Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ביצעתי נסיעת מבחן על הסיאט לאון 1.8TSI .

הרכב נוסע מצויין מבחינת מנוע וגיר (הרגשה קצת מוזרה למי שרגיל לאוטומט אבל ממש זניח)

הדבר היחיד שהפריע לי היה נוחות הישיבה..לא הרגשתי מספיק נח בכסא - אולי זה המבנה הספורטיבי וצידי הכסא המוגבהים לאחיזה צידית .

מישהו התרשם מהרכב הזה? רוב הנסיעה שלי הייתה עם עומס תנועה ולכן פחות הרגשתי את הכח אבל בקטעים הריקים הקצרים בהחלט הרגשתי..

הדבר היחיד שמפריע לי כמו שאמרתי זה נוחות הנסיעה..בטח לאורך זמן (מה שלא יכולתי לבחון)

דעתכם?

פורסם

לנו יש 2 לאונים במשפחה.

2007 ו2009, הרכב קצת נוקשה אבל אבי שנוהג כ 30K ק"מ בשנה לא מתלונן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב מעולה, מרגיש חזק מאוד, נסעתי עליו כ20 דק' בכבישים בין עירוניים ובכבישים עירוניים הרכב חזק ונוחות הנסיעה (לפחות מה שאני הרגשתי) נוקשה מעט (מכויל כרכב ספורט) ומרגיש יציב מאוד(!) על הכביש, בנסיעה בינעירונית לא הרגשתי בעיה מסוימת מהמושב, מרגיש נח ואין בכלל בעיה של נוחות נסיעה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
הדבר היחיד שהפריע לי היה נוחות הישיבה.. לא הרגשתי מספיק נח בכסא - אולי זה המבנה הספורטיבי וצידי הכסא המוגבהים לאחיזה צידית

מישהו התרשם מהרכב הזה? רוב הנסיעה שלי הייתה עם עומס תנועה ולכן פחות הרגשתי את הכח אבל בקטעים הריקים הקצרים בהחלט הרגשתי..

הדבר היחיד שמפריע לי כמו שאמרתי זה נוחות הנסיעה. בטח לאורך זמן (מה שלא יכולתי לבחון)

דעתכם?

אם הכסא לא נוח - אל תקנה, אלא אם אתה מתכוון להחליף אותו.

מתכון לאי נעימות מתמשכת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יודע אם מתרגלים אליו - לא היה לי לא נוח מבחינת המתלים או הרגשת הכביש אלא רוחב המושב - אני מתכוון לצידי המושב שהם תופסים את המותניים (כסא ספורטיבי).

אני לא בחור גדול אבל גם לא רזה ממש..ורגיל לשבת בטויוטה שלי כיום כמו על ספה (להימרח )..

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את הרכב הנ"ל כחצי שנה. אני די סובל באופן כללי מכיסאות לא נוחים (עבודה, מסעדות וכו'), אבל לא היתה לי שום בעיה עם המושב בלאון. שים לב שניתן לכוון את מידת הקימור בגב התחתון וייתכן כי הוא לא היה מכוון בצורה שהיתה נוחה לך. לגבי ה"חיבוק" של המושב בצידי הגוף, זה אכן מורגש, במיוחד עם מבנה גוף רחב, אבל זה מבורך ברכב שהוא מעט ספורטיבי.

בסופו של דבר זה עניין אישי, ואם אחרי כיוונים והתאמות אתה לא מגיע למצב שנוח לך, אני הייתי נמנע מלרכוש.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

ביום רביעי קיבלתי את הלאון שלי.

1.8 TSI ידנית.

דווקא ממש נוח לי בו, האחיזה מעולה ונוחות נסיעה טובה.

נכון שהוא די נוקשה יחסית אפילו לאוקטביה, אבל הוא סופג טוב את הכביש.

אל תשכח שזה רכב די ספורטיבי יחסית לקטגוריה שלו.

הרכב גם נורא מאובזר ובאמת שלא חסר בו כלום (אם אתה לא מפונק מדי).

אני לא רואה רכב שמציע את מה שהוא מציע במחיר שלו ועם הפלוסים שיש בו, לכן בחרתי בו.

בהצלחה :)

They are trying to ban me...

פורסם

האוטו הזה בהחלט טוב, מציע ביצועים מעולים, מראה מיוחד ומאטרקטיבי ומחיר בהחלט מפתה. מגרעותיו, בעיניי לפחות, עיצוב פנים מאכזב ומאוד "פלסטיקי" ונסיעה קשה יחסית בלי פיצוי מספיק של התנהגות ספורטיבית. אני לא שמתי לב לבעיה במושב, אבל מי שזה מפריע לו צריך בהחלט לשקול אם לא כדאי לחפש משהו אחר שכן יהיה לו נוח.

פורסם

אחרי 5000 קמ באחת כזו -התמורה הטובה ביותר בשוק נכון להיום מכל הבחינות ב120 אלף שח !

אין שום בעייה במושב להיפך כמושב גם וגם הוא מעולה

האוטו נוח וזה אצלי על חישוק 18 ! הקפיצים קצת רכים ולכן הוא לא ממש ממש ספורטיבי אבל כחבילה יום יומית הוא מעולה.

לא רואה ממטר אף מכונית במחיר שלו -לא בתמורה למחיר,לא בביצועים ,לא באיבזור ולא באיכות ההרכבה{לא איכות חומרים} שהיא פולקסוואגן לכל דבר.וגם ניראת לא רע.

עד עכשיו עוד 2-3 מחברי רכשו את הדגם הזה אחרי וכפועל יוצא מחוויותי.

מה תקנה? הונדה סיוויק? 1.8 ליטר בלי מומנט,סלון פלסטיק חלול,איבזור כיתה א ---וב145 אלף שח?

פורסם

מה תקנה? הונדה סיוויק? 1.8 ליטר בלי מומנט,סלון פלסטיק חלול,איבזור כיתה א ---וב145 אלף שח?

בדיוק!

כל המתחרות שלה פחות טובות כמעט בכל פרמטר ויקרות יותר.

והיא נראת ממש טוב, צורה מיוחדת שכן מסובבת מדי פעם ראשים.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...