוח האופנועים על ידי נהגי הרכב בארץ יכול לקבץ סביב ההתאחדות החדשה בראשותכם כמות עצומה של נהגי רכב שמתנגדים למהלך כמו גם כאלו שאולי לא מודעים לכך .

הפצת המידע הרוללנטי בנושא חשוב זה צריכה להעשות בטרם הכנסת תחוקק חוקים נוספים שיפגעו בזכויות נהגי הרכב .

צעד כזה רק יחזק ויבסס את מעמדו של מועדון על כזה ,כי אני בטוח שיש עוד נושאים הקרובים לליבם של נהגי ישראל .

שנים שהיה דרוש גוף כזה וטוב שאתם פועלים להקמתו .

דן דנינו, בשביל משתמש חדש אתה די אובססיבי על הנושא, לא?

(וזה מסוג הדיסאינפורמציה והטלת הרפש בין מגזרים מוטוריים שונים שככל שאני מבין ליאור מנסה למנוע על ידי איחוד כל המגזרים מול הרשויות)

ליאור, ברכות על המהלך. הגועל-נפש של הימים האחרונים בהחלט הראה לנו מה קורה שיש מייצגים בעיני עצמם שעושים דברים במחשכים. החשש שלי שאלו בדיוק אלו שינסו להפיל מהלך מאחד כמו שאתה מוביל.

בהערת אגב - שים לב שיש מגזרים שלהם אין מועדונים או עמותות.

אסף.

פורסם
ראשית בהצלחה רבה .

ושאלה:

האם ארגון זה שהקמתו מבורכת יהיה יכול ליצג אותנו בכנסת בנושא מימון הפסדי ביטוח האופנועים מכיסנו , כלומר כתבות שונות בנושא מעידות שנהגי הרכב מממנים את האופנועים ב96 שקל לשנה , יש סיכוי שאיגוד כזה יגיש התנגדות ?

אני לא חושב שהמטרה של ארגון גג כזה הוא להפעיל קבוצה אחת נגד קבוצה שניה,

במקרה כזה כל המטרה של הארגון תפוספס לדעתי

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני לא חושב שהמטרה של ארגון גג כזה הוא להפעיל קבוצה אחת נגד קבוצה שניה,

במקרה כזה כל המטרה של הארגון תפוספס לדעתי

ירון

כאמור, מטרת ההתאחדות הינה להוות המרכז בו קבוצה/גוף/מועדון מעלים נושאים לטיפול מול גורמים רשמיים כאלה ואחרים. הדיונים וההחלטות בהתאחדות יועלו ע"י החברים בה וההחלטות שיוחלטו יהיו אלו אשר יצביעו לה חברי ההתאחדות.

במילים אחרות, אין מה לדון כרגע בסוגיות ספציפיות שכן מקומן הוא על שולחן ההתאחדות, לדיון ע"י חבריה. אם יש לחברי מועדון/גוף כלשהו רצון להעלות נושאים לדיון בהתאחדות הם יותר ממוזמנים לפנות לארגון אליו הם שייכים בבקשה לייצוג.

יום טוב,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור יקירי אני מאחל לך המון הצלחה בתוכנית המעניינת אולם האם הכנת שיעורי בית בנושא ?

לפני זמן לא רב העליתי רעיון לצאת בטיול משותף של כל רכבי האספנות בארץ לצורך הפגנת כח ולמען יראו כי יש בישראל אספנות מכובדת , הצעתי כי יגיעו רכבים מכל הסוגים ובכל מצב , החל מחיפושית חבוטה וכלה ברולס רויס מיבוא יד ראשונה מרופא .

ההתעלמות (המכוונת לטעמי) מכל אותם "יושבי ראש" או "גנרלים" של המועדונים השונים גרמה לעניין להיכחד ולצערי די במהירות , ברגע שכל נושא האספנות בארץ מונע מפוליטיקות למינהן ושאר מיני ירקות כך זה נראה ואף אחד לא מוכן לרדת ממגדל השן אל העם ...

למען הסר ספק אין לי כל תרעומת בנוגע לאותו עניין ואני לא מתיימר לנזוף באף אחד וכמובן שאני לא מעוניין בשום פעילות פוליטית או ציבורית בעניין , סתם כך פשוט להאיר את עיניך ....

בהצלחה רבה !

דני

עריכה :

ראה השתלשלות השרשור ששבו הצעתי את הטיול והתגובות :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344618&highlight=%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
ליאור יקירי אני מאחל לך המון הצלחה בתוכנית המעניינת אולם האם הכנת שיעורי בית בנושא ?

לפני זמן לא רב העליתי רעיון לצאת בטיול משותף של כל רכבי האספנות בארץ לצורך הפגנת כח ולמען יראו כי יש בישראל אספנות מכובדת , הצעתי כי יגיעו רכבים מכל הסוגים ובכל מצב , החל מחיפושית חבוטה וכלה ברולס רויס מיבוא יד ראשונה מרופא .

ההתעלמות (המכוונת לטעמי) מכל אותם "יושבי ראש" או "גנרלים" של המועדונים השונים גרמה לעניין להיכחד ולצערי די במהירות , ברגע שכל נושא האספנות בארץ מונע מפוליטיקות למינהן ושאר מיני ירקות כך זה נראה ואף אחד לא מוכן לרדת ממגדל השן אל העם ...

למען הסר ספק אין לי כל תרעומת בנוגע לאותו עניין ואני לא מתיימר לנזוף באף אחד וכמובן שאני לא מעוניין בשום פעילות פוליטית או ציבורית בעניין , סתם כך פשוט להאיר את עיניך ....

בהצלחה רבה !

דני

עריכה :

ראה השתלשלות השרשור ששבו הצעתי את הטיול והתגובות :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344618&highlight=%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C+%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA

דווקא לא מעט אנשים מכמה מועדונים הגיבו בחיוב, משום מה אתה לא עברת משלב הרעיון לשלב התכנון .

אני עדיין בעד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
דווקא לא מעט אנשים מכמה מועדונים הגיבו בחיוב, משום מה אתה לא עברת משלב הרעיון לשלב התכנון .

אני עדיין בעד.

אומי יקר , בשם הנימוס אנא האמן לי - לא רוצה להעלות תגובות שקיבלתי בפרטי ....

פוליטיקה זה דבר מסריח ...... :?

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

עזוב אותך מפוליטיקאים , בוא נטייל .

תארגן מסלול וזמן אני אדאג שיהיו שם חיפושיות שיגנבו את ההצגה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

למרות שהרעיון בבסיסו נשמע מעולה ,

לדעתי ישנה בעיה בסיסית שלדעתי לא ניתנה עליה הדעת.

מה הקרטריון שלפיו יקבלו מועדון כחבר בהתאחדות. מספר חברים לדעתי זה לא מספיק, האם תהיה בדיקה לחברות צולבת ?

ובמקרה כזה כיצד יקבע שכל חבר ירשם למועדון שהוא בוחר.

לדוגמא

אם למשל נקח מועדון X שמכיל 53 חברים,

יכול המועדון להתחלק ל "3 מועדונים שונים" , כאשר לכל "מועדון" יש מנהל אחר ו 49 חברים שהם זהים בשלושת המועדונים

כך לדוגמא יכול מועדון קטן כזה לקבל בהתאחדות יותר כוח מאשר מועדון גדול לדוגמת מועדון ה 5. (ואני לא מתכון למועדון צהוב 5-6 ומועדון סגול 5- 6- 7 )

כמובן שגם מועדון ה 5 יכול במקרה זה למשל לייסד את מועדון השפלה - ולשלוח נציג , כנל מועדון מפגש הצפון וכן הלאה , ולקבל הרבה יותר חברים מ2 החברים שמוגדרים לו.

אשמח לתשובה

בברכה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ברגע שכל נושא האספנות בארץ מונע מפוליטיקות למינהן ושאר מיני ירקות כך זה נראה ואף אחד לא מוכן לרדת ממגדל השן אל העם ...

850 חברי מועדון החמש הם לא "העם".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בהערת אגב - שים לב שיש מגזרים שלהם אין מועדונים או עמותות.

אסף.

כפי שצויין בהודעה הראשונית ובכיתוב באתר ההתאחדות, על כל ישיבה/דיון/התנהלות של ההתאחדות תבוא הודעה מסודרת ומראש, באופן ברור ושקוף, עם ציון סדר היום, הנושאים והסוגיות לדיון.

לכל אלו שאין להם ייצוג, משמע, אינם חברים באף מועדון/גוף, ניתן יהיה לשלוח את תגובתם/הצעתם/דעתם וכו' לכתובת מייל שתפורסם באתר ודבריהם יוצגו בדיונים ע"י נציגי ההתאחדות, לשם השמעת קולם ודעתם של אלו אשר אינם מאוגדים.

ראוי לציין כי לא יהיה קול להצבעה לאלו אשר יפנו באופן זה, שכן התאחדות כשמה כן היא, התאחדות גופים וארגונים ולא התאחדות יחידים (לשם כך ישנם הגופים השונים הפעילים בארץ ואם אין אחד שמייצג כמות של אנשים, הם יותר ממוזמנים להתאגד) אך בכל זאת דעתם חשובה וראוייה להשמעה והתחשבות לא פחות מזו של חברי ההתאחדות.

אני מניח שהדיונים הראשונים של ההתאחדות יעסקו בין היתר בהליכים, דרכי הפעולה וההתמודדות עם מצבים כמו הנ"ל, בכדי אכן לתת מענה רחב ככל שניתן לצורך הכלל והפרט.

המשך יום טוב,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
למרות שהרעיון בבסיסו נשמע מעולה ,

לדעתי ישנה בעיה בסיסית שלדעתי לא ניתנה עליה הדעת.

מה הקרטריון שלפיו יקבלו מועדון כחבר בהתאחדות. מספר חברים לדעתי זה לא מספיק, האם תהיה בדיקה לחברות צולבת ?

ובמקרה כזה כיצד יקבע שכל חבר ירשם למועדון שהוא בוחר.

לדוגמא

אם למשל נקח מועדון X שמכיל 53 חברים,

יכול המועדון להתחלק ל "3 מועדונים שונים" , כאשר לכל "מועדון" יש מנהל אחר ו 49 חברים שהם זהים בשלושת המועדונים

כך לדוגמא יכול מועדון קטן כזה לקבל בהתאחדות יותר כוח מאשר מועדון גדול לדוגמת מועדון ה 5. (ואני לא מתכון למועדון צהוב 5-6 ומועדון סגול 5- 6- 7 )

כמובן שגם מועדון ה 5 יכול במקרה זה למשל לייסד את מועדון השפלה - ולשלוח נציג , כנל מועדון מפגש הצפון וכן הלאה , ולקבל הרבה יותר חברים מ2 החברים שמוגדרים לו.

אשמח לתשובה

בברכה

ירון

היי ירון,

נכון, צודק ואכן יש לתת לכך את הדעת והדבר ייעשה בדיונים הראשונים של ההתאחדות, אני לא בטוח שאני, אישית, הוא זה שיוכל לספק את המענה לכל הדילמות בנושא ואם יש רעיונות לביצוע בשלבים הראשונים יותר מאשמח ליצירת קשר באמצעות ה"פ, טלפון או על גבי הפורומים השונים (ההודעה פורסמה ברוב המועדונים, בתקווה לכסות את כולם תוך זמן קצר).

חשוב לי לומר שלדוגמא בתחום הספורט המוטורי, אני יכול להיות חבר ב-4 עמותות שונות, כל אחת מהעמותות האלו מדווחות עליי כחבר בעמותה שלהן לצורך ייצוג מול התאחדויות הספורט המוטורי, כך ששגם שם אין מענה לסוגייה זו, לפחות כיום.

הבסיס יהיה שוויון, לא יווצר מצב שבו ע"י הדוגמא שנתת (בלי להכנס לשמות וקבוצות כי מבחינת ההתאחדות כולם שווים זה לזה) הכף יוטה לכיוון אחד וכאמור, נמצא את הדרך הנכונה וההוגנת לבצע את החלוקה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...