Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

שלשום בבוקר הרכב שלי לא הניע עקב מצבר שכשל.

המצבר היה מצבר VARTA מהסדרה הכחולה, 74 אמפר שעה שהיה באחריות

(מצבר לא זול דרך אגב)

נעזרתי בספונסר וחבר הפורום , רן שביב מנכ"ל טלרון אשר הפנה אותי אל המרכז שלהם בצריפין להחלפת המצבר. (ואני רוצה להודות לו על טיפולו האישי במקרה)

המצבר הוחלף במצבר משומש / מחודש / משופץ / .... שעושה רושם תקין אבל חיצונית נראה לא משהו , קצת צורם לי העניין מכיוון שהמצבר הקודם נראה חדש ויזואלית ובאופן כללי עורר אצלי את התהיה : האם זו מדיניות כלל היבואנים/יצרנים בארץ ?

הייתי דיי בטוח שמחליפים את המצבר במצבר חדש מאותו דגם... (מה שקרה לי לפני דיי הרבה שנים עם מצבר VOLTA)

מכיוון שלא היה לי כשל של מצבר באחריות בשנים האחרונות החלטתי לשאול את חברי הפורום כיצד נהגו במקרה שלהם.

אני חייב לציין שהוצע לי לרכוש מצבר חדש בהנחה במידה ויהיה כשל בחצי השנה שאחרי תום האחריות (האחריות מסתיימת בעוד כחודשיים) ,אבל עדיין - החלפה בחדש היתה נותנת הרבה מאוד שקט נפשי.

אז מה אתם אומרים ?

נ.ב. אין כמו גיר ידני, דרדור קל, זריקת קלאץ' ואני על הסוס... בלי שגריר ובלי ממסי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזה יותר תלוי ממפיצים. למשל סתם דוכן מחשבים, אם התקלקל לך דיסק קשיח, תצטרך להמתין שבועיים לכל הפחות עד שתקבל דיסק, בעוד שבאופיס דיפו יחליפו במקום לאחד חדש. כך גם באייס, מספר פעמים יצא לי להחליף מצבר באחריות: תמיד קיבלתי חדש מהמדף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מאיזה תוצרת היה המצבר שהחלפת? האם יש סיכוי שזה קרה ב VARTA ?

זה היה מצבר שנפ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאשר מדובר במקרה כמו שלך, קרי: מצבר שהוא ממש צמוד לתום תקופה האחריות שלו, נהוג לתת מצבר משומש\מחודש\משופץ.

לרוב, כאשר נותרים עוד לפחות 6 חודשים אחריות (או יותר כמובן), ברוב המקרים מקבלים מצבר חדש - עם כי לא מדובר על כלל אצבע אלא על מה שנהוג בד"כ.

האחריות שלהם היא לספק לך מצבר תקין במסגרת תקופת האחריות. אתה אומנם קונה בהתחלה חדש, אבל אח"כ לא מתחייבים על חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני ממליץ על וורטא,

גם מצבר אטום ללא טיפול, גם אמין, 20 חודשי אחראיות והכי חשוב - השירות המעולה של רן שביב, עוזר ומסייע לכל בעיה.

פורסם
שלום רב חברים,

שלשום בבוקר הרכב שלי לא הניע עקב מצבר שכשל.

המצבר היה מצבר VARTA מהסדרה הכחולה, 74 אמפר שעה שהיה באחריות

(מצבר לא זול דרך אגב)

:)

אייל, משהו מוזר קורה כאן. אצלי ברכב המצבר המקורי הוא משנת מרץ 2006 ועדיין מחזיק מעמד ולמיטב ידעתי אצלך הרכב מאותה שנה ומצבר שני מסיים את חייו.

האם ברכבך קיימת תאורת קסנון ?

אני הייתי בודק את מתח הטעינה תחת עומס.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי אחרי כמה פעמים שהרכב לא הניע בבוקר,והוברר שהבעיה אינה בטעינה למצבר,זה היה בחנוכה השנה וזה היה בדיוק 12 חודשים אחרי הרכישה

החשמלאי ממנו רכשתי את המצבר (טסלר נתניה) החליף לי את המצבר בדיוק כמו שהיה לי "שנפ 72 אמפר" חדש מהאריזה.

פורסם

מבאס, אבל נראה לי סביר שמצבר שנותרו לו חודשיים אחריות יוחלף במשומש.

אחרת כל ישראלי 'טוב' יחסל את המצבר שלו (וכמו כל פריט מתכלה אין בעיה לעשות את זה במכוון) חודש לפני תום האחריות כדי לקבל חדש.

בעניין ההתנעה בדחיפה/דרדור - קראתי פעם (לא זוכר היכן לצערי) שהתנעה שכזו מאוד לא בריאה לממיר הקטליטי ועשויה לחסלו בשל דלק לא שרוף המגיע אליו.

האם נכון?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אני ממליץ על וורטא,

גם מצבר אטום ללא טיפול, גם אמין, 20 חודשי אחראיות והכי חשוב - השירות המעולה של רן שביב, עוזר ומסייע לכל בעיה.

נראה לי שלא ממש קראת מהו נושא השרשור..

זה לא שרשור בקשת המלצה על מצבר.

גם אני עד כה השתמשתי רק ב VARTA וזו הפעם הראשונה שמצבר של VARTA כשל אצלי ושהייתי צריך לממש אחריות.

אייל, משהו מוזר קורה כאן. אצלי ברכב המצבר המקורי הוא משנת מרץ 2006 ועדיין מחזיק מעמד ולמיטב ידעתי אצלך הרכב מאותה שנה ומצבר שני מסיים את חייו.

האם ברכבך קיימת תאורת קסנון ?

אני הייתי בודק את מתח הטעינה תחת עומס.

מרק היקר ,

הנושא נבדק עוד בטרם החלפת המצבר וגם אחרי החלפת המצבר ע"י אנשי טלרון, הכל תקין .

אין זליגות, הטעינה מצויינת גם תחת עומס מקסימלי (מזגן על מקסימום, כל הצרכנים עובדים +אור גבוה)

לעתים יש פגמים במצברים , כמו בכל מוצר. יש כאלה שמחזיקים יותר ויש כאלה שפחות.

בנוגע למצבר המקורי שמחזיק אצלך כ"כ הרבה זמן - זה דבר יוצא דופן. אולי תוכל לעדכן אותי מה המצבר המקורי שמגיע עם הרכב וכמה אמפר-שעה הוא ?

מבאס, אבל נראה לי סביר שמצבר שנותרו לו חודשיים אחריות יוחלף במשומש.

אחרת כל ישראלי 'טוב' יחסל את המצבר שלו (וכמו כל פריט מתכלה אין בעיה לעשות את זה במכוון) חודש לפני תום האחריות כדי לקבל חדש.

בעניין ההתנעה בדחיפה/דרדור - קראתי פעם (לא זוכר היכן לצערי) שהתנעה שכזו מאוד לא בריאה לממיר הקטליטי ועשויה לחסלו בשל דלק לא שרוף המגיע אליו.

האם נכון?

שי

אני לא עושה דברים בכוונה. אני מעדיף שהמוצר יחזיק אצלי שנים ולא יוחלף באמצע דרכו.

כל השרשור הזה עלה אצלי כמחשבה לאחר תהיות שקיבלתי מבני משפחה בארוחת שישי שם נאמר לי שתמיד קיבלו חדש,

כמו כן מימשתי אחריות על כמה מוצרי מיחשוב בשנה החולפת למשל מסך מחשב סמסונג שתקופה קצרה לפני תום האחריות לא נדלק יותר , לא רק שקיבלתי מוצר חדש , אלא תקופת האחריות הוארכה עבורי מבלי שביקשתי. בכל המקרים קיבלתי מוצר חדש, לעתים גם מבלי שממש היה צורך. (למשל נדפק לחצן בעכבר שהוא חלק מסט אלחוטי של מיקרוסופט , קיבלתי סט חדש לגמרי מדגם טוב יותר)

ביצעתי התנעה כזו חד פעמית מחוסר ברירה , הרבה יותר בריא לדעתי מאשר להתחבר למערכת החשמל של הרכב ע"י רכב אחר על כל המשתמע מכך. (גם לא היו רכבים אחרים באיזור ,השעה היתה בעייתית ונראה לי הזוי לחכות כמה שעות לשירותי דרך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...