Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו אני כבר שנה וחצי עם דור 6, 160 כ"ס, כנ"ל. טפו טפו טפו.

אפרופו ריקול, לפחות באוסטרליה, הוזמנו בעלי TSI 160 לעדכון תוכנת ניהול מנוע השנה. :roll:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

:mm_yeah:

שמח לשמוע שצ'מפיון לא החליקו את זה בשושו. אז לחברה עם רעשי DSG7 בשרשור סמוך יש תקווה.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
גם כאן בוצע.

:mm_yeah:

שמח לשמוע שצ'מפיון לא החליקו את זה בשושו. אז לחברה עם רעשי DSG7 בשרשור סמוך יש תקווה.

bar72, ביצעת את עדכון התוכנה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
bar72, ביצעת את עדכון התוכנה?

בטיפול השנתי ביצעו עדכון תוכנה. לא היו לי בעיות לפני, וגם לא אחרי (טפו טפו טפו). אולי כי אני מקפיד על תחנות דלק קבועות (גשר הירקון, אבא הילל רמ"ג, יקום, פרויד בעליה לחיפה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בטיפול השנתי ביצעו עדכון תוכנה. לא היו לי בעיות לפני, וגם לא אחרי (טפו טפו טפו). אולי כי אני מקפיד על תחנות דלק קבועות (גשר הירקון, אבא הילל רמ"ג, יקום, פרויד בעליה לחיפה).

האם מורגש הבדל לרעה בביצועים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אנחנו לא קיבלנו שום הזמנה לריקול

ואז הלך המנוע ואמרו לנו כדרך אגב שהיה ריקול

למה לא זימנו?הוציאו הודעה? משהו?

ועכשיו המנוע הוחלף לא מזמן,ונאמר לי שהאחריות שלו היא רק עד תום אחריות המקורית של הרכב,שזה לא מאד הגיוני בעיני

פורסם
אנחנו לא קיבלנו שום הזמנה לריקול

ואז הלך המנוע ואמרו לנו כדרך אגב שהיה ריקול

למה לא זימנו?הוציאו הודעה? משהו?

במקרה תחקרתי קצת יועץ שרות במרכזי (בני ברק). מתוך תשובותיו וגם מתוך הסבר ש-bar72 הוסיף כאן יותר מאוחר, מסתמן שאכן צ'מפיון מחליקים את זה בשושו. הם לא מזמנים בעלי רכבים באופן יזום, במקום זה הם "משחילים" את הריקולים לתוך טיפולים או תיקונים אחרים שהם מבצעים (אני מניח/מקווה שלא כך יהיה הדבר במקרה של בעיות בטיחות).

כך שאם אתה נוסע מעט, ושום דבר אחר לא התקלקל לך, פוטנציאלית יכולה לעבור שנה שלמה בטרם יבצעו את התיקון. זה שיקול כלכלי: פניקה ופגיעה בתדמית מול הוצאות תיקונים (בתקופת אחריות) במקרים בהם זה מאוחר מדי, כמו במקרה שלך.

איני יודע מי תכלס קבע את המדיניות הזאת. לפי דוגמת עדכון תוכנה ל- TSI 160 (זימונים באוסטרליה מול מקרה של bar72), חוששני שהיבואן.

פעם אחת רציתי לפרגן להם...

:mm_nah:

פורסם

תעדיף מה שאתה רוצה.

אני לא יכול למצוא יתרון, אפילו אחד למנועים של הונדה על פני הTSI.

נניח ה1.4 מול ה1.8 של הונדה.

הצריכת דלק של ה1.4 ממוצע 1:15, של ה1.8 הוא 1:13 במקרה הטוב.

לTSI יש 25 קג"מ, כמה ל1.8? לא יותר מ20.

הזמינות כוח בTSI הרבה יותר מוקדמת.

אבל נו טוב, הונדה זה הונדה, יפני.

Got To love It

פורסם
אני לא יכול למצוא יתרון, אפילו אחד למנועים של הונדה על פני הTSI.

חולק עליך. יש יתרון: פשטות יחסית. ומסורתית, במכניקה, כמה שפחות חלקים נעים - האמינות עולה והתיקונים יותר פשוטים. לא ליתרון כזה התכוונת, אני מניח, אבל זה לא מבטל אותו.

ניתן אולי להתווכח שאם אתה קונה אוטו חדש, רוצה להנות ממנוע ביצועיסטי בתקופת אחריות יצרן ולמכור אותו לאחר מכן, אז לא איכפת לך כמה תיקונים יהיה צורך לעשות בו בעוד עשור. אבל זה כבר לא דיון על מנועים, זה דיון על פוטנציאל סחירות, שמירת הערך, התקצרות תוחלת חיים של כלי רכב ושל כל המוצרים שאנו קונים היום, וכו'.

• תוכן חדש...