Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לרכוש רכב יד שניה תקציב עד 135k.

יש לי כרגע 2 אופציות שלא קשורות אחת לשניה.

אופציה 1, המועודפת עליי סובארו פורסטר טורבו 2008 צורה חדשה שעברה החלפת מנוע לאחר 2000 קילומטר וכרגע עשתה 60000. האם כדאי לי להכנס להרפתקאה הזו ומה הסיכונים. הנסיעות שלי בעיקר בכביש אבל פעם בכמה חודשים אני עושה טיולי שבילי קק"ל:-).

אופציה 2, מיצובישי אקליפס gt שנת 06/07 מה הסיכון מבחינת חלפים בגלל שכולן מיבוא אישי. איך הרכב מישהו נהג עליו ויכול לתת חוות דעת.

כמו שהבנתם אני מחפש הנאה מנהיגה ולא עינוי מבחינת תקלות מכניות אם יש אופציות נוספות (חשבתי על גולף gti 07) הן יתקבלו בברכה.

פורסם

האקליפס מיוחדת למראה ,אני לא כ''כ אוהב אך זה עניין של טעם וריח,מבחינת הנאה מנהיגה אל תצפה לרכב ספורטיבי.

מבפנים היא פחות מרשימה,אם הנאה מנהיגה אולי מיטו,גולף GTI,קליאו ספורט מהדור האחרון ייתנו לך מענה.

כן אתה גם יכול לרכוש סיאט לאון חדשה מהחברה עם מנוע 1.8 טורבו בגרסתה הידנית ויישאר לך עודף.

ניסאן ג'וק כרכב נישה (לא שטח ולא ספורט,אך מיוחד).

הפורסטר מהצורה החדשה נראה פחות טוב לטעמי אך אם האופצייה הינה מועדפת עלייך יש לבדוק את הרכב ליסודו.

איזה אחריות אתה מקבל ולכמה זמן?

פורסם

לגביי פורסטר.

זה בנאדם פרטי ככה שאין אחריות.

נהגתי ברכב הנ"ל וממש נהנתי הייתה לי wrx בעבר וההרגשה הייתה זהה. לא הרגשתי בעיות מיוחדות.

אני לא אוהב לרכוש רכבים שהתעסקו בהם מבחינה מכאנית אך מבחינת מחיר זה 25k פחות מהמחירון, כמובן שנזדקק לבדיקה יסודית.

לאחר חקירה אנטרנטית אני מבין שהאקליפס gt זה רכב שרירים אמרקאי טיפוסי, טיל בליסטי בקו ישר, הנעה קדמית + המון כח מעניין כמה זה יעיל.

לגביי סיאט לאון, אם כבר אני קונה לאון זאת תיהיה רק קופרה שיקרה מתקציבי, אחרי נהיגה בקופרה אף לאון לא עושה לי את זה.

קליאו ספורט מעניינת וגם המיטו, מצאתי גם מיני קופר s בתקציב. השאלה לגביי אמינות של רכבים אלה ומחיר הטיפולים.

עיקר הנסיעות שלי הם מהבית לעבודה בשעות פקקים, לכן לצערי הייתי מעדיף רכב אוטמט אחרי המון שנים על ידני.

פורסם

תהיה לי בריא, אתה נשמע כמו "שיר המחירון" לדני סנדרסון. מחפש הנאה מהנהיגה בפקקים ומכוניות ספורטיביות לשבילי קק"ל.

לא חבל על הכסף והדלק, לא עדיף משהו יותר צנוע וחסכוני, אם הטיולים שלך נערכים בתדירות נמוכה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם עיקר הנסיעות שלך הן בפקקים לא הייתי הולך על קליאו ספורט. בתור מכונית עירונית יומיומית יש רכבים טובים ובהרבה. היא תתאים לך רק אם הפן של הנהיגה יותר חשוב לך מהכל.

מגאן טורבו (225 כ"ס) זה אופציה מצוינת לדעתי, רכב מאד חזק, מתנהג טוב ומכויל בצורה שמתאימה ליום יום. כמובן גם גולף GTI.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...