Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז..איך בוחרים מוסך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי מיצובישי גאלאנט שנת 2000, יד1 שטופלה לאורך כל השנים במוסך המרכזי של מיצובישי בחיפה -מוסך מילר.

אמנם הרכב לא חדש, אבל ברצוני לשמור עליו ועל ערכו ככל הניתן ולכן אני מעוניין לטפל במוסך מורשה. מחיפוש בפורום ראיתי המלצה למוסך נעמן בדרך עכו, ואני תוהה - למה לי לנסוע לעכו ולא להמשיך במילר? מה בעצם הקריטריונים לפיהם אני אמור לבחור את המוסך בו אפקיד את אמוני ואת כספי בשנים הקרובות?

המלצות נוספות למוסכים מורשי מיצובישי באיזור חיפה והצפון תתקבלנה בברכה(הבנתי כבר שלמוסך קובה אסור להתקרב- מה גם שלא שמעתי עליו לפני החיפוש בפורום..).

תודה!

פורסם

אם מעוניין לשמור על הקיים והמכונית מתוחזקת היטב כדאי להמשיך במוסכי הרשת

אני ממליץ על מוסך גפי בעכו

יש מקום להנחות

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

נקודה למחשבה: במוסך המרכזי, בו טיפלו ברכב לאורך כל שנותיו (שזו כמות מכובדת), מכירים את הרכב מ-א' ועד ת' ואת ההסטוריה שלו כמו את כל התקלות והבעיות שהיו בו.

נסה ללכת לאותו מוסך מרכזי, אם המחירים ויותר חשוב, העבודה לטעמך אז תשאר איתו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אבל למה ללכת למוסך X ולא Y? אם זו רשת זה לא אומר שכל המוסכים פחות או יותר אותו דבר?

ממש לא בהכרח. יכולים להיות הבדלים בין המוסכים (אפילו אם הם שייכים לאותה הרשת) מבחינה מקצועית, כספית, והיחס ללקוחות.

אם כבר הגעת פה לפורום - יוכלו לתת לך המלצות על מוסכים, המבוססות בדר"כ על נסיון איתם. לדעתי זה חשוב מאוד (שמישהו כבר התנסה ויכול לספר).

לגבי ההמלצה שנתנו לך ללכת למוסך המרכזי - אם הוא נחשב כטוב ואמין - אז בסדר, זה יכול לבוא בחשבון (למרות שלא הייתי משווה זאת לרופא, ש"מכיר ויודע" את ההיסטוריה של המטופל שלו). תבדוק רק את הצד הכלכלי - בדר"כ מוסך מרכזי יהיה יקר יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

מוסך בוחרים כמו שבוחרים רופא שיניים. על סמך המלצות וניסיון קודם.

אם הרכב טופל במוסך מסויים והבעלים הקודם היה מרוצה אין שום סיבה לא לנסות להמשיך איתו. בשביל 200-300 ש"ח בשנה שיכול להיות הפרש בינון לבין מוסך אחר לא שווה את הסיכון ואת כאב הראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...