Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם קצת רקע:

מקדימה: Morel Tempo 5x7 component 120W RMS

מאחורה: Morel Tempo 6x9 coax 140W RMS

רדיו דיסק: Pioneer DEH-4000UB

כרגע הרמקולים מוגברים על הרדיו, אני מרוצה מהאיכות ואפילו הבאס נחמד. אבל העוצמה לא בשמיים כי ב 3/4 ווליום הכל מתחיל לזייף

בטרוף (ואני די בטוח שזה לא בגלל הרמקולים P: ) אז חשבתי להוסיף מגבר ובאמת לנצל את הרמקולים עד הסוף.

נקודה חשובה - בשלב זה אני לא מתכוון לשים סאב, אולי בעתיד הרחוק יותר.

אז חשבתי לקנות JBL GTO1004 ולחבר את הרמקולים האחוריים בגישור (285W RMS - מה שיתן לי ניצול ממש טוב של האחוריים - לא משנה לי שלא יהיה סטריאו מאחורה, הם בעיקר עבור הבאס).

חלק אמרו שזה OverKill לרמקולים האלה והמליצו לי על ה CS60.4 היותר חלש במקום.

מה דעתכם?

תודה מראש

פורסם

לא חבל "לבזבז" 40W RMS של סט הקואקס? "כמה" זה בכלל 40W? האם יש הבדל משמעותי מה CS60.4?

האם 8 AWG חיווט זה מספיק טוב ל 1004 שישב כנראה בבגז'?

אבל יותר מהכל אני לא רוצה להגיע למצב שאני לא יכול לעבור את ה 1/4 גיין כי הרמקולים לא עומדים בזה או שהאוזניים שלי מדממות - בזבוז יכולת המגבר.

תודה

פורסם

ה1004 יושב לך בדיוק למפרט השאלה זה אם הוא עומד לך בתקציב

תתן תקציב ונתאים לך מגבר

אולי אפילו יד שניה אם זה בסדר מצדך

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

התקציב הוא עד 1000 ש"ח מה שאומר שזה בעצם עד ה GTO1004 - לא אתנגד לחסוך קצת כסף ולכן אני שואל האם הוא באמת שווה את זה למפרט שלי. נראה לי שמורל הגזימו קצת עם ה RMS שהדביקו לסטים שלהם...

פורסם

הטיפול יידע לנצל יפה מאוד כל מה שהמגבר הזה ייתן לו.

המדבר החזק יותר במקרה הזה הוא המשתלם מבין השניים מכמה סיבות:

הוא מסדרה גבוהה יותר, ולכן גם סביר להניח שאיכותי יותר.

הוא חזק יותר, מה שאומר שהוא מתאמץ פחות באותו הווליום ולכן יהיההגיין יהיה נמוך יותר.

כשהגיין נמוך יותר בד"כ גם אחוז העיוות נמוך יותר ואתה תקבל סאוהד נקי יותר, מפורט יותר ועם עוד כמה מעלות.

מחיר- ההבדל במחיר ביניהם הוא 200-300 שקל, לי זה נראה משתלם.

מה גם שאם תרצה להביא בעתיד סט טוב יותר או סאב. המגבר החזק יפתח בפניך יותר אפשרויות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
קודם קצת רקע:

מקדימה: Morel Tempo 5x7 component 120W RMS

מאחורה: Morel Tempo 6x9 coax 140W RMS

רדיו דיסק: Pioneer DEH-4000UB

נראה לי שהתבלבלת קצת-

הקדמיים שלך הם - 90W RMS

האחוריים - 110W RMS

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

• תוכן חדש...