Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים הקרובים אבי רוצה לקנות רכב ספורט קטן.

חשבנו על כמה מכוניות הבררה והשירוקו (1.4 160HP).

האלפא ידועה כמכונית לא אמינה במיוחד ומחירה גבוהה מאוד לכן התרכזנו יותר בשירוקו.

רציתי לדעת עד כמה אמין הרכב,אחזקה יקרה\זולה,ירידת ערך ובעצם כל דבר שתוכלו לספר לי עליה.

האם שווה להרכיב צ'יפ על השירוקו (שמעתי שבעבר היו הרבה בעיות בגלל עידכוני גירסה ושאפילו הלכו כמה מנועים).

אם תחשבו על רכב אחר אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם.

בימים הקרובים אבי רוצה לקנות רכב ספורט קטן.

חשבנו על כמה מכוניות הבררה והשירוקו (1.4 160HP).

האלפא ידועה כמכונית לא אמינה במיוחד ומחירה גבוהה מאוד לכן התרכזנו יותר בשירוקו.

רציתי לדעת עד כמה אמין הרכב,אחזקה יקרה\זולה,ירידת ערך ובעצם כל דבר שתוכלו לספר לי עליה.

האם שווה להרכיב צ'יפ על השירוקו (שמעתי שבעבר היו הרבה בעיות בגלל עידכוני גירסה ושאפילו הלכו כמה מנועים).

אם תחשבו על רכב אחר אשמח לשמוע.

תודה מראש.

דבר אחד אני יכול להגיד לך והיא שהבררה הרבה יותר אמינה מהשירוקו

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

באמת ? ולפי מה קבעת את זה ? תביא הוכחות אל תזרוק סתם דברים.

פורסם

מי יידע אותך שהאלפא שלך היא מכונית לא אמינה?

אם אתה עושה החלטה של של עשרות אלפי שקלים לפחות תעשה לעצמך טובה ותדבר עם בעלי אלפא חדשות ותשאל אותם מה הם חושבים\תבדוק סקרי שביעות רצון בחו"ל. לא חסרים כאלה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אינני יודע מי יותר אמינה, אבל מצחיק לטעון שהבררה יותר אמינה, כשנמכרו ממנה כאן בסדרי גודל פחות מאשר שירוקו.

אני חושב שאם ירידת ערך מטרידה אותך, אלה לא בהכרח הרכבים המתאימים לך. כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תן לי מהחומר הזה גם... :-D

גם זורק משפט שהוא לא הגיוני בבסיסו וגם לא מביא סימוכין וכל זאת על רכב שנמכר בבודדות בארץ.

קצת חומר קריאה מעניין בנוגע לאמינות הבררה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=185834&highlight=%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94+%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=192107&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90+%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אם נתחיל להביא פה שרשורים על תקלות ברכבי VW, לא נצא מזה. יש כאלה על כל רכב.

פותח השרשור, אין לך מה לפחד לגבי האמינות באלפא.

emotion of motion

פורסם
אינני יודע מי יותר אמינה, אבל מצחיק לטעון שהבררה יותר אמינה, כשנמכרו ממנה כאן בסדרי גודל פחות מאשר שירוקו.

אני חושב שאם ירידת ערך מטרידה אותך, אלה לא בהכרח הרכבים המתאימים לך. כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב?

אתה יכול לצחוק. אבל כנס לפורום של מועדון שירוקו ותקרא על כל הבעיות שיש עם הרכבים האלפא עכשיו תבדוק כמה בעלי בררה/159 יש בפורום ותבין שהרכב הזה יותר אמין מהשירוקו/גולך עם הרעשים בגיר והמנועים מתקלקלים כל הזמן.

אומנם קצת קשה להבין את זה או להכיר בזה אבל היו אלפא הרבה יותר אמינים מVAG.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ניב למה לקשקש סתם?

יש רק רכב אחד שיש לו בעיות רציניות בפורום המועדון של שירוקו. - ידוע לכל שמדובר ברכב לימון שמהיום שיצא מהחברה עשה בעיות.

אין שום בעיות אמינות ברכבים הללו!

הרכב נוסע חזק, מאוד מהנה לנהיגה וחסכוני מתי שצריך.

עלויות טיפולים נעים סביב ה650 לטיפול רגיל, טיפול גדול עדיין לא ביצעתי.

בברכה,

עופר - מנהל מועדון שירוקו ישראל.

פורסם

ניב,

אתה לא עונה לעניין.

כמה בעלי בררה אתה מכיר? שלושה? ארבעה?

כמה כבר נמכרו בישראל? עשרים? שלושים?

העניין הוא לבדוק את יחס התקלות (הרציניות, לא מעיין אותי עם החלון לא נסגר בבררה), וכמובן ביחס לכל דגם (מנועים שונים, גירים שונים, וכו'). אין דין ידני כאוטומט, אין דין מנוע 2.0 כמנוע 3.2 או 1.4, וכו'.

למען הסר ספק: אני חושב ש- 159 סטיישן הוא רכב מהמם (שנעדר כאן גיר כפול מצמדים בינתיים), ושהג'ולייטה מקסימה (כנ"ל), אף שמבחינת אבזור פנים הן קצת חסרות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...