Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במערכת : יחידת ראש PIONEER AVH-3200BT , זוג קומפוננט קדמי אלפיין סדרה G , זוג קומפוננט אחורי מורל טמפו. את הכל מזיז מגבר SONY XM-GTR-7040 (בפעם המי יודע , תודות ליוסי אלפיין על ההתקנה המדוקדקת )

הסאונד בהתחלה היה אטום אך עם עם הזמן הוא נפתח יותר ויותר. מקור השמע שלי הוא איפון ישן שהלך לו המסך (מה שלא מפריע כי השליטה היא דרך יחידת הראש) , בחיבור דרך כניסת ה USB.

לפני המערכת הזאת מקור השמע שלי היה איפוד דור 3 40 ג'יגה ישן , אשר חובר באמצעות מתאם מתח/ליין של בלקין.

אתמול מצאתי את האיפוד הזה מתגלגל ברכב, לאחר שכבר חשבתי שאבד לי, והחלטתי לחברו דרך כניסת הAUX (לאיפוד הזה אין חיבור USB כי אם FIRE_WIRE )

ואז קיבלתי שוק :shock:

הסאונד היה הרבה (אבל הרבה ) יותר טוב, חם , עגול , תענוג לאוזן.

ועכשיו לסדרת סימני השאלה:

האם ה DAC שמכשיר הפיונייר , נחות יותר מזה שיש באיפוד ישן? האם האיפון מבחינת סאונד נחות יותר? (אין לי אפשרות לדעת כי אין לי אפשרות לחברו דרך כניסת ה AUX )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...