Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dealextreme - אחרי כמה זמן מקבלים Tracking ID\Number

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצר ביחס למה ? ליום הולדת שלך שקורה פעם בשנה ?

אני עוסק במסחר אלקטרוני ומזמין דברים דרך האינטרנט כבר שנים. בחיים לא קרה לי שקיבלתי כזה שירות עלוב.

3 ימים כדי להעביר כסף לספק, 10 ימים לארוז (?).

אני שולח להם מייל ואין קול ואין עונה.

מבחינתי זה מספיק תירוצים על מנת להצדיק את הביטול.

וזה מבאס מאוד כי ממש חיכיתי לזה. אבל אני מעדיף לא לעשות עסקים עם חברה כזאת. אחרי זה שאני אקבל לאחר חודש וחצי את החבילה והמוצר יכול להיות יהיה מקולקל (כי זה מוצר סיני די פשוט) אני אתקע בלי הכסף ובלי המוצר כי PAYPAL פשוט לא יכסו אותי.

אני אשלם יותר, אבל איתם אני לא עושה עסקים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בחיי שאני לא מבין אותך.

בשום מקום באתר לא רשום שמדובר בשירות-אקספרס.

להפך, הם כותבים שברוב המקרים דברים שהזמנת ביחד יישלחו בנפרד,

בהתאם לזמינות שלהם (משלוחים מפוצלים ל-3 אינם דבר נדיר).

הסיבה שקונים ב-DX היא המחיר, לא המהירות,

ובכל מקרה, גם אחרי המתנה זה היה מהיר יותר (בממוצע) מכל הקניות שלי באי-ביי.

מציאות, ציפיות ומה שביניהן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני באמת לא מבין איך אתה מערבב מחט עם תחת, ושהפורום יסלח לי על הביטוי.

מי דיבר איתך בכלל על הזמנות מפוצלות ? את מי זה מעניין ? את מה אתה רוצה שאני אפצל, את המוצר מהקופסא שלו ?

הזמנתי חתיכת USB מסין ששוקלת בערך מאה גרם. זה שהאתר לא מתפקד כמו שצריך זאת בעיה שלו. חודש שלם בשביל לשלוח 100 גרם ממדינה למדינה זה מזכיר את המסחר של ימי הביניים על חמור.

אל תשכח ששיטת המשלוח שלהם היא באמצעות דואר אוויר, אז כנראה שהחמור הוא מי שמנהל את האתר או אתה שאתה ממציא להם ערימה של תירוצים.

נ.ב: המחיר לא היה פונקציה. אני אישית בחרתי את הדונגל הכי יקר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...