Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להודעה הזו עשיתי נסיעת מבחן על הלנסר והיא נוחה מספיק (אבל פחות מהפוקוס) ובהחלט יותר זריזה ממנה.

אבל כדי לסבך את העניינים אני כן יכול לקחת פוקוס סטיישן (1.6).

אז הנה ההתלבטות:

בעד הפוקוס: נוחה לגב, מרווחת, היגוי מעולה.

נגד הפוקוס: כבדה (מן הסתם המצב יחמיר בסטיישן) אין ממש צורך בסטיישן.

בעד הלנסר: יפה (בעיני), בטיחותית.

נגד הלנסר: סדאן.

תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להכריע.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלנסר יותר בטיחותית מהפוקוס? אני מאמין שלא, אבל עובדתית אין לי מושג:?

לדעתי תברר מי הבטיחותית יותר וקח אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור מי שנהג בשני הרכבים, לדעתי (בלבד) - הפוקוס עולה על הלאנסר בכל פרמטר, מלבד שייתכן שהלנסר יותר זריזה.

פוקוס סטיישן - אולי אני משוחד, אבל ללא ההתנגדות (הלא ברורה) של אשתי - הייתי כבר בעל של אחת כזו...

alfa 156 2.5.

פורסם

חד משמעית - פוקוס.

הלנסר לא נוחה מספיק, צפופה ועם תא מטען קטן.

הפוקוס מרגישה הרבה יותר איכותית, ובעלת התהגות כביש טובה.

רק קצת כבדה, אבל לא נורא.

עדיף את הדגם הרגיל, יותר נאה מהסטיישן. אלא אם כן אתה ממש צריך סטיישן.

בכל מקרה - פוקוס!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הלאנסר דווקא דיי נוחה ממש לא צפופה ומציעה תא מטען טוב בהחלט.

הביצועים למרות נפח של 1.5 בלבד טובים בהחלט והגיר הזריז תורם לביצועים.

תא הנוסעים של הפוקוס מעט פלסטיקי ומהבחינה הזאת הוא מיישר קו עם הלאנסר ולאנסר מוסיפה כרית אויר שביעית לברכי הנהג.

אם אין צורך בסטיישן אני חושב שהלאנסר היא בחירה טובה למדי. בחר בצבע כהה שמגיע עם גימור בהיר בפנים והיא אפילו יותר נאה ומוסיפה גם גוון בהיר בתא הנוסעים.

בהצלחה.

פורסם

לדעתי הלאנסר עולה על הפוקוס מכמה סיבות:

א. היא יפה יותר..! תמיד יותר נחמד לנהוג במכונית יפה :-D

ב. מיצובישי מיצובישי את כזו שווה בכיף הייתי עושה לך טובה :-P

ג. היא זריזה יותר, תמיד יותר נחמד ללחוץ על הגז ולגלות שהאוטו זז :twisted:

ד. לפי הניסיון הדיי קצר שלי עם מיצובישי, היא מכונית דיי מהנה והנוחות שלה בסדר גמור יחסית להרבה מכוניות.

ה. היא לא מקפצת כמו סוזוקי סויפט בבמפרים (נוראי :shock:) (לא שהפוקוס כן)(רק לצורך הדגשה :wink:)

(למרות שהפורד היא אמריקאית ואין על האמריקאיות 8))

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

הפורד פוקוס שמיובאת לארץ היא פרי פיתוח החטיבה האירופאית של פורד. כל קשר בינה לבין אמריקה הוא מקרי בהחלט.

פורסם
הפורד פוקוס שמיובאת לארץ היא פרי פיתוח החטיבה האירופאית של פורד. כל קשר בינה לבין אמריקה הוא מקרי בהחלט.

אם כך אז בכלל אין שאלה :wink:

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
הלנסר יותר בטיחותית מהפוקוס? אני מאמין שלא, אבל עובדתית אין לי מושג:?

לדעתי תברר מי הבטיחותית יותר וקח אותה.

ללנסר 7 כריות

לפוקוס 6...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בעצת המחליטה בבית הוזמנה פוקוס סטיישן.

תודה לכל המייעצים.

בני, ניסיתי להשוות בeuro ncap אבל כיוון שמדובר בדורות שונים של בדיקות לא הצלחתי לקבל השוואה ישירה.

ממה שחיפשתי לא מצאתי הבדלים משמעותיים בין שתי המכוניות - מספר הכריות הוא לא קריטריון יחיד.

אשמח אם תוכל להאיר את עיני בנושא (לפעם הבאה:wink:)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...