Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז ככה

חבר (להלן מכונית ג' בשרטוט) - נמצא בצומת T בו עליו לתת זכות קדימה לתנועה החוצה משמאל ומימין.

מכיוון שמכוניות חונות (א' בשרטוט) מסתירות את שדה הראיה הימני שלו, הוא מתקדם בעדינות לבדוק את מצב התנועה החוצה מימין, אך לפני שמספיק לראות פוגעת בו מכונית ב' בצד הקדמי ימני של הרכב

השאלה היא האם ניתן להאשים את הרכב המסתיר על כך שחנה בחצי אדום לבן חצי אפור בתאונה, ובכך לתבוע את הביטוח שלו? או שהביטוחים המעורבים הם של המכוניות ה"אקטיביות" בלבד?

הדרך היחידה לדעתי למנוע את התאונה הנ"ל, היא לצאת מרכב ולהסתכל, אבל בינינו - מי עושה את זה.

באותה הזדמנות חשבתי שצריך להתקין משהו שיאפשר להרחיב את שדה הראיה, לדוגמא מראות מעל הפנס או משהו.... זה די יכול לפתור בעיות של חוסר שדה ראיה מסוג זה

untitled.jpg

יובל.

פורסם

אם אתה כבר טורח לצאת מהאוטו לבדוק קח איתך איזה ברזל והשחט את הרכב המסתיר והשאר פתק מודבק על החלון

:זאת אזהרה החנית במקום אסור. בפעם באה רכבך יושחט וישלח לשמגרש גרוטאות עקב המצב לאחר הטיפול"

סליחה על האלימות אבל! אני נתקל בת"א ביותר מידי מקרים כאלה שלא לדבר על מקרים שהרכב המסתיר גם חוסם את הפניה לרכב מסחרי ויוצר בלגן ברחוב קטן

tAoS FoReVeR

פורסם
אם אתה כבר טורח לצאת מהאוטו לבדוק קח איתך איזה ברזל והשחט את הרכב המסתיר והשאר פתק מודבק על החלון

:זאת אזהרה החנית במקום אסור. בפעם באה רכבך יושחט וישלח לשמגרש גרוטאות עקב המצב לאחר הטיפול"

סליחה על האלימות אבל! אני נתקל בת"א ביותר מידי מקרים כאלה שלא לדבר על מקרים שהרכב המסתיר גם חוסם את הפניה לרכב מסחרי ויוצר בלגן ברחוב קטן

אלימות היא לא פתרון למצב כזה, אפשר רק להסתבך.

טאוס היקר, מה עם שיעורי בית בלשון?

כמה שגיאות כתיב יכולות להיות לבן אדם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סטיתם מהעיקר.... :roll:

אגב, שכחתי לציין שבוחן תנועה נכח במקום לאחר התאונה, האיזור צולם וכמו כן גם הרכב החונה

יובל.

פורסם

יש לי הקלות והתעלמות משגיאות חתיוו עם אישור של משרד החינוך, משום מה תוספת זמן לא רצו לתת לי!!!

אבל אייל כבר באמת נמאס מכל אלה שחונים קבוע בפניות. פעם אחת זה קרה לי שהחנתי בדיוק על הגבול האוטו היה חצי על האדום לבן של סיום הפניה וחצי היה באפור שמותר להחנות וגררו לי את הרכב על זה. מאז אני לא חונה ככה יותר אבל הפקחים יודעים לגרור איפה שלא צריך במקום איפה שכן צריך וזה מעצבן

tAoS FoReVeR

פורסם

במקרה הכי גרוע תוכל להתלונן ולקוות שיתנו לו דו"ח חניה. אבל לגבי להאשים אותו

בתאונה... בעייתי. הוא יכול לטעון שהרכב היה תקוע וכו'.

המקרה שתיארת קורה הרבה יחסית ביום יום לרוב אפשר לצאת ממנו , השאלה

כמה לאט החבר שלך התקדם וכו' או כמה עקום חנה הרכב שחסם. אבל מדי פעם

באמת הראות זוועה וזה ממש בעיה... אני מקווה שלא נגרם נזק גדול מדי. :roll:

פורסם
אני מקווה שלא נגרם נזק גדול מדי. :roll:

הנזק שנגרם די רציני....

מבחינת הרכב השני ונהגו אני לא יודע

אבל מצד החבר - רכב טוטאל לוס, השבתה נקבעה במקום (פורד פיאסטה 83....), ברכיים פגועות (עבר ניתוח, עכשיו בפיזיותרפיה), וחתכים למיניהם בגוף

מה שעלול להוות בעיה, שלחבר הנ"ל יש הרשעה קודמת על אי-מתן זכות קדימה

יובל.

פורסם

אני חושב שאתה יכול לתבוע את הביטוח של הרכב שלא חנה כחוק.

כבר שמעתי בעבר על מיקרים דומים, לדוגמא: נהג דרס והרג ילד שחצה את הכביש, אבל הנהג יצא זכאי בגלל שליד המעבר חצייה עמדה משאית בניגוד לחוק שהסתירה את הילד. גם נהג המשאית יצא זכאי, לא זוכר בגלל איזה סיבה. כך שבשורה התחתונה: ילד הרוג, אבל אין אשמים..... טוב קצת נסחפתי עם הסיפור שלי :roll:

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

כבר שמעתי בעבר על מיקרים דומים, לדוגמא: נהג דרס והרג ילד שחצה את הכביש, אבל הנהג יצא זכאי בגלל שליד המעבר חצייה עמדה משאית בניגוד לחוק שהסתירה את הילד. גם נהג המשאית יצא זכאי, לא זוכר בגלל איזה סיבה. כך שבשורה התחתונה: ילד הרוג, אבל אין אשמים..... טוב קצת נסחפתי עם הסיפור שלי :roll:

ילד שמתפרץ לכביש מאחורי משאית חונה לא דומה למקום שאתה יודע שאמור או יכול

להגיע ממנו רכב אבל יש חסימה של הראיה.

לדעתי עם המצב חמור כמו שאתה אומר, שהביטוח יספק לו עורך דין. אם אין לו מקיף

אז שינסה לברר לבד את המצב המשפטי. אני יכול לנסות לברר מחר דעה משפטית

בסיסית, אבל זה יהיה רק מחר בערב.

פורסם

ילד שמתפרץ לכביש מאחורי משאית חונה לא דומה למקום שאתה יודע שאמור או יכול להגיע ממנו רכב אבל יש חסימה של הראיה.

אולי לא שמת לב שכתבתי, אבל הילד חצה במעבר חצייה :!: את הכביש, ובמעבר חצייה יש לצפות להולכי רגל (כמו שבצומת הנ"ל יש לצפות לתנועה).

המשאית שחנתה שם, חנתה בניגוד לחוק וחסמה את הילד(כמו הרכב שחנה בניגוד לחוק וחסם את שדה הראיה).

לכן יש עילה לתבוע את הרכב החונה, לא רק לתבוע אלא גם להאשים אותו בתאונה.

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

מה שעלול להוות בעיה, שלחבר הנ"ל יש הרשעה קודמת על אי-מתן זכות קדימה

עכשיו יש לו שתי הרשעות.

אין אפשרות לתבוע רכב שחסם לכאורה או לא לכאורה את שדה הראייה - האחריות לצערו של חברך מוטלת באופן בלעדי עליו, שכן ככל הנראה לא וידא בצורה נכונה כי הצומת פנוי באמת.

רכב חונה או לא - זו חובתו.

פורסם

אז קודם כל תודה לכל מי שהספיק לענות,

הביטוח היה צד ג', אבל אני מאמין שההורים שלו יעזרו בהוצאות המשפטיות.

עכשיו אני משער ששניהם אשמים במידה כלשהי,

כלומר החבר יצא "בלי לתת זכות",

אבל הנהג הפוגע להשערתי לא נסע בדיוק בימין, יש הרבה שרואים כביש ריק נוסעים באמצע לשם נוחיות.... טוב נראה מה יגיד בוחן התנועה כשהחבר יצא מביה"ח.

אני יכול לנסות לברר מחר דעה משפטית

בסיסית, אבל זה יהיה רק מחר בערב.

אם אתה יכול,

תודה!

יובל.

פורסם

תגידו אתם נורמלים ?????????????????????

מה כ"כ קשה לכם לתפוס שנהג לא נתן זכות קדימה לרכב חוצה וגרם לתאונה ?!

אין יותר פשוט מזה.

כל נסיון להיתלות ברכב חונה ו/או רכב שלא נסע בדיוק בנתיב, וסבתא של הדודה של זה שסלל את הכביש ו/או המצב הבטחוני הם לא יותר מנסיון להתחמק מאחריות !!!

לצערי, הישראלים מומחים בלהתמק מאחריות. בכל פעם שהם גורמים לתאונה הדבר הראשון שעולה בראשם הוא - במה הנהג השני אשם...

די, מספיק !!

נכון שעל מניעת התאונה מופקדים שני הנהגים וניתן להגיד שהנה השני לא עשה די בכדי למנוע את התאונה ואולי גם לא נהג לגמרי כחוק וכד', אבל בוא נודה באמת -

אם הנהג שלא נתן זכות קדימה היה מתקדם באיטיות לתוך הצומת (ללא שדה הראיה) והנהג החוצה היה רואה אותו, ניתו היה למנוע את התאונה.

תתחילו לקחת אחריות למעשיכם !

דני G.

פורסם
נכון שעל מניעת התאונה מופקדים שני הנהגים וניתן להגיד שהנה השני לא עשה די בכדי למנוע את התאונה ואולי גם לא נהג לגמרי כחוק וכד', אבל בוא נודה באמת -

אם הנהג שלא נתן זכות קדימה היה מתקדם באיטיות לתוך הצומת (ללא שדה הראיה) והנהג החוצה היה רואה אותו, ניתו היה למנוע את התאונה.

תתחילו לקחת אחריות למעשיכם !

דני G.

עם כל מה שאמרת אני מסכים, מלבד זה שתמיד ניתן למנוע תאונה כזו.... לפעמים לא ניתן למנוע אותה מלבד לא ליסוע באותו מקום.

במקרה הזה היה ניתן למנוע אותה אולי, אבל יש מקרים שלא - נניח והכביש צר ורכב יוצא לאט לאט ופוגעים בו בגלל שאי אפשר להתחמק מהפרונט שיצא קצת

או לדוגמא הנהג החוצה לא היה מבחין בכך שהוא יצא טיפטיפה (לא חסרים מקרים)

יובל.

• תוכן חדש...