Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הנהלים של נסיעת מבחן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי ממליץ:

לבוא מוכן עם רשימת דברים שחשוב לך לבדוק (למשל: רמת רעש ב-100 קמ"ש, נוחיות וראות אחורה בחניה, וכו' וכו'), ולא לשכוח להשאיר גם זמן סתם לחוות את הרכב ולראות איך אתה מרגיש בו.

בעיקרון, אני יודע מה אני רוצה מהרכב, ומה הדרישות, מה עוד אני אמור לבדוק בו?

נוחיות, בטיחות, מקום בתא מטען, עלות הטיפולים, חיסכון בדלק, עלות הטסט, רישוי שנתי, ביטוח, איבזור ומחירו.

ועוד פרטים קטנים, מה שכחתי?

את הנוחיות בודקים ברכב באוטובוס עם תא WC או בסוכנות עצמה :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היחידה שלי זה בפיג'ו נדלקתי על הRCZ

אלה שבפיג'ו נציגי קרסו היקרים טוענים...

אני מאוד רוצה להכנס בקרסו על המדיניות הזו

לא הבנתי מה עשו נציגי קרסו בפז'ו, ולמה אתה רוצה להיכנס בהם על מדיניות של לובינסקי?

:roll:

פורסם

הבחור חזר מסטול ממסיבה

הוא התבלבל בין לובינסקי לקרסו

ובין יעקב שחר (הבעלים של מאיר - שיווק יגואר) ללוני הרציקוביץ

Confidence In Motion

פורסם

אכן בשעות לילה שכאלו לאחר חודש אינטנסיבי במרבית החברות אני כבר מבולבל

צודקים בהחלט הכוונה הייתה ללובינסקי ולא לקרסו קרסו והבעיות שלו אבל במקרה הזה לובינסקי אשם_"

לגבי לוני לא היה בלבול ולא הכוונה הייתה ללוני של מכבי תל אביב אלה למכר אחר שמתוך הלהט יצאתי מנק' הנחה שתכירו אותו שוב טעות שלי.

אבל חבל שאתם בוחרים להכנס לקטנה ולא להגיב למהות הדבר בהודעה שלי

לאחר שהיום הייתי בהרצליה אגב התברר שכן ניתן להשיג את הרכב בשינוי של כל פרט קטן כמו שיש בחו"ל והרכב לא מגיע רק בתצורה אחת כמו שהנציג בתל אביב התעקש וחזר על זה ואפילו הכירו לי לקוח שרכש וקיבל את הרכב לפני מספר ימים ודאגו לתאם ביננו שאוכל להתרשם ממנו אמנם זה המנוע היותר חזק אבל כבר רואים שכשהם רוצים הם יכולים.

מה שמכעיס אותי שגם הרצון הזה נבע מכך שבאתי עם צ'ק פתוח וחבילת מזומנים ביד ושמתי על השולחן כמו איזה ערס מצועצע כי הבנתי שכנראה שלא לקחו אותי ברצינות כמו בשאר החברות.

חבל לי שזו המנטרה העיקרית בעצם הרבה יותר חבל להם.

ושוב אני אשאל מי מכם היה רוכש רכב -ספורטיבי-בסכומים הנ"ל-שרק יצא לשוק-בלי לעשות נסיעת מבחן קצרצרה אפילו לא על מנוע אחר מההיצע ממה שתרצו לקנות רק בכדי לחוש את הרכב???

פורסם
ידידי,

ניתן לבצע נסיעת מבחן אך זה ידרוש ממך להגיע לאולם ולשבת מול איש מכירות (להראות צל של רצינות לפחות) ואז הוא יתאם לך נסיעה.

לידיעתך אז אין דגם ידני לגולף בנסיעת מבחן.

שחיפשתי רכב פניתי לכמה חברות- לכולם התקשרתי וקבעתי נסיעת מבחן דרך הטלפון

אלפא

טויוטה

לקסוס

אינפיניטי

וולוו

ומה קרה שביקשתי על גולף GTI?

בפעם הראשונה "האוטו לא בתל אביב הוא בחיפה"

בפעם השניה אפילו לא טרחו להתקשר אלי חזרה אחרי שהנציג לקח את הטלפון והבטיח שיחזור אלי.

הבעיה של צמפיון היא שגם לפני הקניה ואחרי הקניה הלקוח לא מעניין את צמפיון, אתה רוצה תקנה אם לא אז יבוא לקוח אחר.

אותי לא תראו מתקרב לרכבים שלכם חבל...אני כל שנה מחליף רכב בסכומים יפים ואני ואף לקוח גם אם הוא קונה רכב ב50000 שקל לא צריך יחס כזה או במקרה שלכם אי יחס או זלזול. מעניין שאינפיניטי אני יכול להזמין נסיעת מבחן דרך הטלפון, וגולף אני צריך להגיע לסוכנות כדי להראות רצינות...תחשבו על זה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

במקרה שאתה אומר צמפיון אתה מכליל את כל הקונצרן לצערי אני מבין את הכוונה שלך אך היא מתמקדת בעיקר בפולקסווגן

שם נתקלתי קצת בקשיים וביחס מעט קריר ובאמת תחושה שאתה רוצה להפטר מרבע מיליון שקל והם לא ממש רוצים לקחת.

באחיותיה שאר החברות בקונצרן דווקא נתקלתי ביחס טוב(בעיקר אאודי) הגולף ספציפית הוא בכלל יותר בעייתי מכיוון שהרכב נסיעות מבחן שלהם התהפך בנסיעת מבחן ובמשך כמעט חודש הוא היה תקוע רק בדיונים אם לתקן או להביא חדש בסוף הוחלט לתקן וגם זה סיפור של חודש לפי הערכתם לעניות דעתי ברוב המקרים הוא עניין של טיימינג ואותו נציג עימו יצרת קשר האמת זה תקף לגבי רוב שירותי הלקוחות בארץ.

לצערי אני בעל מודעות גבוהה מאוד + לשירות איכותי ואני סובל כמעט תמיד משירות לקוחות כי יש לי סטנדרטים גבוהים(לא מתוך פלצנות אלה מכיוון שאני צמחתי מהכיוון השני של המתרס-המשרת).

פורסם

חברים ,

דבר ראשון (ליובל במיוחד) אז כדאי לזכור שקארס פורום הוא אתר שבו יש חברים (:wink:),

דבר שני ,

לגבי נ.מ אז לצ'מפיון יש מחלקה של כ10 נציגים שמבצעת את נסיעות המבחן ל כ ל הסניפים שקיימים בארץ כך שאם לא תיאמו לחלק מהאנשים זמן לנסיעה אז תבינו כי אנחנו עובדים עם לוז מטורף ואם יש מצב להכניס לקוחות בין לבין אז אנו עושים (הנציגה של המחלקה).

לגבי יובל ,

צר לי (לפחות) לקרוא כי זה מה שנציג עשה לך וזאת כי אנו עושים נסיעה קצת יותר ארוכה שאכן נותנת קצת להבין את יכולות הרכבים

במצב כזהתהיה בטוח כי יש אוזן קשבת גם לנציכ וגם לסוכן.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...