Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי סיטרואן c4 שנת 2007/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי תקציב של 54 אלף שקל . ביקרתי בליסינג באזור חיפה וראיתי רכב שעניין אותי.

בתקציב הזה אמר לי מנהל המגרש כי אוכל לקחת את השברולט אופטרה שנת 2007 , מזדה 3 שנת 2005 , סיטרואן c4

האמת היא שאני די אוהב את המזדה אך השנתון שאני יכול לקחת בתקציב שלי הוא נמוך . שברולט אופטרה יש לאבא שלי ככה שאני מכיר את הרכב והסיטרואן מאוד עניינה אותי .

אני נשוי (ללא ילדים) וחושב כבר על רכב משפחתי שיוכל לשמש אותי בעתיד .

אשמח לשמוע המלצות על הרכב מבחינה מכנית , אמינות , בטיחות ועוד....

תודה!

פורסם

2007-8 בתקציב כזה אמורות להיות עם עבר ליסינג לא קל.

לדעתי כדאי אולי לחפש רכב קטן מקבוצת הסופר מיני שיעמוד בדרישות השנתון שלך או פשוט להתפשר על שנתון נמוך יותר.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

עשית חיפוש? ראה למשל כאן. אבל אני אקצר לך: הדגם שנוי במחלוקת כמו כל סיטרואן. יש שמתלהבים מהעיצוב, מהנוחות ומהפינוקים, ויש שנבהלים מהאמינות ומשמירת הערך הבעייתית. זה יותר עניין דתי מאשר כל דבר אחר...

בכל מקרה אני מסכים עם מייק. בתור מי שנוסע בשלוש השנים האחרונות בכל מיני רכבי ליסינג (מהעבודה - לא קניתי) אני יכול להגיד שהעצה הטובה ביותר בקשר לליסינג שאני יכול לתת היא - לא לקנות. אם אין ברירה - אז עדיף לקנות אחת שעברה כמה שפחות בליסינג - אפילו חדשה עם 0 ק"מ אם אפשר. והעצות האלה נכונות לכל הדגמים - לא רק סיטרואן.

במקרה של ה-C4 זה אמור להיות פשוט יחסית להשיג אחת מפרטי. לדעתי אין הרבה כי יש לי "סוכן חכם" ביד-2 על כאלה מ-2008 כבר כמה וכמה חודשים ורק מידי פעם רואים אחת, אבל בחודשים האחרונים רואים יותר ויותר (ובטח מ-2007 יש עוד יותר) - וחלקן נראות הרבה יותר טוב ממה שתמצא בליסינג (יד ראשונה, מעט ק"מ - כמובן על הנייר - לא בודק).

אם יש לך קצת סבלנות מאד מומלץ לקנות כזאת מפרטי. המחירון נמוך, במציאות תקנה כנראה בפחות מהמחירון, וכמעט בטוח שתמצא משהו במצב הרבה יותר טוב מאשר במגרשים.

פורסם

לא אמרתי לא לקנות מליסינג. אבל כמובן עדיף להימנע מרכבים בעלי קילומטראז' גבוה או עם מחיר נמוך באופן חשוד וגם להקפיד לרכוש מהחברות הגדולות והמוכרות ולא מסוחרים מפוקפקים.

• תוכן חדש...