Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס - סיאט איביזה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי סיאט איביזה ספורט חדשה 2010 ואני מעוניין להוסיף לה חיישני רוורס !

רציתי אם תוכלו לעזור לי ולומר לי איפה ניתן למצוא מקום טוב שעושה את זה בצבע הרכב ובמחיר טוב ???!?!

אשמח לתגובות בהקדם

תודה ויום טוב !

פורסם

איזה צבע הרכב? (יש צבעים שלא ניתן להשיג בהם את החיישנים וצריך להוסיף כ100 שקל עלות צביעת החיישנים ).

בכל מקרה אני עשיתי בפאר הרכב בחולון, התקנתי חיישנים , התקנה מעולה כולל הלחמות עם בדיל ולא רק עיטוף חאפרי עם איזולירבנד על החיבורים. בקיצור מומלץ וגם המחירים סבירים, טווח המחירים נע בין 380 כולל התקנה לחיישנים סיניים ועד 1000 שקל לחיישנים איכותיים יותר כמו קוברה. החיישנים מגיעים עם אחריות.

חשוב מאוד : שים לב שבזמן ההתקנה קודחים לך חורים בגודל מתאים בטמבון ולא מכניסים את החיישנים בלחץ - זה עלול לגרום לשקעים קטנים ומעצבנים בטמבון.

עצה נוספת : עדיף להתקין סט חיישנים ללא צג כי הצג דורש העברת חוטים מתא המטען ששם יושב המוח של החיישנים ועד אזור הקונוסולה המרכזית/ דשבורד ששם ברוב המקרים יושב הצג, זה כבר לשיקולך.

מקווה שעזרתי ... ותתחדש ! :)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...