Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אדג' [כותרת נערכה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי כבר כמה ימים איזה ג'יפ לקנות: יונדאי טוסון או פורד אדג'. לבסוף החלטתי שאני רוצה את האדג'. מבירור קצר הבנתי שהוא ממש עונה על כל הרצון להתפנק, מה גם שאני לא מחפש רכב שטח וכו'. אני רוצה להביא את הרכב מלקוח שלי שהוא יבואן רכבים (ייבוא אישי). האם זה צעד נכון להביא אותו בייבוא אישי? והכי חשוב מה המחיר הריאלי שאני צריך לשלם על הרכב? (שנת 2009, הדגם המפואר sel 3.5 אוטומט)

נ.ב: "שמחתי" על הקבלת פנים ....

אתמול הצטרפתי לפורום וביקשתי "עצה/עזרה", משום מה, ננעלתי ע"י "הסבר" שכולם צריכים פה עזרה או עצה.... בכל מקרה תודה רבה לנועל ללא הסבר....

כמה שאלות קטנות וחשובות

האם לוקחים את הרכב לבדיקה כמו כל רכב יד שנייה שנקנה?

לעשות הסכם אצל עו"ד?

זה נכון שהרכב חייב להיות בחזקתי למשך שנתיים?

מיהו יודע את עלויות הביטוח שלו?

תודה מראש לעונים.

פורסם

אם היית טורח לקרוא את כללי הפורום, ואת השרשור הדביק שבראשו, היית מבין למה ננעל.

אם היית טורח, גם היית יודע שפנייה למנהלים נעשית בהודעה פרטית.

אז להבא...

לגבי ייבוא אישי, אתה יכול להתחיל לקרא פה.

אח"כ לעשות חיפוש בפורום (היו הרבה שרשורים בנושא).

אח"כ לשאול לגבי דברים שלא מצאת להם תשובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...