Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון איך האמינות ?? יש שמועה שיש בעיות אמינות במנוע זה נכון ?

איך הגיר אמין לא אמיין ??

אנחנו מחפשים רכב מרשים זריז ואמין וחסכוני בדלק יחסית מרווח

פורסם

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אף אחד לא שמע משו על המנוע הזה ?

מנסיון (רב) של נהיגה על גרסת 122 כ"ס (טורבו בלבד) של כזה ב-VAG-ית אחרת: חסכוני, בשרני יחסית למנועים 1.5-2.0 ל' אטמוספריים של משפחתומטיות מצויות, שקט. לא נתקלתי בבעיות טכניות.

ב-DSG7 גם לא נתקלתי בבעיות, אבל יש כאלה ששומעים "רעשים".

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

מבלי לכתוב יותר מדי (אני עובד של צ'מפיון במחלקת נסיעות מבחן) אז אני רק אגיד שהייתה בעית תוכנה שנפתרה ,

מעבר לזה הרכב ממש כיפי לנהיגה ומרגיש מאוד זריז.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כבר שנתיים שברשותי רכב עם מנוע 1.4 160כ"ס , המנוע חזק אמין לא נתקלתי בשום בעיה וגם לא עם הגיר אתה יכול לישון בשקט ולבצע את הרכישה.

פורסם
טוראן 1.4 TSI הלך מנוע אחרי 15 אלף ק"מ

סדרה הקודמת של ה-TSI, אני משער: 140 כ"ס טורבו + סופרצ'רג'ר ?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

לי היה את הרכב הזה שנתיים ולא היתה שום בעיה.

עכשיו אני כבר שנה וחצי עם דור 6, 160 כ"ס, כנ"ל. טפו טפו טפו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה מנוע בעייתי? בעייה ידועה?

אני לא המהנדס הראשי של VAG, והוא גם לא ממש מדווח לי, אבל מתוך מקורות האינטרנט שחרשתי בזמנו, התרשמתי שה-140/170 בממוצע יותר בעייתים מה-122.

יש גם הגיון מסויים בכך שדור ראשון של מנוע יחסית מאוד מסובך, עם טורבו + סופרצ'רג'ר, עם מאפיינם מתקדמים ויחסי נפח/כוח (זמינות מומנט/כ"ס), משקל/כוח, וחסכון/כוח משמעותית יותר טובים מהממוצע, יהיה יותר "בעייתי" מהדור השני של אותו מנוע, שהוא יותר פשוט, רק עם טורבו (122), מפיק פחות כוח (ע"ע), ויצא רק שנתיים יותר מאוחר. ברכישה של טכנולוגיה מובילה יש גם סיכון מוגבר.

מכוח זה שלא היה ריקול כללי למנועים האלה אני מסיק שאין בעיה גורפת.

• תוכן חדש...