Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסרה hdi נגד אופל אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי הרבה זמן על סקסו דיזל - חסכוני ואמין מאד, אך הרעש של הטרקטור לא מאפשר לדבר עם האישה(אולי זה יתרון:lol:

הגיע הזמן לעבור לדיזל אוטומטית.

קרב הראש בראש הוא בין קסרה hdi לבין אופל אסטרה טורבו.

חרשתי בכל החיפושים ועדיין לא מצאתי תשובה ברורה לגבי צריכת הדלק של שניהן.

אני נוסע הרבה בתוך העיר (בית שמש), ונושא הדלק יכריע את הכף.

אני יודע על מחלת משאבת ההזרקה של האופל, אבל זה לא רלוונטי, כי גם החלפה בקסרה היא מאד יקרה

מה עוד שברוב האסטרות החליפו משאבה.

הייתי רוצה לשמוע ממי שיש/היה לו רכבים אלו על צריכת הדלק(עוד יותר בתוך העיר).

תודה ענקית, אין על הפורום הזה

פורסם

אם אתה מתכוון לקסרה טורבו 2000 דיזל אז היתה כזאת לאישתי במשך שנתיים .

רכב מהעבודה שהנהג הקודם עשה עליה 250,000 ק"מ

כשהרכב מטופל הוא מהיר (לוקח זמן לטורבו להיכנס ) אבל עשה המון המון בעיות והטיפולים מאוד יקרים

כל פעם שנכנס למוסך זרקו שם 2000 - 3000 ש"ח , היה שם קטע כזה שקצת לפני הטיפול התקופתי הטורבו היה מגמגם ולא נכנס לפעולה (היתי מנסה לבצע עקיפה ו.. כלום האוטו לא זז !! - מצד שני פתאום היה מפתיע לחיצה קטנה על המצערת והטורבו היה נכנס ללא הזהרה מטיס את האוטו כאילו בלע סטרואידים , זה קצת כמו שיש לך 2 מכוניות , אחת עגלה והשניה מטוס , אבל אתה לא יודע מתי העגלה תתחיל לטוס אם בכלל - היה די מתסכל ! אחרי הטיפול נסע טוב ושוב קצת לפני טיפול נוסף הבעיה היתה חוזרת על עצמה , תמיד "צריך להחליף חישן זה או אחר" והעלויות...

מזל שזה היה על חשבון החברה ....

הרכב נוח ומאובזר , אבל הרבה תקלות קטנות ,אני לא זוכר הרבה זה היה לפני 3 שנים אבל זכור לי לרעה נושא התקלות .

נראה לי שמה שתחסוך בדלק תוציא על תקלות... והוא באמת חסכוני , אני לא זוכר מספרים אבל אני זוכר שהתפעלתי מאוד מהחסכוניות שלו .

פורסם

רכב שעבר זמנו ובטל קורבנו.

תמצא רק רכבים שכמו שנטען, עברו 250 אלף ק"מ.

לבחור זכור לרעה נושא התקלות רק שבאוטו נורמלי לא אמורים להגיע לק"מ שכזה.

נכון שטוענים שהמנועים אמינים וכו' וכו', אבל בפועל הרכב הוא הכי אמין עד 100 אלף ק"מ, אח"כ סבב החלפות תקופתיות כמו טיימינג, מיסבים ומחזיקי שמן ובסביבות 200 אלף ק"מ כל דבר שמתקלקל לא יכול להפתיע יותר.

אם תצליח למצוא רכב עם 130-140 אלף ק"מ, שיחקת אותה.

אם תמצא משהו שחוק עם 200K ומעלה, אתה תיכנס להוצאות היסטריות.

הצעה שלי - אם הסקסו שלך מתפקדת ואינה שחוקה באופן קיצוני - קח אותה לסבב שיפורים.

הקצב לך 5000-6000 ש"ח לצורך שדרוג - החלף תושבות, בולמי זעזועים, פלסטיקים שבורים למיניהם, אולי גם פחחות שטחית לתיקון דפיקות ותקנח עם ריפודים חדשים על המושבים - ויהיה לך רכב נוח, חסכוני ואמין.

פורסם
רכב שעבר זמנו ובטל קורבנו.

תמצא רק רכבים שכמו שנטען, עברו 250 אלף ק"מ.

לבחור זכור לרעה נושא התקלות רק שבאוטו נורמלי לא אמורים להגיע לק"מ שכזה.

נכון שטוענים שהמנועים אמינים וכו' וכו', אבל בפועל הרכב הוא הכי אמין עד 100 אלף ק"מ, אח"כ סבב החלפות תקופתיות כמו טיימינג, מיסבים ומחזיקי שמן ובסביבות 200 אלף ק"מ כל דבר שמתקלקל לא יכול להפתיע יותר.

אם תצליח למצוא רכב עם 130-140 אלף ק"מ, שיחקת אותה.

אם תמצא משהו שחוק עם 200K ומעלה, אתה תיכנס להוצאות היסטריות.

הצעה שלי - אם הסקסו שלך מתפקדת ואינה שחוקה באופן קיצוני - קח אותה לסבב שיפורים.

הקצב לך 5000-6000 ש"ח לצורך שדרוג - החלף תושבות, בולמי זעזועים, פלסטיקים שבורים למיניהם, אולי גם פחחות שטחית לתיקון דפיקות ותקנח עם ריפודים חדשים על המושבים - ויהיה לך רכב נוח, חסכוני ואמין.

על איזה רכב אמרת שעבר זמנו?

לפי מה שראיתי בפורום הקסרה די מומלצת, כאשר צריך לקחת בחשבון משאבת סולר, טורבו ומזרקים.

הסקסו שלי עם 220,000 ק"מ, הבעיה העיקרית שלי איתה זה רעש מטורף שלא מאפשר לשמוע כלום ממהירות של 60 ומעלה

כמו כן, אני די חושק באוטומט.

אם אני זוכר נכון, הייתה לך קסרה ודי היית מרוצה ממנה.מה השתנה?

והאם תוכלו לתת לי מידע על צריכת דלק לגבי 2 הרכבים.

תודה מראש

פורסם

אני הייתי מאוד מרוצה ממנה, הרכב היה נהדר. אבל הבלאי הכריע אותי בסופו של דבר.

אני לא בא אל עצמי בטענות כי הייתי חייל כשרכשתי אותה ולא היה לי כסף פנוי - קניתי אותה עם 290 אלף ק"מ והשקעתי בה יותר מדי כסף, הרבה יותר ממה שחשבתי שיעלה לתחזק אותה.

הבעיות החשמליות שנתקלתי בהן היו מינוריות - פיוז מאווררים שנשרף, בית פיוזים שהוחלף ומנוע וישר אחורי - לא משהו שאי אפשר לעמוד בו ברכב בן 12.

העניין היה המון בלאי מסביב בכל מיני מכלולים עיקריים.

לגבי הרעש של הסקסו - אני חושב שאתה צריך לבדוק מה קורה איתה. ייתכן וצריך לכוון את המשאבה שלה, לסדר מיסבים ואולי לעשות איזה פלאש למנוע.

אם תתדלק במשך 4-5 פעמים ביו דיזל ותחליף במהלך התדלוקים פעמיים את מסנן הדלק - תרגיש גם הבדלים רציניים בסחיבה.

ולעניין הקסארה - הרכבים הללו גמעו יותר מדי ק"מ והם הגיעו לצערי הרב לסוף דרכם. כל מי שקונה רכב כזה ייפול לבור של הוצאות.

אם היו היום בחברות השכרה C3 דיזל ידני למכירה, לא הייתי חושב פעמיים ונשאר במשפחת סיטרואן. אבל לקנות אחת עם 220 אלף ק"מ זה גדול עלי. אני לא עשיר מספיק.

• תוכן חדש...