Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לניסניות שלי לשפר את המערכת הנוכחית הגעתי למסקנה ברורה שאני צריך טויטרים ברמה גבוהה , ולהפטר מהרמקולים ה6/9 פוקל (ca) שמותקן אצלי כרגע, ולשאוף לשים טויטרים חזקים מאוד!

1- אם אני שם טויטרים אני צריך להוריד את הקרוסים????? בשביל לקבל רמה גבוהה יותר

2- איזה טויטר ברמה גבוהה אני יכול לקנות ??

(המגבר שלי הוא רוקפורד t4004) זה 2*200 rms

תודה מראש לעוזרים!

focal

the spirit of sound

פורסם

הטויטרים המקוריים אצלי אבל אני רוצה הבנתי שהטויטרים מובנים חזקים הרבה יותר מהטויטרים של הk2p שיש לי,

התקציב מוגבל עד לאלפייה+התקנה!

focal

the spirit of sound

פורסם

הטוויטרים של הסט חדים מאוד ללא התקנה נכונה וכוונים.

לפני שאתה מבזבז כסף תעשה התקנה טובה ומתאימה לאוזן שלך ואחר כך תבדוק דרכים אחרות. תגיע לאחד המפגשים (צפון, דרום, מרכז) ויעזרו לך.

פורסם

לא הבנתי אותך טוב, אתה אומר שהטוויטרים של ה-6X9 יותר חזקים משל ה-K2P ?

אין לך מה לשדרג את הטוויטר של ה-K2P הם טוויטרים מצויינים חזקים ומפורטים.

תבטל את כפתורי ה-DB בקרוסאובר, יש לך שם מספרים 1,2,4 בתוח הקרוס, שלא יהיו לחוצים, ואז תשמע את הטוויטר חזק אם זה מה שאתה אוהב.

פורסם

אבל חשבתי ללכת יותר בכייון של הטויטר של קאדנס cvl22.

אם אתה יודע במה מדובר הוא נותן חד מאוד וחותך ממש עמוק! הוא ממש טוב!

יש לי עוד שאלה, האם אני יכול להוציא את הקרוסים בשתי הדלתות של הקומפוננט, אז הרמקולים והטויטרים יתנו לי יותר עוצמה ואיכות???

focal

the spirit of sound

פורסם

הפוקאל שיש לך הם טוויטרים ברמה גבוהה מאוד והם גם בין החדים שיש היום בשוק, אני בספק אם הקאדנס יותר טוב מהם, אולי בהשמעה אחת זה נשמע טוב- אך סיכוי טוב מאוד שלאחר שמיעה ממושכת אתה תתאכזב.

אני גם סבור שזה עניין של כיוונים, זה אחד הסטים היותר קשים לכיוון, אך לא בלתי אפשרי.

קרוסים- הקרוס חותך גם את הטוויטר וגם את הוופר, תחשוב עליו כסוג של מנהל עבודה. אתה צריך קרוס מסוג כלשהו, בין אם פאסיבי ובין אם אקטיבי. נכון, חלק מהספק המגבר "מתבזבז" על הקרוס (המרות אנרגיה), אך אתה לא יכול בלעדיו, זה יישמע רע ויעמיד את הרכיבים בסיכון גבוה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...