Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים במידה 235/75/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו טויוטה פוראנר, הוא "נועל" צמיגים סינים, ועכשיו נסענו איתו בכיכר אחרי טפטוף קל ביותר, והוא פשוט זרק תחת בצורה מדאיגה.

אבא שלי הסכים שצריך להחליף לו צמיגים(אחרי שאני יושב עליו כבר הרבה זמן, אבל עד שלא קורה משהו לא מבינים)

אז אשמח להמלצה על צמיגים איכותיים.

יש לציין שהרכב לא נוסע הרבה בשטח, אבל צריך שתיהיה לו את האופציה.

אריאל

פורסם

אחרי גשם קל אני לא מכיר אף צמיג שיש לו אחיזה מספקת, על אחת כמה וכמה ברכב שטח.

אני מאמין שאופציית צמיגי 50/50 טריים ומחברה מוכרת יענו על הצרכים שלכם. ניתן לערוך חיפוש ולמצוא המלצות לצמיגים כאלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחרי גשם קל אני לא מכיר אף צמיג שיש לו אחיזה מספקת, על אחת כמה וכמה ברכב שטח.

אני מאמין שאופציית צמיגי 50/50 טריים ומחברה מוכרת יענו על הצרכים שלכם. ניתן לערוך חיפוש ולמצוא המלצות לצמיגים כאלו.

איתמר.

מה זאת אומרת?

האם אתה אומר שאין צמיגים עם אחיזה טובה בגשם?

אתה אומר שגם צמיג סיני, וגם צמיג איכותי יתנו אותה אחיזה?

כי היה לי וויכוח על זה עם ההורים, ואמרתי להם שעם צמיג איכותי זה יקרה הרבה פחות, אומנם זה יקרה, אבל משמעותית פחות.

פורסם

אתה יכול אולי לרשום, מהו דגם הצמיגים שיש כרגע על הרכב, כמה קילומטרים נסעו ובני כמה הם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש כרגע על הרכב 3 צמיגים מיצרנים שונים?

עזוב תאריכים...

כדי שלא יכאב יותר מדי לכיס,

אפשר לקנות 4 צמיגים של מקסיס מדגם MA751 (השני מלמעלה):

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=75&s=235&m=58

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי תודה רבה לך!

מילא היה ברידג'סטון קונטיננטל ומישלין, הייתי פחות מפחד מאשר WANLI BOLEX ו GOODRIDE.

מה ההבדלים בין ה4 הראשונים של MAXXIS?

האם MAXXIS ברמה של ברדיג'סטון/יוהוקומה וכאלה?

בנוסף, ראיתי שGoodyear Wrangler AT/S נחשב צמיג מעולה, יש לכם מושג על המחיר?

פורסם

ההפרש במחירים בין מקסיס לגודייר המדוברים הוא גדול מאוד, ולא, מקסיס 751 לא ברמה שלהם, אבל צמיג לא רע בכלל, אולי קצת רועש:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=75&s=235&sc=&mm=18&mm=5&mm=50&mm=6&mm=26

פורסם

כמה דברים נכתבו פה במרומז בין השורות, אז ברשותכם אנסח מחדש:

מומלץ מאוד שעל אותו הסרן (שני הגלגלים האחוריים למשל) יורכבו צמיגים זהים! מה הכוונה? אותו יצרן, אותו גיל ושהתגלגלו יחד על אותו סרן אותם קילומטרים. אחרת יש הבדלים בלתי רצויים באחיזה בינהם.

יש לצמיגים אחיזה מופחתת בגשם, ואחיזה אפסית בגשם הראשון (ובישראל כל גשם הוא גשם ראשון, גם אם ירדו כמה טיפות חודש קודם לכן)

עם צמיגי שטח תסבול בכביש, ולהיפך. 50/50 זה סוג של פשרה כמובן, וזה שם מסחרי שמשתנה מחברה לחברה, זה לא איזה גודל מדיד.

היכנס לאתר שצוין שתי תגובות מעלי, קרא את עמודת ההמלצות. למרות שמדובר באתר מסחרי הטיפים עדיין טובים!

פורסם

מומלץ מאוד שעל אותו הסרן (שני הגלגלים האחוריים למשל) יורכבו צמיגים זהים! מה הכוונה? אותו יצרן, אותו גיל ושהתגלגלו יחד על אותו סרן אותם קילומטרים. אחרת יש הבדלים בלתי רצויים באחיזה בינהם.

מדובר ברכב עם הנעה כפולה- ההמלצה כאן להרכיב את כל 4 צמיגים מאותה החברה ומאותו הדגם.

קומו KL 78 גם צמיג לא רע, מחברה טובה בסך הכל.

4 הדגמים הראשונים מהלינק של מקסיס גם חצי כביש חצי שטח, MA1 זה צמיג לכביש והנוספים הם צמיג שטח.

אם המחיר של KUMHO זהה למקסיס 751, תיקח KUMHO.

http://www.buzzillions.com/reviews/kumho-road-venture-at-kl-78-tire-reviews

פורסם

מדובר אאל"ט ברכב עם תיבת תמסורת ויחסי העברה, שנוסע 99% מהזמן בהנעה אחורית בלבד, וללא דיפרנציאל מרכזי לכביש. במקרה הזה למיטב ידיעתי אין משמעות רבה יותר מרכב 2X4 לזהות בין הצירים. כשמשלבים 4X4 גם כך נוסעים על שטח עם אחיזה משתנה, ולאט יותר (אסור לנסוע משולב על כביש יותר מכמה מטרים ספורים). ברכבי AWD כמו סובארו רצוי זהות בין כל הרביעיה, למניעת שחיקה של הדיפרנציאל המרכזי, וגם אז רצוי לבצע סבב תכוף.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

דבר ראשון, ההחלקה הייתי לאחר טפטוף ממש קליל, ולא אחר גשם רציני.

דבר שני, כמו שEily אמר הרכב הוא הנעה אחורית קבועה, ולא 4X4 קבוע.

Eily :

כמובן שבגלל זה אני לוקח חצי חצי ולא שטח מלא.

vladclar:

ומה ההבדלים בין הMAXXIS של החצי חצי? משהו משמעותי?

הם עמידים בשטח?(סלעים וכד')

• תוכן חדש...