Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הנהלים של נסיעת מבחן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממלאים טפסים מסודרים, מצלמים רשיון נהיגה ובדר"כ יוצאים עם מלווה.

כמו שאמר החבר מעלי, ללא תשלום.

בנסיעת המבחן האחרונה של על לאון קופרה, אספו אותי מהעבודה והחזירו אותי לאחר חצי שעה של כיף טהור.

עידן

לפני פחות משנה שאבא שלי עשה חיפושים לרכב הוא ביקש נסיעת מבחן על האוקטביה tsi, ביקשו ממנו 2000 ש''ח הפקדה ואם הוא לא יהיה מרוצה או שיוותר על הרכישה יקבל את כספו בחזרה, אמנם לא תשלום אבל עדיין דרישה מוזרה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני פחות משנה שאבא שלי עשה חיפושים לרכב הוא ביקש נסיעת מבחן על האוקטביה tsi, ביקשו ממנו 2000 ש''ח הפקדה ואם הוא לא יהיה מרוצה או שיוותר על הרכישה יקבל את כספו בחזרה, אמנם לא תשלום אבל עדיין דרישה מוזרה

דרישה מאוד מוזרה שמקורה כנראה באיש מכירות תחמן שניסה לתפור את אבא שלך להזמנה כדי לא "לבזבז" זמן על נסיעת מבחן על סתם לקוח שלא יקנה. אני בטוח שזה לא הנוהל המקובל בסקודה אלא סתם גחמה מטופשת ולא מקצועית של איש המכירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני בטוח שזה לא הנוהל המקובל בסקודה אלא סתם גחמה מטופשת ולא מקצועית של איש המכירות.
בזמנו עשו לי תרגיל דומה בצ'מפיון, רק על סכום של 5000 ש"ח. "אין השבוע ת'רכב לנסיעת מבחן! תעשה הזמנה, תשלם מקדמה [מופרזת לגמרי], שבוע בא תעשה נסיעת מבחן. לא תאהב - תבטל ת'הזמנה."

גם לובינסקי התלהבו מהרעיון לאחרונה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
אובכן, כמו שאתם יודעים, רוצים לרכוש רכב?, לוקחים אותו לנסיעת מבחן, מתרשמים ומביאים ציון, ואז חושבים אם לרכוש או לא.

איך זה מתנהל?, האם אפשרי לקחת את הרכב לכמה ימים שיהיה אצלי, האם נסיעת המבחן בכלל מתלווה בנציג מהחברה?

מה העלות של זה?

וכדומה..

Vw-golf שלום

לא אענה בשם כל החברות המוכרות רכבים בארץ, אך אצלנו באלדן אנחנו מאפשרים ללקוח לערוך נסיעת מבחן, כאשר נציג החברה מתלווה אליו בזמן הנסיעה וצריך שהוא יהיה מעל גיל 24 עם ותק שנה רישיון (מטעמי ביטוח).

באופן כללי בנסיעת המבחן אנחנו ממליצים להתמקד בנוחות הישיבה, יציבות הרכב, מערכת ההיגוי (סיבוב הרדיוס של ההגה), העברת ההילוכים (רכה ולא ארוכה מדי) ומערכות הבטיחות (נגד החלקה, נגד סחרור וכו') – ככל שנרחבות יותר רמת הבטיחות גבוהה יותר

מקווה שעזרתי

מיטל מאלדן

פורסם

עשו לי את זה בזמנו שרציתי נסיעת מבחן על הקלאו 197.

מתוך עקרון סירבתי והלכתי להתנחם בזרועות הVRS.

ההפסד כולו של קראסו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ידידי,

ניתן לבצע נסיעת מבחן אך זה ידרוש ממך להגיע לאולם ולשבת מול איש מכירות (להראות צל של רצינות לפחות) ואז הוא יתאם לך נסיעה.

לידיעתך אז אין דגם ידני לגולף בנסיעת מבחן.

נ.ב

אני כבר נתקלתי בכמה "חברה" מהפורום הזה שהיו חרמני נהיגה על דגם ספורטיבי חדש שיצא לשוק ולכן הם הלכו לאן שאפשר עד שהוציאו סיבוב ועשו V על הרכב.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אובכן, כמו שאתם יודעים, רוצים לרכוש רכב?, לוקחים אותו לנסיעת מבחן, מתרשמים ומביאים ציון, ואז חושבים אם לרכוש או לא.

איך זה מתנהל?, האם אפשרי לקחת את הרכב לכמה ימים שיהיה אצלי, האם נסיעת המבחן בכלל מתלווה בנציג מהחברה?

מה העלות של זה?

וכדומה..

במקרה של תאונה, משלמים השתתפות עצמית? כלומר, יש ביטוח?

היי אאוץ'

בהתאם למדיניות החברה ובדומה לתנאי השכרת רכב יש ביטוח ואם חלילה קורה משהו יש השתתפות עצמית

אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם
ידידי,

ניתן לבצע נסיעת מבחן אך זה ידרוש ממך להגיע לאולם ולשבת מול איש מכירות (להראות צל של רצינות לפחות) ואז הוא יתאם לך נסיעה.

לידיעתך אז אין דגם ידני לגולף בנסיעת מבחן.

נ.ב

אני כבר נתקלתי בכמה "חברה" מהפורום הזה שהיו חרמני נהיגה על דגם ספורטיבי חדש שיצא לשוק ולכן הם הלכו לאן שאפשר עד שהוציאו סיבוב ועשו V על הרכב.

נו, אז ? אתה באמת סבור שכל מי שעושה נסיעת מבחן, חושב ברצינות לקנות את האוטו ? או אפילו איזה שהוא אוטו ? חלק נכבד מאלו שעושים נסיעת מבחן עושים אותה בדיוק מהסיבה שתארת. יותר מכך, יש גם כאלו שלאחר הנסיעה באים לכאן או למקומות אחרים ומספרים איזה "זבל" האוטו הזה. אלא שזה חלק מהמשחק ונגמרו הימים שמספיק שנתנו לך להסתכל על סובארו עם דלתות נעולות באולם התצוגה, בכדי שמיד תשב ותרשום שיק.

פורסם

תחשוב שכל מי שיחפוץ בנסיעת מבחן בטוארג,טוראן,A8 A1 GTI פשוט יקום בוקר אחד ויזמין לעצמו נ.מ סתם ככה כי אין לו מה לעשות באותו היום ולחברה זה יעבור ככה על הדרך (הרי לא משלמים לנציגי נ.מ כסף,הרכבים לא עולים כסף -כולל תחזוקה)

לפחות רבע של רצינות מאותו אדם שרוצה לבצע את הנסיעה (גם אם הוא לא יקנה) אפשר לבקש בדיוק כמו שהוא מבקש נ.מ,מותר?.

נ.ב

למען הסדר הטוב אז אני נציג של נסיעות ההדגמה של צ'מפיון מוטורס .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
תחשוב שכל מי שיחפוץ בנסיעת מבחן בטוארג,טוראן,A8 A1 GTI פשוט יקום בוקר אחד ויזמין לעצמו נ.מ סתם ככה כי אין לו מה לעשות באותו היום ולחברה זה יעבור ככה על הדרך (הרי לא משלמים לנציגי נ.מ כסף,הרכבים לא עולים כסף -כולל תחזוקה)

לפחות רבע של רצינות מאותו אדם שרוצה לבצע את הנסיעה (גם אם הוא לא יקנה) אפשר לבקש בדיוק כמו שהוא מבקש נ.מ,מותר?.

נ.ב

אפרופו צ'מפיון, לא קיבלתי את התחושה שמעוניינים למכור לי רכב שם, ביקשתי נסיעה על VW GTI, שלחו איזה מייל שם לאנשהו בשביל להזמין לי נסיעה, ואף אחד לא חזר אליי (זה בסוכנות המרכזית)

כשביקשתי נסיעה על שירוקו, היה רק DSG וקיבלתי כמה דקות בודדות על הרכב כשהנציג אומר שאין זמן ליסוע למקום עם סיבובים אלא שעליי להרגיש את הספורטיביות שלה בקו ישר.

בוא נגיד שאם זה השירות כשאני מגיע לשלם כסף, אני לא רוצה לדעת איך יהיה השירות אחרי שקניתי.....

עם כל הנאמר, כולי תקווה שנפלתי על מזל רע איתם, אני לא פוסל אפשרות כזו ואשמח לשמוע שיש אנשים שקיבלו חוויה אחרת מהשירות שלהם.

יובל.

פורסם

נ.ב

אפרופו צמפיון,

הלכתי לסוכנות ליד בילו סנטר , והתעניינתי ב טוראן, ביקשתי נסיעת מבחן ותיאמו לי תבוא עוד שבוע וחצי !!!:roll:

כמובן שעד שהגיע הזמן כבר היתה לי הזמנה חתומה על סוג רכב אחר...

ואני די בטוח שאם נסיעת המבחן הייתה עוברת בסדר, הייתי חותם על הזמנה במקום.

אז יש עוד מקום לשיפורים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני רוצה לבצע נסיעת מבחן, כי זאת זכותי המלאה כלקוח.

אני רוצה לדעת מה אני רוכש, ולשבת בתוך רכב באולם תצוגה ולנסוע בו זה 2 דברים שונים לגמריי.

בכל אופן, השבוע ביקשתי בסניף רכב הנגב.

דיי התרשמתי מהגולף החדשה, עוד לא חזרו אליי או לאבא שלי לגביי נסיעת המבחן, חייב לציין שאני שלי לקוח וותיק שם, וגם מבצע את הטיפולים במוסך שלהם.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער שאני מעלה נושא ישן

זה עלה לי בחיפוש אחרי מידע על שירוקו.

אני חייב לציין שבימים אלו אני בחיפושים אחרי רכב ובדרכ נסיעות מבחן זה לא משהו שקשה לתאם או להשיג

הבעיה היחידה שלי זה בפיג'ו נדלקתי על הRCZ וכבר הייתי מוכן עם הצ'יק רק רציתי לשים גז שתי דק' לראות שאני הגיר והמנוע מסתדרים ולספור את הימים עד מרץ.

אלה שבפיג'ו נציגי קרסו היקרים טוענים שאין על הרכב הנל נסיעות מבחן מכיוון שכולם רוצים לנסוע עליו גם אם אני אפתח הזמנה ואשים כסף על השולחן אין אפשרות כזו הדבר הזה מקומם אותי נורא וגם אם אני לא רוצה את הרכב אני מאוד רוצה להכנס בקרסו על המדיניות הזו איך בנאדם שם מעל 200 אלף שקל בלי ללחוץ לשניה על הגז?כי קלרקסון מטופגיר משבח את הרכב?כי מגזין אוטו ושות' התרשמו בהשקה לטובה?

אני מרגיש מאוד כועס ומאוכזב כי כל כך רציתי את הרכב ועמדו בדיוק חמש דק' ביני לבינו חבל כל כך שזו המדיניות אצלנו.

לשם השוואה כשלוני היקר שמע שדוד שלי מעוניין לחדש את רכבו ולהמשיך עם לקסוס הוא שלח לו את הXJ לסופ"ש הראה לו את שלו וצעק עליו שהוא הזמין שילוב צבעים לא יפה..

אני רוצה לדעת אילו ממכם היו מסוגלים לקנות רכב במיוחד שהוא ספורטיבי ובמיוחד שהוא עולה מעל 200K בלי לעשות נסיעת מבחן קצרצרה ?

• תוכן חדש...