Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

usb בקרב קשה נגד cd

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ברדיו אצלי יש כניסת USB וגם דיסק, היה לי התחושה שבדיסק הסאונד טוב יותר מאשר ב USB.

צרבתי את אותו השיר שיש לי על ה USB ישבתי דקה עם הדיסק ודקה עם ה USB.

התחושה הכללית קרובה, אך בדיסק נשמע הבס קצת יותר מדוייק, לאחר מכת בס אין המשכיות וב USB יש איזה ווופפ קטן אחרי כל מכת בס.

הסאב מכוייל על 80HZ, כאשר עולים ל 120HZ הבס עובד אותו הדבר גם ב USB וגם בדיסק.

האוזן שלי מרגישה את הדקויות האלו וזה די מציק לי, בבוקר ניגשתי למתקין וביקשתי להחליף את הרדיו למשהו איכותי יותר, ניסינו כמה אופציות בינהן ALPINE 102RI לא היה הבדל בסאונד ואפילו בדיסק הרגשתי פחות איכותי משלי.

הוא המליץ לי לעלות למשהו יותר איכותי אך ללא USB, קלריון dxz758 גימור ניקל יפיפה

לא יאומן איך הסאונד השתנה, אך ה USB מכריע.

האם מישהו נתקל בתופעה כזו ?

המלצה על מכשיר עם USB אבל שיהיה איכותי וכמובן במסגרת תקציב שפוייה תתקבל בברכה.

פורסם

נתחיל בשאלה האמיתית

איך דחסת את הקובץ לMP3 לתוך הUSB - בכמה ביט רייט? 128K או 192K ומעלה?

שם קבור הכלב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הדחיסה היא רק חלק מהסיפור, החלק השני זה מי מפענח חזרה את הדחיסה הזאת, ואיך זה נעשה ! המפענחים בדגמים החדשים יותר נעשים גרועים יותר ויותר.

עריכה:

ב HU שלי כבר דיי התיאשתי ודרך IPOD דור שלישי בחיבור AUX זה נשמע הרבה יותר טוב מאשר השמעת אותם קבצים בדיוק דרך USB.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

נתחיל בשאלה האמיתית

איך דחסת את הקובץ לMP3 לתוך הUSB - בכמה ביט רייט? 128K או 192K ומעלה?

שם קבור הכלב...

:shock::shock::shock:

:?::?::?:

על זה לא חשבתי, מה המומלץ ?

פורסם

אני בספק רב מאד אם תמצא מכשיר כזה שלא יהיו הבדלים בין הCD לביןDOK.ברכב לפחות...

גם בפיוניר P99 החדש שומעים את ההבדלים.לא משנה מה רמת הדחיסה-גבוהה נמוכה-תמיד יש הבדלים ולפעמים דווקא הDOK

מכריע .

ורק כדי לסבר את האוזן,הפיוניר הזה נחשב מכשיר ברמה גבוהה.

ליאור

פורסם

אין מתחרה לדיסק מקורי מבחינת האיכות, ולא משנה איך דוחסים אותו ל MP3.

גם דיסק צרוב אחד לאחד (ללא הדחיסה) יהיה עדיף.

מי ששומע את ההבדל, וזה מפריע לו, שיחזור לCD.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
:shock::shock::shock:

:?::?::?:

על זה לא חשבתי, מה המומלץ ?

אני בעקרון דוחס לMP3 רק ב320KBPS ורק מדיסק מקור או מפורמט לוסלס כזה או אחר דהיינו פלאק, אוג, אייפ

ואין לי שום בעיה, וויתרתי על CD לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אמור להיות שום הבדל באיכות בין דיסק עם MP3 לבין DOK עם MP3. בשני המקרים מדובר בפורמט דיגיטלי שעובר המרת DACאחת ויחידה ב DSP של המכשיר. מי ששומע הבדלים בין DOK ל דיסק MP3 מדמיין (הייתי גם מקצין ואומר שמי ששומע הבדלים בין MP3 איכותי לדיסק מקורי מדמיין (בטח ובטח בסביבת רכב), אבל אז יסקלו אותי באבנים). ההבדל היחיד שאולי קיים הוא ב gain השונה בין ה CD ל DOK, לא יותר מזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

אני מצטרף איתך לעמוד מול קהל הסוכלים :-P

even if I say Jahoba :-D:-D:-D

בריאן כוכב עליון - מונטי פייטון

Pioneer TS-X150

פורסם

בקיצר לוותר על התענוג שבנוחות ולחזור דיסקים ?

ד"א יש לי אופציה למכשיר הזה בתוספת זעומה, שווה ?

http://www.clarion.com/my/en/product...239490599.html

אם שווה :shock:?

זה 1 מתוך שלושת הרדיו דיסקים האיכותים והטובים בעולם, אבל אין לא MP3 שם לב.

וגם אם אין לך רכיבים הייאנד(רמה), לא שווה להשקיע כי לא תרגיש הרבה אבל.

פורסם

gadihaked

אין הבדל בין USB לCD. בשניהם נשמר קובץ בינארי זהה, זה לא אנלוגי.

ההבדל שיכול להיות הוא בסוג הקובץ:

אני מניח שבusb יש לך פשוט קובצי MP3 רגילים, בדיוק כמו שהורדת אותם מהאינטרנט.

השאלה היא מה יש לך בCD:

אם זה CD מקורי מהחנות או CD שנצרב מהמקורי, אז כן יכול להיות יותר טוב מהMP3.

אם זה CD שבתוכו יש קובצי MP3 (שנכנס הרבה יותר מה20 שירים הרגיל) אז זה נשמע בדיוק כמו מהUSB.

ואם בCD יש שירים שהומרו מMP3 לפורמט של CD בתוכנת צריבה (נכנס 20 שירים +-) אז האיכות או זהה או נמוכה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בד"כ ה CD הם צרובים אבל מקובץ במחשה שנדגם מדיסק מקורי ונעשה אוסף, כמעט ולא מוריד באתרי הורדות.

יש דיסק טוב, מעתיק אותו למחשב.

לגבי הקלריון לא מפריע לי שהוא פנל נשלף, אך לצערי חשוב לי ה MP3.

לגבי ה HI END הכיוון הוא להשתדרג עם הזמן, על הכוונת כרגע זה שדרוג הסאב, סליחה וופר:lol: לדגם חזק יותר.

כנראה P3, הקומפוננט הקידמי מספק אותי עד מעל הראש T162, הסאב ישודרג לקראת ה 10 לחודש PAYDAY

מה נשאר ב HU לאחר שהקלריון לא MP3?

פורסם

בהחלט לא אעמיד את איתמר ואדי לסקילה חלילה אבל למיצער,חבל לי על התעקשותך דווקא אתה איתמר.כבר ציינתי בעבר שיש הבדל בין השירים ולראיה,אני מחזיק במכשיר לא "עממי" שנחשב מכשיר מעולה.

שמעתי את ההבדלים האלה במגברים וברמקולים שונים .לא GAIN ולא שום דבר.

יש הבדל!אז מה תעשו לי? 8):wink:

ליאור

• תוכן חדש...