Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נסעתי לקניות יום חמישי נסיעה של 20 דקות, לפתע שמתי לב שהחום מנוע עולה בדיוק איך שהגעתי לסופר. החניתי את האוטו פתחתי מכסה מנוע לראות שלא חסר מים ולא היה חסר רק המאוורר לא עבד וגם לא נכנס לפעולת קרור שהאוטו מכובה, ביצעתי בדיקה לראות שהמאוורר עובד הדלקתי את המזגן והמאוורר עבד, בדרך חזרה לבית לא לקחתי סיכון ונסעתי עם מזגון דולק בשביל שהמאוור יעבוד שיקרר את האוטו.ובאמת החום מנוע היה נורמלי,ובמשך השבוע נסעתי עם האוטו נסיעות קצרות ללא מאמץ והאוטו לא התחמם.

ושוב היום חמישי. נסעתי שוב לסופר הפעם לא לקחתי סיכון ונסעתי עם מזגן דולק והאוטו לא התחמם.בצעתי בדיקה שתי דקות לפני שהגעתי לסופר כיבתי את המזגן איך שהגעתי בדיוק לחניית הסופר החום מנוע שוב עלה כיבתי את האוטו והפעם המאוורר התחיל בפעולת קרור,יש לציין שהאוטו עבר לפני חמישה חודשים אוברול עקב רצועת טיימינג שנקרע [שסתומים התעקמו] יש קשר לבעיה שלי ? האוטו מטופל ויש נוזל קרור ירוק וכל יום אני בודק שמן מים, תודה לכולם אורן מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך !

פורסם

אתה משוכנע שהבעיה היא במאורר?

אולי תרמוסטט לא תקין הוא המקור לבעיה שלך?

אגב הרבה רכבים צרפתיים ורנו בפרט ידועים בבעיות שלהם במערכות קירור בארץ.

אני מקווה שאתה מודע לזה

פורסם

שלום רב !

בעייתך לא קשורה למאוור כלל, והוא בוודאי תקין, עובדה שהוא נכנס לפעולה, כאשר הדלקת מזגן, וטוב שעשית זאת.

יש לבדוק תקינות תרמוסטט החשוד כתפוס, או יוניט מאורר/ תרמו סוויץ תקול, הזקוק להחלפה, או מגע רופף בקונקטור לתרמו סוויץ מאורר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

pintos, תודה על התגובה ובקשר לטרמוסטט אני אבדוק את הנושא. ותודה על המידע על הצרפתיות 8)

וצביקה תודה גם לך, אני אבדוק את כל הדברים האלה יוניט מאורר/ תרמו סוויץ תקול, הזקוק להחלפה, או מגע רופף בקונקטור לתרמו סוויץ מאורר, ואני אעדכן בתוצאות שוב תודה אורן !:-D

פורסם

מישהו יודע איך אני יכול לאבחן לבד את כל מה שצביקה אמר לי ? למה זה האוטו של אחותי והיא מושקעת יותר מדי ואני מנסה לחסוך לה קצת

פורסם

פנה למוסך כללי הגון. ספר לו על הבעיה תגיד לו שיאבחן מה התקלה ויתן לך הצעת מחיר. (ברוב המקרים האבחון הזה לא עולה כסף אם אתה מודיע לו שאתה מתכנן לטפל אצלו. אבל תהיה הגון ותחזור לשאול אותו אם מגיע לו כסף על הבדיקה במידה ותטפל במוסך אחר)

ותחזור לפרסם את ההצעת מחיר שקיבלת.

פורסם
פנה למוסך כללי הגון. ספר לו על הבעיה תגיד לו שיאבחן מה התקלה ויתן לך הצעת מחיר. (ברוב המקרים האבחון הזה לא עולה כסף אם אתה מודיע לו שאתה מתכנן לטפל אצלו. אבל תהיה הגון ותחזור לשאול אותו אם מגיע לו כסף על הבדיקה במידה ותטפל במוסך אחר)

ותחזור לפרסם את ההצעת מחיר שקיבלת.[/q

תודה אני רוצה ללמוד לתקן לבד זאת המטרה שלי,מישהו יודע איפה הטרמוסטט יושב ? ואם הוא תפוס מה עושים .?

פורסם

נשמע כמו בעיית חווט חשמלי קלאסית למעגל הפעלת המאוורר, מכוון תרמוסוויץ' או יחידת בקרת המנוע.

כנראה מגע רופף באחד המהחמברים החשמליים, לא משהו כל כך נדיר אצל צרפתיות ואיטלקיות.

פורסם
נשמע כמו בעיית חווט חשמלי קלאסית למעגל הפעלת המאוורר, מכוון תרמוסוויץ' או יחידת בקרת המנוע.

כנראה מגע רופף באחד המהחמברים החשמליים, לא משהו כל כך נדיר אצל צרפתיות ואיטלקיות.

תודה דניאל אני אבדוק את הנושא.. אתה יודע מתי המאוורר אמור לכנס לפעולת קרור? למה אני בטוח שהוא לא נכנס לפעולה אוטומט בגלל זה האוטו מתחמם. זה קשור לאיזה חיבור רופף ?

פורסם

מקווה עבורך שלא נגרם נזק למנוע עקב ההתחממות.

גש למוסך או חשמלי רכב לבדיקת מעגל החשמלי של המאוורר, בשנים האלו קרוב לוודאי שהפעלת מאוורר המנוע, כאשר נוזל הקירור מתחמם, היא ע"י יחידת הבקרה של המנוע ולא ע"י יוניט תרמוסוויץ', אז אולי הבעיה היא בחיישן טמפ' של המנוע.

• תוכן חדש...