Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חסכוני, עד 64K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אנחנו משפחה בת 3 נפשות,לא נוסעים הרבה. כרגע בבעלותי סוזוקי סוויפט 94 1300 (יד 00) שעברה רק 74,000 ק"מ.

לא מזמן הגיעה החלטה לשדרג את נוחות הנסיעה, גם בגלל שיש צורך לנסוע יותר בזמן האחרון, ולעתים ליעדים ב"אזור חיוג" אחר.

אנחנו מחפשים רכב עם צריכת דלק נמוכה מאוד, אמין, שלא רואה מוסך חוץ מטיפולים תקופתיים (כמו הסוויפט) ורצוי בעל גיר רובוטי.

רכב שנוחות הנסיעה בו גבוהה יותר מברכב שכרגע בבעלותי (אין אחד שלא [: ).

חשבתי ללכת על רכב מקטגוריית הסופר מיני, מכיוון שהבנתי שהן יותר חסכוניות.

אנא ייעצו לי לרכב.

תודה !

פורסם

אפשר לשאול, מדוע דווקא רובוטי?

בתקציב שלכם אפשר למצוא דייהטסו סיריון מודל 2007.

רכב חיסכוני מאוד, ואמין מאוד. גיר אוטומטי, לא רובוטי.

נוחות הנסיעה לא מהטובות ביותר , אבל כפי שאמרת, אחרי סוויפט 94 השיפור יהיה משמעותי, וגם בבטיחות (למרות 4 כוכבים שיש לסיריון).

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db141014=141036&db25692=58873

אם הדגש הוא על גיר רובוטי, טויוטה יאריס החדשה מודל 2007 אפשרות טובה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=1470&FromYear=2007&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול להגיד לך שכרגע [כבר מספר חודשים] שאני מחפש לחמי רכב שיענה בדיוק על הדרישות האלה:

הוא רוב הזמן נוסע בתוך העיר נסיעות קצרות מאוד.

פעם בכמה חודשים הוא נוסע לטיול לצפון\ ירושלים \קרית גת...

הוא מחפש רכב בעל אמינות טובה.

רכב שלא יעלה יותר מ60K

שיסחוב טוב בנסיעות הארוכות

ושלא יאכל הרבה דלק.

כמובן שבהתחלה הצעתי לו סיריון אבל הוא רצה רכב גדול יותר.

כרגע מה שעומד פחות או יותר בתקציב שלו זה הפורד פוקוס 5 דלתות .

אני מקווה שהוא לא יתבאס מהכבדות של הרכב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אפשר לשאול, מדוע דווקא רובוטי?

אפשר גם אוטומט אם ידוע שהרכב לא שותה הרבה דלק.

הסיריון אמנם עונה על כל הקטגוריות, אך אני סולד מהעיצוב החיצוני שלו.

היאריס, אפשרות לא רעה, אך האוטו הנ"ל לא כ"כ פופולרי פה באזור הצפון, ולא נמכר הרבה.

אני מקווה שהוא לא יתבאס מהכבדות של הרכב.
אני מחפש אוטו קליל וחסכוני. יותר קליל אפילו מהפוקוס.

אמין, חסכוני, יפה ורובוטי
גם אני חשבתי על האפשרות של הגרנדה פונטו.

עד כאן תודה לכולם על העזרה.

שאלה: האם באמת נדרשת הסתגלות רבה לתיבה הרובוטית של הגרנדה פונטו, או שזה לא רציני כמו שחלק מתארים?

יש כאן בעלי הפונטו שיכולים לשפוך אור על הסוגיה ?

בקיצור מחר אני הולך לסיבוב במגרשי הליסינג באזורי, מקווה למצוא משהו טוב.

פורסם

עם נסועה כמו שלך (5000 ק"מ בשנה) צריכת הדלק היא פקטור שולי לחלוטין.

בחר ברכב נוח עם רקורד טיפול ובדיקה טובים, גם אם הוא קצת יותר כבד וצורך יותר דלק. להפך - אם אתם נוסעים בעיקר בהרכב של שלושה (יש עניין של אופציה להרחבה, או לדור נוסף?) עדיף רכב יותר גדול ונוח, אלא אם יש לכם בעיה של חניה בעיר. בתקציב שלך תוכל למצוא במגרשי הליסינג מבחר מכוניות בנות 3, ועם קצת מזל אחת מהן תוכל לשרת אותך עוד שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוקיי. בביקורי במגרשי הליסינג הציעו לי מספר רכבים, אבל מה שהפתיע אותי זה שהם טענו שהגרנדה פונטו 2008 1400 רובוטי שותה יותר דלק מהגטס 2008 1400 אוטומט. האם יש בסיס לטענות הללו ? מחקר קטן שעשיתי פה בפורום ובאתרים אחרים מצביע אחרת ...

פורסם
אוקיי. בביקורי במגרשי הליסינג הציעו לי מספר רכבים, אבל מה שהפתיע אותי זה שהם טענו שהגרנדה פונטו 2008 1400 רובוטי שותה יותר דלק מהגטס 2008 1400 אוטומט. האם יש בסיס לטענות הללו ? מחקר קטן שעשיתי פה בפורום ובאתרים אחרים מצביע אחרת ...

חחחח הם אומרים שהגרנדה זללנית יותר מהגטס האלכוהוליסטית? חחחח

יפה

בכל מיקרה לי שי גרנדה רובוטית 2007 1400 וצריכת הדלק תלויה מאוד אם נוסעים בפקקים בעיר או בכביש מהיר

בעיקרון בניסעה על 100 קמ"ש הרכב צורך ליטר אחד לכ18.5 ק"מ

לפי ממוצע המחשב ברכב על ה1600 ק"מ האחרונים שנסעתי בעיר ומחוץ לעיר הצריכה הממוצעת בנסיעה רגועה היא ליטר ל13.3 ק"מ עם מזגן! ומהירות ממוצאת של 34 קמ"ש (כבישים פקוקים ...)

מבחינת הגיר הרובוטי בגרנדה הוא טוב מאוד וחלק ולא מנדנד ואין צורך להוריד רגל מהגז בהעברת הילוכים - מהנה לנהיגה במצב ידני וגם באוטומט שעדיין נותן שליטה לנהג בהעברת הילוכים.

המצב היחיד שיכול לתת נידנודון קטן הוא בתימרוני חניה אם נותנים ועוזבים גז ומבלבלים לו את השכל אז הוא יכול לשלב קלאצ' בחוסר עדינות קטנה חח.

הוא יושב טוב על הכביש ובעל בידוד רעשים טוב ורגוע ולא מרגיש כמו רכב קופצני קטן.

לדעתי הוא נוח לנסיעות ארוכות כי יש לי בעיות גב תחתון ואני אף פעם לא הרגשתי כאב בנסיעות ארוכות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
חחחח הם אומרים שהגרנדה זללנית יותר מהגטס האלכוהוליסטית? חחחח...

תודה רבה על העזרה ! נראה שהבחור בליסינג לא ידע בדיוק על מה הוא מדבר / התבלבל.

אני אדם בלי רגל חזקה על הגז, לא שואף להאצה מהירה ואף פעם לא דוחף את הדוושה אלא מלטף אותה במקצת עד להשגת המהירות הרצויה. נשמע שהפונטו היא המכונית בשבילי לנהיגה חסכונית.

פורסם

הי אני גם בעל פיאט עם 90.000 עשיתי 30 אלף לבדי השנה כן נוסע הרבה חשוב להדגיש שהאוטו מהשכרה.

כך שטיפולים אני מעריך שהוא לא קיבל אפילו שיש אישורים ממורשה :).

אז כשקניתי אותו הייתי בטוח שאני משקיע איזה 10 על תיקונים שנה ראשונה.

יש לי אוטו כבר שנה ובאמת חוץ מטיפולים תקופתיים הופתעתי לגלות איכות מצויינת של חלפים דוגמת טיימינג של גודייר אפילו נורות של אוסרם מבחינת יופי שום רכב בקטגוריה לא מתקרב לדעתי.

גיר רובוטי דורש תרגול של שעה נהיגה עד שאתה קולט אותו צריכת דלק ממוצעת עומדת על 1:16 לא תמיד הכי איטי

מומנט המנוע מפתיע ממש לטובה כמו עליות לירושליים עם 4 אנשים מרגיש כמו עם בן אדם 1 ועם אימפרזה 1.6 ידנית עם 4 איש היה לי יותר קשה

יש לה המון מקום כמו מקדימה גם מאחור רק תקח בחשבון שהבגז' כמעט ולא קיים אצלה נגיד קניתי כסא חדש הוא נכנס בכיף לאחור אך לבגז' לא :) ממליץ בחום רק לתחזק אותה טוב כמו לא לעשות טיפול כל 30 אלף כמו שרשום אלא כל 15 לשים את השמן שהם רוצים שזה סיננטי מלא ואדום ברדיאטור כך בחשבון שעם אתה לא נוסע הרבה המצבר לא יחזיק באוטו יותר מ3 שנים מירידה לכביש.

עוד דבר חשוב השירות במוסכי סמלת נתניה לפחות ממש אבל ממש אדיב ומקצועי לא כמו בסוכנות כשדיברתי איתם האנשים האלה ממש לא יודעים כלום חלק מהסיבה שהבאתי השכרה חוץ מכספי מה שכן בדקתי איזה 7 מכוניות לפני קניה לא תאמינו איזה קומבינות ראיתי

אז תיקח את הזמן לא חסר מכוניות תחפש מכונית עם פחות מ50.000 גג

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...