Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-25-30K ש"ח

south_ezik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד.

אני מחפש רכב ב-25-30K ש"ח, חסכוני, אמין וגם בטיחות חשובה. הוא ישמש בעיקר בנסיעות בין עירוניות, בערך 15K ק"מ בשנה - בעיקר אישתי. כמו כן, גם נסיעות בכביש-6.

בתקציב זה אני מתלבט בין כמה דגמי רכבים:

1) פיאט פאנדה 2005

2) פיאט פונטו 2004

3) סקודה פאביה 2003-4

4) דייהטסו YRV 2001-2

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים.

בנוסף, אני גם שוקל להתקין ברכב מע' גפ"מ. האם יש דברים מסויימים דווקא ברכבים שציינתי, שאלולים להפריע לי להתקין גפ"מ.

תודה מראש.

פורסם

פיאט פנדה - הרבה יותר חסכונית בדלק

פיאט פונטו - יותר גדולה מהפנדה

למה לך להתקין גפ"מ אם נרכב נוסע מעט?

החיסכון הוא רק אם אתה נוסע הרבה ק"מ בשנה, שכן ההתקנה מאוד יקרה ועדיין יש שימוש בנוסף בבנזין.

פורסם

ומה אפשר להגיד לגבי השוואת האמינות ועלות האחזקה של הרכבים שציינתי?

למה לך להתקין גפ"מ אם נרכב נוסע מעט?

החיסכון הוא רק אם אתה נוסע הרבה ק"מ בשנה, שכן ההתקנה מאוד יקרה ועדיין יש שימוש בנוסף בבנזין.

החישוב הוא פשוט כלכלי.

אם אני הולך לבזבז לפחות 1000 ש"ח בחודש על הדלק, אז בהתקנת מע' גז אני מוריד את עלויות הדלק ל-500 ש"ח. עוד 400 אני משלם על המערכת (בפריסה לשנתיים).

אני דווקא מצפה שהרכב יסעה הרבה יתר מ-15K בשנה, אז העלות הוא כן כדאית.

פורסם

ולאן תכניס את בלון הגז בפנדה\סירון\\פונטו\פביה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב ש-YRV אופצייה טובה. זה מנוע של יאריס. יצא לי קצת לנהוג על רכב כזה ונישארתי עם התרשמות טובה. מאחורה המושבים לא נוחים, מקסימום לילדים קטנים, מקדימה תנוחת הישיבה נמוכה ולא משהו, אבל מבחינת מנוע, הגה ובלמים לדעתי הרכב נחמד מאוד. לוסע לא רע בכלל יחסית ל-1300 ובנוסף גם חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...