Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי תיקון התקלה הקודמת שלי עם הציריה,כנראה לאחר הרכבת המפלג חזרה,הטורים גבוהים מדי במהירות של 100 קמ"ש

הם עומדים על 3K,לעומת מה שהיה קודם ב2.5 K,רציתי לדעת כיצד לכוון אותם חזרה?בעזרת הבורג שעל המצערת?

פורסם

מתעלק על השירשור... מקווה שזה בסדר..

דייהו רייסר 94 גיר רגיל , אותו סיפור של טורים קופצים ממש גבוה בניוטרל ומידי פעם מיתאזנים. אומנם לא הוחלף מפלג או משהו כזה אלא בעייה שצצה לה ביום בהיר אחד. האם ניקוי מצערת יסודי וניקוי מנוע צעדים גם כן בצורה יסודית אמור לפתור את הבעיה הנ"ל?

תודה.

:)
פורסם

ידוע לך מה מצבו של המצמד?

באופן עקרוני, ככל שידוע לי, בשביל שהמצב שאתה מתאר יתאפשר - צריך להתקיים אחד מהשניים:

1. שינוי ביחסי העברה איפשהו ברכבת הכוח (גיר, דפרנציאל, מידת צמיג), מה שאני מניח שלא קרה.

2. מצמד מחליק.

פורסם

האם קלאצ' גמור יכול לגרום לתופעות של טורים שעולים ונישארים גבוה? אם כן אשמח לדעת כיצד זה ניגרם? וכיצד ניתן לבדוק בוודאות שזהו הקלאצ'?

:)
פורסם
מתעלק על השירשור... מקווה שזה בסדר..

דייהו רייסר 94 גיר רגיל , אותו סיפור של טורים קופצים ממש גבוה בניוטרל ומידי פעם מיתאזנים. אומנם לא הוחלף מפלג או משהו כזה אלא בעייה שצצה לה ביום בהיר אחד. האם ניקוי מצערת יסודי וניקוי מנוע צעדים גם כן בצורה יסודית אמור לפתור את הבעיה הנ"ל?

תודה.

אם תחפש-תמצא כאן שרשור שלי עם אותה בעיה שהיתה גם אצלי. (אצלי הם היו צונחים, אבל זו אותה צרה)

אכן, ניקוי מצערת ומנוע צעדים פרמיטיבי שעשיתי פתר את הבעיה זמנית. היא חזרה וכנראה שלא יהיה מנוס מלהחליף מנוע צעדים בהזדמנות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...