Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בימים האחרונים הצלחתי למכור את הרכב שהיה לי וי 5 אדום 2002 רכב סבבה חמוד ולא יותר מזה , בימים הקרובים אני מתעניין בסיאט איביזה קופרה 2008 ללא תוספות כלל הכל מקורי וסטנדרטי לחלוטין.

רציתי לשאול איך הרכב הזה מבחינת אמינות ותחזוקה שוטפת , בעיקרון הרכב הזה דיי חדש עבר 42.000 אלף יד ראשונה .

מה כדאי לבדוק ברכב כזה ומה המחלות שלה ובכלל מה אתם חושבים על זה.

בעתיד חשבתי לשים פורק ותוכנת ניהול מנוע אחרת (צ'יפ בשפה שלנו ) .

תודה רבה לכולם ...:idea:

פורסם

הקופ-רע של הבחור מעליי מדהימה, ממליץ מאוד אם חשקה נפשך באחת כזו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק לי זה נשמע מגוכך שמחפשים קופרה בלי שיפורים כדי לשים לה צ'יפ ופורק?

מה הבעיה לקנות אחת עם?

המנוע הזה הוא כזה סוס עבודה שהדברים האלו לא מדגדגים לו...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל עוד השיפורים הם בגדר עדכונים ולא ריתוכים וכו', והם נעשו בסדנא מוכרת ויש על כך קבלות,

אין שום מניעה לרכוש רכב שכזה ואפילו מדובר בחסכון כספי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה בגלל ניסיון עשיר שמבוסס בעיקר על סטיגמות , שמועות ועצות של אנשים שראו רכב ספורטיבי בעיקר בטלביזיה ובמגזין אוטו.

דרך אגב נראה לי שככל שרכב שנמכר היום הוא יותר סטנדרתי כך הוא היה יותר משופר בעבר (פתחו לו תשושנה בשפה שלנו) כך שיותר בטוח לקנות אחד ששופר קל.

מתאים יותר ליעוץ ברכישת רכב ,לא?

פורסם
הקופ-רע של הבחור מעליי מדהימה, ממליץ מאוד אם חשקה נפשך באחת כזו...

יש בזה משהו... תודה! :wink:

רק לי זה נשמע מגוכך שמחפשים קופרה בלי שיפורים כדי לשים לה צ'יפ ופורק?

במוקדם או במאוחר כולם משפרים רק תלוי איך וכמה.

כוח זה דבר שמתרגלים אליו ומהר מאד רוצים עוד.

זו גישה שלא הכרתי בכלל,

לפני שניסיתי למכור חשבתי שמי שיקנה אחרי את האוטו יהיה מרוצה מאד

כי חסכתי לו לפחות 6000 שקל בשיפורים, בחיים לא חשבתי שזה יהיה לרעתי.

פורסם

אנשים עובדים בחוסר היגיון.קופרה עם צ'יפ זה הפך להיות מזמן "סטנדרט".

לא מדובר פה על החלפת בוכנות וטלטלים ובניית מנוע וחיזוקו,שאולי פה מתחילות השאלות והספקות.

כולה שינוי מפת הגדישה של הרכב,על מנוע שזכה בכל תואר אפשרי מבחינת אמינותו,וחוזקו תחת עומסים.

הקופרה של דדי מדהימה,מושקעת בהרבה אהבה ושמורה מאוד,קח אותה בעיניים עצומות.

אם בא לך לרדת בשנתון אני מוכר גם את שלי 2007.

פורסם

הקופרה של דדי מדהימה,מושקעת בהרבה אהבה ושמורה מאוד,קח אותה בעיניים עצומות.

אם בא לך לרדת בשנתון אני מוכר גם את שלי 2007.

תודה איש יקר!

אורון אולי תקנה אותה אתה?

תעשה לך צי של קופרות... :wink:

פורסם

פתחתם פה CHAT ROOM?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...