Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיק לקשקש במוח, הם התוכנית רכב הכי מפורסמת בעולם בכל מקום שהם מצלמים יש התנפלות ותראה גם הרבה פעמים שהם עוצרים באנגליה ברחובות יש קהל דיי גדול שעומד סביבם.

אני לא רואה שום סיכוי שישמיטו את כל הקטע של ישראל, לא רק שהם רגילים לזה הם מתורגלים לזה יופי.

אי אפשר להתעלם מהעובדה שישראל היא מדינה מודרנית, צפופה וקטנה לעומת מקומות אחרים בעולם, פה כאשר יש דיווח באינטרנט שעבר כמו אש בשדה קוצים כולם יודעים שהם פה ומחפשים אותם.

לא חושב שזה בושה או ביזיון בשום צורה שהיא, למה שבאים לפה כוכבים אחרים אין התנפלות עליהם? למה הם כוכבים פחות מאשטון קוצ'ר או שאר הכוכבים בגרוש שבאים לארץ?

לנו הישראלים יש תכונה של תמיד לחפש את החסרונות אצלנו, לחשוב שאנחנו הרבה יותר דפוקים משאר העולם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נקווה שלא ישמיטו את החלק הישראלי מהפרק עקב ההתנפלות (הילדותית לטעמי) עליהם. לא נראה לי שדבר כזה קרה להם במקום אחר כלשהו בעולם. ואני לא אומר את זה כמחמאה.

7-8 חברה שחיכו בחוץ בשקט בלי רעש שבסך הכל רצו להחליף איתם כמה מילים ואז צילמו כמה תמונות כשהם יצאו, ממש התנפלות מטורפת:roll: . רוב האנשים שרואים בסרטון זה תיירים שהגיעו לאסוף אותם 2 אוטובוסים, אנחנו היינו ממש מעטים. +2 מכוניות שחזרו הביתה לכיוון תל אביב וצילמו כמה תמונות בדרך. לפעמים את התגובות שלך עדיף לשמור לעצמך במקום לצאת טמבל.

פורסם
נקווה שלא ישמיטו את החלק הישראלי מהפרק עקב ההתנפלות (הילדותית לטעמי) עליהם. לא נראה לי שדבר כזה קרה להם במקום אחר כלשהו בעולם. ואני לא אומר את זה כמחמאה.

כנראה שאתה לא רואה טופגיר.

בהרבה מסעות ואתגרים רואים שהם נעצרים בכל מיני מקומות ודיי מהר יש הרבה אנשים ש"מתנפלים" עליהם.

אתה חושב שישמיטו את החלק על ישראל עקב ה"התנפלות"?

אני בטוח שאם ישמיטו אותו (ולא נראה לי, זו מדינה הזויה והם אוהבים דברים כאלה) זה לא יהיה בגלל ה"התנפלות" הוולגרית והמכוערת שבטוח לא קרתה להם מעולם, הרי שהם בכלל לא סלבריטאים ואף אחד לא מכיר אותם, רק אנחנו.

אגב התנפלות, אף אחד לא התנפל עליהם ואף אחד לא היה גס רוח.

צוות ההפקה מצא את תצוגת המכוניות מעניינת ואף צילם את הג'יפ רוביקון שעמד וצחק מה"סטיג הישראלי" באלטו.

היחידים שעשו משהו שהוא לא בדיוק ההנחיות של ההפקה היו העיתונאים שעקבו אחריהם, וזו עבודתם כך שזה דיי הגיוני שיעשו דבר כזה.

מה שבאמת מעניין, זה שרק קלארקסון עבר בנתב"ג לפי התמונות, איפה השאר?

הם לא נצפו בשום מקום מאז התצפיות בירושלים?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אולי טעיתי, אך התרשמתי מהת'רד שכל המסע שלהם בארץ הקודש לווה על ידי מעריצים ו/או צלמי פאפארצי. אם זה היה המצב, אז זה ודאי היה פוגע בעבודה שלהם.

פורסם

הכתבה הזאת טיפה מטרידה אותי כי מסתבר שהקלארקסון מדבר על רמת הגולן בצורה שלא ממש נחמדה כלפי ישראל.

http://www.carsuk.net/top-gear-in-the-middle-east-israel-jordan/

האיש שכתב את הכתבה חושב שקלארקסון ידבר על העבר הסורי של הגולן, אני לא יודע מאיפה הגיעה הטענה שקלארקסון הוא איזה עוכר ישראל. כאן הוא דווקא חיובי כלפינו : http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/columnists/clarkson/2116386/Jeremy-Clarkson-Why-are-we-kept-in-the-dark-about-OUR-war.html

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בואו נזכור שעבודתו של ג'רמי, הרבה לפני עובדת היותו מגיש של תוכנית מוטורית, היא פרשן ואיש דעה ובעל טור נשכני.

אין לו שום סיבה לדבר טובות על אף אחד, הוא יורד על כולם בצורה מושחזת ומוגזמת. ככה מייצרים כותרות, ככה מייצרים רייטינג, ככה מקבלים טור קבוע.

כמות הרכבים/אנשים/מדינות/קבוצות ציבור שקלארקסון ירד עליהן עד עפר תוך בוטות מופרזת היא עצומה. למעשה, כל מה שהוא לא ג'רמי הוא לא בסדר בעיניו. גם ג'רמי לפעמים זוכה לקיתונות לעג מעצמו.

הרבה פעמים מטרת ההגזמות וההשתלחויות היא להאיר את עיננו בנוגע לדברים פעוטים שנוטים להתעלם מהם. כשעושים מהם פיל זה מעלה אותם למרכז הבמה.

בואו נקביל את זה לקומיקאים שיורדים על הקהל, על בת ימים, על המדינה ועל סלבריטיז. הם לא באמת שונאים את כולם, פשוט ללא ההגזמה והבוטות זה לא יהיה מצחיק. ואולי לא ישימו לב.

כל זה, בשילוב עם יכולת רטורית יוצאת דופן וטיימינג קומי, והומור עצמי - בזכות כל אלה אני פשוט חולה עליו. ולא רק בתוכנית - גם את טוריו אני מחבב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גם ריצ'ארד האמונד היה בשדה התעופה, ראיתי בפייסקבוק מישהו שאני מכיר שהצטלם איתו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ולא רק בתוכנית - גם את טוריו אני מחבב.

מומלץ: Clarkson on terror

כמה פנינים מתוכו:

"When you read this, I hope to be performing the TopGear Live stage show in either Australia or New Zealand. But in all probability, I'll actually be at Heathrow Airport, standing in a body scanner, while a bunch of security guards snigger at the smallness of my gentleman sausage."

"I wish someone would start an airline called "I'll Take My Chances Air" . It would work on this principle: you drive up to the door of the plane, you get on immediately with no checks whatsoever, and then it takes off. If it blows up, it blows up and it will have been a small price to pay."

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
(...)

מילים כדורבנות!

אם הוא לא היה יורה לכל הכיוונים ונושך מדי פעם,

הוא לא היה ג'רמי.

מה שקרה כאן היה הכול חוץ מהתנפלות. אולי שקול לטינייג'ריות צורחות ומתעלפות,

רק הרבה יותר משעשע!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בואו נזכור שעבודתו של ג'רמי, הרבה לפני עובדת היותו מגיש של תוכנית מוטורית, היא פרשן ואיש דעה ובעל טור נשכני.

אין לו שום סיבה לדבר טובות על אף אחד, הוא יורד על כולם בצורה מושחזת ומוגזמת. ככה מייצרים כותרות, ככה מייצרים רייטינג, ככה מקבלים טור קבוע.

כמות הרכבים/אנשים/מדינות/קבוצות ציבור שקלארקסון ירד עליהן עד עפר תוך בוטות מופרזת היא עצומה. למעשה, כל מה שהוא לא ג'רמי הוא לא בסדר בעיניו. גם ג'רמי לפעמים זוכה לקיתונות לעג מעצמו.

הרבה פעמים מטרת ההגזמות וההשתלחויות היא להאיר את עיננו בנוגע לדברים פעוטים שנוטים להתעלם מהם. כשעושים מהם פיל זה מעלה אותם למרכז הבמה.

בואו נקביל את זה לקומיקאים שיורדים על הקהל, על בת ימים, על המדינה ועל סלבריטיז. הם לא באמת שונאים את כולם, פשוט ללא ההגזמה והבוטות זה לא יהיה מצחיק. ואולי לא ישימו לב.

כל זה, בשילוב עם יכולת רטורית יוצאת דופן וטיימינג קומי, והומור עצמי - בזכות כל אלה אני פשוט חולה עליו. ולא רק בתוכנית - גם את טוריו אני מחבב.

+1 :mm_yeah:

אם בפרק על המזרח התיכון וישראל הוא ירד עלינו זה יהיה מאוד מצחיק וכנראה נכון...

חובבי הסדרה "משפחת סמסון" בטח ראו את הפרק שבו הסמסונים הולכים לבקר בישראל וצחקו.

רק שלא יקפוץ לי פה איזה ישה ציוני ויגיד לי שאנחנו מושלמים ואין מה לרדת עלינו, יש כל כך הרבה מה לרדת עלינו שיהיה להם קשה לבחור.

אני מדמיין את ההלם שחווה קלארקסון כשאיזה נהג מונית חתך אותו בלי לאותת באיילון, זה חייב להיות מצחיק.

אני בטוח שגם בשביל שלושת המופלאים שהיו בכל העולם חווית הנהיגה בארץ הקודש תהיה "מעניינת".

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

כן יצחק עלינו, לא יצחק עלינו העיקר שכמו שמיי ווסט אמרה:

"Say anything you want about me as long as you spell my name right"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הואיל ואנו מצוים כעת בעיצומו של טרנד נאמנות למדינה וערכיה, אני לא רואה שום סיבה מדוע לא יותנה "מסע" כזה של כל מיני סלבריטאים שעושים תכניות המוצגות לאחר מכן בעולם, בהצהרת נאמנות לערכי הציונות. לא יתכן שאנשים יעשו פה תכניות, יהיו אורחים מכובדים שלנו, ואחר כך "ילכלכו" עלינו.

פורסם

באמת מוזר שלא אסרו את כניסתם בטענה שהם משחיתים את הנוער.

אם יש משהו שהייתי מוכן לשלם כסף טוב כדי לראות - זה את ליברמן מבקש הסברים מקלארקסון :lol:.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם כבר הנושא הזה עלה לדיון-

מישהו קרא את ספריו של קלארקסון?

האם באמת מדובר באוסף נבחר של טוריו?

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...