Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אדים בלוח שעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

לפני כשבוע ברוך השם קניתי ניסאן טידה 2008.

לאחר שניקו לי את הרכב , שמתי לב שיש אדים בחלקו הפנימי של לוח השעונים , דבר שמרפיע לי לראות את מד הדלק וכ"ו.

יש לכם אולי רעיונות לפתרון?

פורסם

כנראה שהשתמשו עם ספריי סקאי באיכות ירודה שגרם לפגמים בברק של לוח השעונים (זה לא אדים),

גם אצלי קיימת התופעה הזו, אני חושב שאפשר להוריד אותה באמצעות "פוליש" עדין עם צמר גפן וקצת משחת שיניים, לא בטוח אבל.

אל תתפוס אותי במילה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בדקתי , זה בוודאות אדים פנימיים כי מבחוץ שום דבר לא מנקה את זה.......

בכל זאת , כדי לנקות אותם , צריך לפתוח את הכל שם או שאפשר לעשות משהו פחות "פולשני"?

פורסם

ברור ששום דבר לא מנקה את זה, כי אי אפשר לנקות את זה, הברק של הפלסטיק נפגם וזה כאילו מראה "אדים".

אצלי ניקו כמעט את כל ה"אדים" האלה בשיטה שכתבתי לך (שוב, לא בטוח שזה עם משחה אבל עם חומר לבן כזה, לא שאלתי)

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...