Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלים של ג'יפ ארוך (490 ס"מ) הסתקרנתי לדעת האם יספיקו כבלי התקנה באורך של 5 מטר? (שזה אמנם ארוך מהג'יפ, אבל לא מעבירים את הכבלים בקו ישר.)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

כניראה שתיזדקק לעוד מטר שניים כשמיתחשבים פיטולים שבדרך וכולי

קנה סט התקנה שבא עם 5מטר ובנוסף תיקנה לפי מטר עוד שני מטר כבל

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

רעיון נחמד אבל אני לא חושב שמוכרים כבלי RCA לפני מטרים.:roll:

בנוסף, איך מבצעים חיבור בין זוג כבלי מתח בצורה יעירה?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

יוסי , למה בית פיוז זה לא רעיון טוב ?

כמובן שכבל לפי אורך מסודר טוב יותר, אבל מה רע בלחבר ע"י בית פיוז.

אני מכיר בחור, שהלחים 4 חוטים בלי בית פיוז, הלחים ועטף באיזו והמערכת עובדת.

פורסם
רעיון נחמד אבל אני לא חושב שמוכרים כבלי RCA לפני מטרים.:roll:

בנוסף, איך מבצעים חיבור בין זוג כבלי מתח בצורה יעירה?

צודק שחכתי את נושא הRCA כנירא שתיצטרך שני זוגות באמת ולחבר אותן באזרת מפצל,ובעיניין הבית פיוז אני מאמין שזה טיפלה הוצא כספית או משהו בסגנון.

אבל כשניכנסים למחלה שלנו אין דרך יציאה..:wink:

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מאמין שניתן להשיג כבלי RCA ארוכי מ5 מטר, ותמיד ניתן לבנות לבד.

לגבי חיווט מתח באמת לא לקנות מקיט, אלא לפי מטר בחנות/ אצל מתקין.

מתחדשת*

פורסם
יוסי , למה בית פיוז זה לא רעיון טוב ?

כמובן שכבל לפי אורך מסודר טוב יותר, אבל מה רע בלחבר ע"י בית פיוז.

אני מכיר בחור, שהלחים 4 חוטים בלי בית פיוז, הלחים ועטף באיזו והמערכת עובדת.

למה לשים בית פיוז באמצע (ובדרך כלל זה לא יהיה במקום נגיש. לך תדע איפה זה יפול באמצע). למה לא לקנות כבל אחד ארוך וזהו?

לגבי הבחור שהלחים 4 חוטים ועטף עם אזולירבנד. אתה יודע כמה מערכות שונות לרכב (לא רק סטריאו) מחוברות לא נכון ועדיין עובדות? אם תיראה איזה דברים אנשים עושים בהתקנת מערכות אתה תדבר אחרת. זה אחד המקצועות שכל אחד חושב שהוא יכול ,יודע, מבין, מתמחה.

פורסם

כנראה שאני אחפש לקנות לפי מטרים. alpine, הטענה שלך לא לקנות היא מידיעה שקיט 5 מטר לא מספיק לג'יפ, או שזו פשוט הנחה?

אני רואה פה שמדברים על עטיפות באיזו וכד'. הייתה ככל הנראה מערכת אצל הבעלים הקודם של הרכב וקיים כבל 4G מה+ שבמצבר אל תוך הרכב, בבדיקה התברר שהכבל חתוך בערך מתחת לדלת הקדמית הימנית ועטוף באיזו לא במקצועיות יתרה. האם להוציא אותו לפני שיגרם איזשהו נזק?

פורסם

תוספת - חיפשתי באייבי ומצאתי חנות שמוכרת כבלי 4G לפי 'רגל' במחיר של דולר וחצי. ז"א כ-18 שקל למטר. האם זה מחיר הגיוני? (משלוח יעלה כ-30 ש"ח)

להלן קישור: http://cgi.ebay.com/4-AWG-Gauge-Red-Tsunami-OFC-Power-Wire-Cable-Per-Foot-

/350153583443?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5186c7ab53

עריכה:

שכחו מזה. כשבוחרים 20 יחידות המשלוח קופץ ל40 דולר. לא רלוונטי.

פורסם

כאשר מדובר ברכב בגודל לא סטנדרטי

הייתי ממליץ ללכת ולבצע את העבודה אצל מתקין

שיבדוק מידות תוך כדי עבודה,והוא מצוייד בגלילים של חיווט עם מטר רץ

הדבר האחרון שאתה רוצה זה להתקע עם כבל קצר ב-20\30 ס"מ אני גם בספק אם זה יעלה לך זול יותר

משמעותית מאשר לבצע את ההתקנה אצל מתקין מיומן.

פורסם

מתקין מיומן באשקלון לא קיים, אני גם לא מכיר מישהו אחר בסביבה.

עקב העובדה שאני כנראה קונה מגבר היום בת"א, תוכלו לכוון אותי למתקין טוב באזור במחיר הגיוני?

• תוכן חדש...