Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב, אז חיפשתי כל מיני רכבים שיתאימו לתקציב ולמה שאני מחפש.

ומצאתי את הרכב הזה בין הרשימות האינסופיות של חברות הליסינג, הרכב הוא מאלדן.

סה"כ הם נראו לי הכי אמינים מבין כל חברות הליסינג שהלכתי לקנות מהם.

ליסינג כיום מתחיל משנת 2008, קצת על הרכב המדובר:

קאיה סרטו 1600 LX.

70,500ק"מ.

בדיקה - נראית תקינה לחלוטין חוץ מרכיבים בעלי משמעות נמוכה - שריטות עיקומי פח למינהן, כמובן שהכל יתוקן ...

וכמובן שאקח אותה לבדיקה פרטית משלי.

ממצאים תחזוקתיים:

בדקתי והטיפול הבא של הרכב הוא ב 75000 לכן אני מתכוון לדרוש שיעבור את הטיפול הנל.

הטיפול אחרי זה הוא 90000

הרכב עדיין באחריות יצרן עד אוג' 2008 כלומר יש מספיק זמן.

התרשמות מהרכב:

לאחר נסיעת מבחן על דגם דומה מהשכרה עם פחות ק"מ, הרכב מאיץ מצווין ונראה קצת פחות נוח מכל רכב אחר בקטגוריה.

אבל נוחות היא לא בראש סדר העדיפויות שלי.

מבחוץ הוא נראה מצוין אבל מבפנים הוא פשוט מאוד, אבל נראה כאילו הפלסטיקה חזקה וטובה.

הרכב מגיע עם 4 חלונות חשמל.

באגאז' דיי גדול.

הוא גם מרווח מאוד.

ייעוד הרכב:

הרכב מיוחד לנסיעות בין עירוניות אחת לחודש 150-200 קמ.

ונסיעות עירוניות לעבודה וללימודים... (סהכ 20 קמ ליום בערך)

לי אישית זה נשמע כמו עסקה מצוינת, אבל חשוב לי לשמוע עוד דעות.

עכשיו לשאלה המרכזית:

בתור בן אדם שלא ממש מבין ברכבים ולא ממש מבין במוסכים וכ'ו (אבל לומד מהר מלית ברירה) על איזה רכב הייתם אתם ממליצים, ומה יכול להיות רע ברכב הזה?

פורסם

מדובר ברכב בינוני למדי שאיכותו לא מקבילה למובילות הקטגוריה ומחירו בהחלט משקף את זה.

אם אתה מעוניין ברכב ככלי תחבורה בסיסי אז היא בהחלט תספק את צרכיך.

המתחרות המתקדמות יותר כמו יונדאי I30, פורד פוקוס, מאזדה 3 מציעות כל אחת איזשהו ערך מוסף, הן בטוחות יותר ומאובזרות יותר וכפי שציינתי זה מתבטא במחיר הגבוה יותר.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

האם אתה נוסע בד"כ לבד או עם אחרים? אם מדובר ברכב לבודד או לזוג, ועם נסועה צפויה קטנה כשלך (500-600 ק"מ בחודש) - האם לא עדיף רכב יותר קטן וחדש? בתקציבך או בתוספת קטנה יש מספר דגמי מכוניות קטנות שתוכל לרכוש חדשות ולא "חתול בשק" יהיו יותר נוחות כרכב עירוני, ועם טיפה מזל יהיו גם זולות יותר לאחזקה בשנים הקרובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם אתה נוסע בד"כ לבד או עם אחרים? אם מדובר ברכב לבודד או לזוג, ועם נסועה צפויה קטנה כשלך (500-600 ק"מ בחודש) - האם לא עדיף רכב יותר קטן וחדש? בתקציבך או בתוספת קטנה יש מספר דגמי מכוניות קטנות שתוכל לרכוש חדשות ולא "חתול בשק" יהיו יותר נוחות כרכב עירוני, ועם טיפה מזל יהיו גם זולות יותר לאחזקה בשנים הקרובות.

אני נוסע בעיקר לבד\זוג.

אבל אני מעדיף רכב קצת יותר גדול מהקטנטנות שם בכביש גם בגלל מנוע יותר גדול וגם בגלל בגלל הבטיחות...

כרגע נוהג ב C4 מליסינג ואני נהנה מכל רגע ההאצ'בק זה הרכב המועדף עליי, הקטנות יותר קצת פחות...

בנוגע לחתול בשק אתה צודק לחלוטין אבל באמת שלא מצאתי שום רכב ( אוטומטי) שיכנס בתקציב הזה.

פורסם

אני מחר אבדוק בעוד כמה חברות לפני שאני סוגר את העסקה הזאת ...

ראיתי כמה מבצעים טובים שהחברות האלו מפרסמות אולי אפשר ליפול על אחת טובה זאת רק שאלה של מזל ...

אני אמשיך לעדכן...

יש לי רק עוד שאלה האם הקאיה סרטו הינה בעצם קאיה פורטה ?

פורסם

צביקה, אל תשכח שהסרטו היא שנתון מתחת לפורטה.

יש לך אולי אופציות אחרות שלדעתך אפשר ללכת עליהם ?

פורסם

לא שכחתי, פשוט ניסיתי להסביר לך שסראטו היא לא פורטה, ופורטה היא לא סראטו.

אופציה אחרת? אני הייתי מוותר על המשפחתיות, עבור לקטגוריית הקטנות ומחפש סיריון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא שכחתי, פשוט ניסיתי להסביר לך שסראטו היא לא פורטה, ופורטה היא לא סראטו.

אופציה אחרת? אני הייתי מוותר על המשפחתיות, עבור לקטגוריית הקטנות ומחפש סיריון.

עדכון:

בהמשך לעצתך, הלכתי לבדוק אצל חברות הליסינג מחירי רכב קטן, המחיר של הסיריון והסוויפט הינו יחסית יקר (66K+) למה שאתה מקבל... (שנת 2007 אם יש לך מזל עם 80-90 אלף קמ)

בדקתי גם את מיצובישי ב 3 סוכניות שונות אף אחת מהן לא הצליחה להציע משהו עם פחות מ 80 אלף

לכן החלטתי להמשיך בכיוון של הקאיה למרות איבוד הערך היחסית גבוה שלה, אני מקווה שהיא תחזיק לי לפחות ל 5-4 שנים עד השדוג הבא.

• תוכן חדש...