Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם...

ברשותי שברולט אלרו נפח 3,400 מודל 2001

לרכב שלי יש תקלה כזו: נגיד והרכב לא נוסע לדוגמא כל הלילה בערך 6-8 שעות ואחרי זה אני רוצה להניע את הרכב הוא מניע ממש " בנגיע" ואז אני מנה את הרכב לזמן מסויים בערך בין שעה ל - שעה וחצי אני בא לרכב במטרה להניע אותו והוא עושה לי תקלות בהתנעה ממש קשה להניע אותו זה לוקח בערך " 3 " סטארטרים עד שהוא מניעה ואז שהוא ניע הוא מגמגמם טיפה ואז מתייצב...

עשיתי לרכב דיאגנוסטיקה ולפי המחשב של הבדיקה קפיצי השסתומים 15" כספית במקום 18, לדעתי זה לא ממש קשור כי זה לא מנוע חדש בכל זאת , הבדיקה השנייה שעשינו במכשיר בדיקה sun הראה קוד תקלה השנייה שזה הראה לי "miss fire"הדחת הצתה

בצילנדר מס' 2

* עדיין לא החלפתי חוטי הצתה ופלגים .....

מה לעשות ? ? ?

פורסם

מה ז"א? יש לך תקלת miss-fire - תחליף פלאגים. כמה זמן האוטו לא עשה פלאגים? כעיקרון הפלאגים אמורים להחזיק 100K ק"מ...

אם יש לך קצת זמן, אתה יכול לחסוך בערך 300 ש"ח אם תקנה את הפלאגים ב ebay במקום בארץ, אתה יכול למצוא 6 פלאגים שם ב 150 ש"ח כולל משלוח, אני קניתי בארץ לפני 3 חודשים ב 420 ש"ח אחרי הנחה... שמעתי גם על אנשים שמכרו להם ב 600... לדעתי אם תצטרך חוטי הצתה גם כדאי לך לחפש בחו"ל. בעצם כדאי לך לחפש ב ebay כמעט כל חלק לרכב אמריקאי, ייצא לך יותר זול משמעותית מאשר בארץ. רק קח בחשבון שמה שעולה יותר מ 50$ (לפני המשלוח) יכול להיות מעוכב במכס ואז יחייבו עליו מס של 26% ומע"מ על כל הסכום (יחד עם המשלוח...) בכל אופן במקרה של פלאגים לא צריכה להיות לך בעיה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האם יש בעיות נילוות לתקלת ה misfire? רעשים לא נורמליים, חיתוכים, צריכת שמן או דלק מעל הנורמלי או שחוץ מהבעיה הזו הכל תקין?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...