Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בייעוץ לגבי רכב ,אני מחפש רכב בתקציב סביב 73,000 ש"ח מליסינג ,מתלבט בין : סוזוקי sx-4 , קיה סיד ,יונדאי i30 ?

אנו 4 אנשים ,נוסעים פחות מהממוצע השנתי משהו סולידי וחסכוני עם אחיזת כביש

תודה עופר

פורסם

קיה סיד ויונדאי I30 למעשה רכבים זהים.

אני אישית הייתי בוחר ב SX4, כי אני אוהב ישיבה גבוהה והמושבים בסוזוקי היו לי יותר נוחים.

לטעמי סוזוקי גם יותר איכותית. לדגם סדן יש בגאז' ענק.

יש רק דבר אחד - צריך להתרגל לצורתה של קורה A.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסיד אשר מכוילת לטעם האירופאי היא העדיפה לטעמי מבין ה 3.

הסוזוקי ספרטנית ונוקשה ובשנתון הזה די רועשת , היונדאי היא רכב בינים סולידי שבחירה בו אינה נפילה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אישית אני מעדיף את ה-SX4 בגלל היותה יותר מרווחת, זה היה גם שיקול מרכזי כאשר רכשתי לאחרונה SX4 חדשה. עם זאת - אתה מדבר על רכב מדגם 2009, אני מניח שעדיין עם מנוע ה-107 כ"ס של הליאנה, שהוא קצת עצל. אם תשיג רכב עם מנוע ה-120 כ"ס החדש אין לי ספק שה-SX4 עדיף, אבל איני יודע מתי בדיוק הוחלף דגם המנוע, ולכן מה מחיר המכוניות הותיקות ביותר עם המנוע החדש.

לגבי אמינות - יש לי נסיון רב שנים עם סוזוקי ותמיד הייתי מרוצה מהם מאוד, וגם מהשירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע למה כולם אומרים שהSX4 מרווחת כל כך - זה נראה ככה למראית עין.

אבל - לשכנים שלי יש SX4 סדאן ושברולט אבאו סדאן

הם טוענים שהאבאו יותר מרווחת ונוחה מהSX4... נשמע לי מוזר אבל הם לא בדיוק מרוצים מהSX4 לפני הסוזוקי היתה להם אימפרזה ניו אייג' (כל הרכבים שלהם הם רכבי חברה) והם טוענים שהם אהבו אותה יותר ומדובר ברכב עצל מאוד שהוא כולו חתיכת פח מקרקשת.

תוודא באמת שהרכב מספיק מרווח בשבילך לפני שאתה עושה את ההחלטה.

בין הקיה סיד לI30 - לא ברור לי אם זה משנה כל כך אבל מה שאמרו כאן לגבי האחריות זו נקודה מאוד חשובה באם תבחר להמשיך עם הרכב הזה לאחר תום תקופת השכירות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מכיר את האביאו אבל נהגתי קצת על אופטרה. לא כל כך הוגן - הרכב היה מהשכרה (רכב חלופי). המכונית היתה בלתי נסבלת, וזאת בלשון המעטה. לעומתה הליאנה העצלה היתה רכב מרוץ.

אני משווה את ה-SX4 שלי למכונית שיש לאשתי - מאזדה 3. חוץ מעניין בידוד רעשים ה-SX4 עדיפה על ה-3 בכל מדד, הן של נוחות, הן של מרחב פנים והן של כוח וכנראה גם של צריכת דלק (קשה לי להשוות בגלל תנאי שימוש קצת שונים) - אבל, כאמור, מדובר בדגם ה-120 כ"ס. גם בהשוואה למכוניות שהיו לי בעבר ה-SX4 יותר נוחה, חוץ ממכונית אחת - סובארו אימפרזה 1994 שהיתה מרווחת מאוד ונהניתי לנהוג בה, אבל היתה בעייתית מאוד מבחינה מיכאנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...