Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שאני אחפש לקנות לפי מטרים. alpine, הטענה שלך לא לקנות היא מידיעה שקיט 5 מטר לא מספיק לג'יפ, או שזו פשוט הנחה?

אני רואה פה שמדברים על עטיפות באיזו וכד'. הייתה ככל הנראה מערכת אצל הבעלים הקודם של הרכב וקיים כבל 4G מה+ שבמצבר אל תוך הרכב, בבדיקה התברר שהכבל חתוך בערך מתחת לדלת הקדמית הימנית ועטוף באיזו לא במקצועיות יתרה. האם להוציא אותו לפני שיגרם איזשהו נזק?

לא כתבת באיזה רכב מדובר. שנית צריך לדעת כיצד יותקנו המגברים, לפעמים גם ניתן להעביר את הכבל באמצע. בקיצור התשובה היא לא מוחלטת. אבל אם אתה לא בטוח אז עדיף שיהיה מיותר מאשר יחסר. לא הייתי ממליץ לעשות חיבורים בכבל מתח.

• תוכן חדש...