Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל סטטיסטית ולא בצנעה אעריך כי מצבר מחודש של ורטה יהיה בעל אורך חיים ארוך ממצבר של וולטא או שנפ חדש.

היי.

סליחה שאני מתפרץ, אבל איך תסביר את זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82233&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8

בסופו של דבר, המצבר המחודש מת תקופה קצרה אחר כך.

ניתן לסכם כי אצלי מצבר וורטה החזיק שנתיים בדיוק.

אגב, מאז המקרה הזה, אני ממליץ לחברים לא לקנות מצברים ממותגים יקרים.

מצברים של טופלה, מגה וואט ועוד כהנה וכהנה, גם עושים את העבודה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חפש קצת פירסומים ברשת, אני בטוח שתמצא.

בדקתי באתר של וולתא, לצערי לא קיים מידע טכני שעל פיו אני מסוגל לבצע השוואה בין איכות מצברים תוצרת וולטא לבין בוש/וורטא.

באתר של הייצרן שנפ המידע רדוד ולפיו אין באפשרותיי לבצע השוואה כולשהי. באתר של שנפ מצויין שהמצבר בנוי בטכנולוגיה LEAD CALCIUM שהיא יחסית פחות מתקדמת ממצברי בוש סילבר.

למה הייצרנים הישראלים לא מפרסמים בצורה ברורה את מבנה המצבר הטכנולוגיה של המצבר בצירוף צילומים או שרטוטים טכנים של מבנה המצבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לא יכול לדבר מהצד הטכני אלא מצד העובדות:

למיטב ניסיוני עם מצבר וולטה ושנפ, רמת ה"התייבשות" שלהם (איבוד אלקטרוליט כמו שמרק10 ציין) גבוה ביותר ביחס למצברים אחרים בשוק, במיוחד אם משווים אותו מול וורטה.

מאידך, אם אתה שומר על המצבר ומספק לו נוזלים מתי כשצריך וכמה שצריך, הוא יאריך ימים בצורה נאה ביותר, אפילו כמו מצברים של וורטה או בוש. אני חושב שברמת האיבוד נוזלים והנזקים, וולטה טובה יותר משנפ - ואין סימנים קטסטרופליים של דליפת חומצה החוצה. לעומת זאת, שנתקלתי בכמה מצברים של שנפ (אפילו חדשים דנדשים !!) שסיפקו למוסכים עבודה מכובדת (נזקים אדירים של חומצה שנשפכת על צמות חשמל וכו') ואת זה אני אומר מניסיון, לא סתם באויר.

באוטו הפרטי שלי החלפתי השבוע מצבר. באוטו היה מצבר 50A בן 30 חודשים (שנתיים וחצי בדיוק) של וולטה. המצבר התייבש (גילית לפני חודשיים) וגרם להתנעות בוקר להיות מעט עצלות עם סימנים נלווים (בדגם שלי רואים שלוח השעונים "מתאפס", לא פעולה שגרתית בהתנעה תקינה). סיפקתי לו נוזלים ויום למחרת הוא חזר לתפקד כראוי לעוד חודשיים.

אגב, זה מצבר עם "מכסה כפול" והוא לא אמור לאבד נוזלים, אך אין לי ספק שאם הייתי מטפל בו טוב יותר הייתי יכול להנות ממנו יותר... ושלא יהיו ספקות, לא זרקתי אותו או מסרתי אותו למחזור - אלא העברתי אותו לרכב אחר במשפחה (רכב ישן ופשוט, ללא מחשבים או הזרקת דלק) והוא מניע שם מצויין (גם בבוקר).

ביחס למצבר קטן, אורך החיים שלו (שנתיים וחצי) הוא לדעתי סביר ביותר ואפילו מכובד למדי ביחס לאקלים הישראלי, אופי השימוש (נסיעות מעורבות, כ 24K ק"מ לשנה) והעובדה שגם הזנחתי אותו ולא בדקתי נוזלים.

איציק

איציק, שכחת פרט אחד חשוב שלי אישית מאוד נחוץ וחשוב, מצברי וולטא/שנפ שאני מכיר נוזלים כאשר מטלטלים אותם או מרימים אותם בצורה לא נכונה לעומת מצברי וורטא/בוש שלא נוזלים.

יש לי בבית מצבר נוסף של וורטא המשמש אותי לניסויים שונים ומשונים ולפני 5 דקות הפכתי את המצבר ב-90 מעלות לכול הצדדים ולא נזלה מהמצבר אפילו טיפה של אלקטורליט.

גם מבחינה בטיחותית לתכונה זו יש ייתרון למצברי בוש/וורטא.

למה זה חשוב לי ? כי אני נוהג פעם בשנה לעלות את מצבר הרכב לביתי ולהטעין אותו עם מטען שבניתי בשביל לשמור על אורך חיי המצבר ארוכים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם
היי.

סליחה שאני מתפרץ, אבל איך תסביר את זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82233&highlight=%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8

אגב, מאז המקרה הזה, אני ממליץ לחברים לא לקנות מצברים ממותגים יקרים.

מצברים של טופלה, מגה וואט ועוד כהנה וכהנה, גם עושים את העבודה.

1. הציטוט פרה היסטורי (2005) בסוף שנת 2007 טלרון ניקנתה על ידי חברת דוד לובינסקי ומאז המלאי טרי, נורמות השרות גבוהות יותר והמכירות גדלו פי 4!

2. יש מצברי VARTA שלא ממותגים VARTA אלא StartUp ו PowerUp שניתן להשיגם במחיר טוב מכל מצבר אחר (צריך למצוא את המקום הנכון) והם באיכות זהה לחלוטין.

3. דעתי המבוססת על סטטיסטיקות שקיבלתי מחלק ממתחרי, הינה שכל המצברים המיובאים בארץ ולא רק של טלרון, טובים מהמצברים המיוצרים בארץ. קשה להשוות חברה שמייצרת 300,000 מצברים בשנה לחברות ארופאיות שהקטנה שבהם שמיובאת לארץ מייצרת 3 מיליון בשנה. (וורטה אגב מייצר 32 מיליון בשנה)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

זה משהו חדש באוטו דיפו? ראה השרשור שלי מ 2008 - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237417

המצבר הזה של ווארטה נקנה עם 3 שנות אחריות באוטודיפו ומת לאחר שנתיים, כשהתקשרתי לאוטודיפו בזמנו שלחו אותי לדבר עם איזה סוכן של ווארטה, רק לאחר מספר טלפונים,הופניתי למחסן של טלרון בסגולה.

מה שכן, אני חייב להיות הוגן,המצבר המחודש של אנרג'ייזר עדיין חי ובועט מלפני שנתיים(טפו, טפו, טפו).

• ספונסר פורום
פורסם

אחת הסיבות שטלרון הפסיקה לעבוד עם אוטודיפו זה שהם מחליפים מצברים באחריות ללא בדיקה מקצועית לרכב. הם מחליפים לרוב בחדש גם אם רכב הלקוח בודאות הרס את המצבר מאחר ואינם מחזיקים מלאי מספיק של מצברים חליפים (מחודשים).

מי שמחזיק רכב בעייתי אכן כדאי לו לקנות את המצבר באוטודיפו, ברכב תקין כדאי לשאוף לקבל מצבר שיחזיק מקסימום זמן מעבר לתקופת האחריות.

מצבר אנרג'ייזר שקיבלת הינו תוצרת וורטה וזהה לו (זה מה שנימכר היום בהום סנטר)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...