Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לראלי, עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש את עזרתכם בייעוץ למציאת מחליפה ספורטיבית ל - 106 ראלי, בתקציב של עד 40K (למעשה 50, כולל יישור קו ותוספות).

הקרטיריונים:

- ספורטיבית. חשוב לי שתסתובב (לא מצפה לראלי אבל איביזה טורבו למינהם לא מצטיינים כאן וזו דוגמא לרכב ש"נפסל") ושתהיה זריזה

- אמינה. כמו שאתם מבינים, אני דל תקציב. מחלות שכיחות ויקרות או טיפולים יקרים לא באים בחשבון (למשל טיימינג ועוד מחלות שאני כבר לא זוכר שקיימות בקליאו ספורט)

- עד 10 שנים על הכביש (כלומר 2000 ואילך)

- ידנית

- "נאה ומיוחדת". הכוונה היא שגם אילו מאזדה 3 היתה עונה על הקרטריונים הנ"ל, אני לא מעוניין בכזו משום שאיני רוצה להיות "חלק מהעדר" :)

בזמן שישבתי ובדקתי מה יש לשוק המשומשות להציע, לא הצלחתי למצוא משהו.

פורסם

מבחינת ייחוד רוב המכוניות הם עדר, גולף 206 איביזה, כל אלה בגירסתם הספורטיבית נראות כמו עדר, ורק מביני עניין וחדי עין יבדילו.

פורסם

כי בעצם שללת את רוב הספורטיביות שיש בשוק.

מה שנשאר לך זה אלפא? או לנצ'יה (לפני שנת אלפיים).

אם אתה מחפש להיות מיוחד בכביש אתה לא יכול לקחת מכונית "עדר". השאלה היא האם אתה מוכן למכונית שהיא לא ב"עדר"?

זה בעצם אומר סחירות נמוכה, חלקי חילוף שקצת יותר קשה להשיג, ויחס מאנשים נורמטיבים שיצחקו עליך שתשים שלט למכירה ויאמרו לך שבחיים לא תצליח למכור את האוטו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הבחור הדגיש שהוא לא רוצה קליאו ואתה רושם קליאו?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שיקח קליאו אחרי טיימינג וקרסו בתקופה האחרונה הורידו בצורה ניכרת את מחירי החלפים

אז מה שהוא לא זוכר כבר גם לא כל כך קיים

בשאר הפרמטרים של אחזקה שוטפת כולל ביטוחים יש לקליאו יתרון גדול.

ועל הנא(ע)ה ממנה כבר דובר רבות.

רק לך תמצא אחת במצב טוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מי שמחפש ספורטיבית אמיתית ב40K לא יכול לצפות למחיר חלפים זול ואמינות אבסולוטית.

כפי שישה אמר - שירכוש קלאו שכבר עשתה טיימינג לאחרונה ונגמר הסיפור.

יש לזכור שטיימינג עושים פעם בחמש שנים.

מי שמחפש מחליפה לראלי - לא יכול לשלול את הקליאו על הסף.

אם האיביזה נשללה בגלל התנהגות (למרות שהיא מאוד אמינה) וקלאו נשללה בגלל טיימינג (למרות שזאת לא אמורה להיות סיבה) אז מה נשאר לנו- HGT?? (ואין כאן מקום לפגוע בבעלי הHGT למינהם).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אפשרות נוספת: 206GTI. היות ואתה מעוניין יותר ב"התנהגות" ופחות ב " 0-100" היא נראת לי כאופצייה טובה מאוד. נכנס בתקציב (על מגוון שנתונים כי כולם נסחרים במחיר נמוך מהמחירון), אין בעיה של חלקים נדירים, אמינות די טובה, איבזור מצויין ועשיר, נראת טוב מאוד ושונה בהחלט משאר ה206 (וגם מי שלא חד הבחנה יכול להבחין בכך), די נדירה על כבישי ארצנו. לדעתי במחיר הזה היא נותנת חבילה לא רעה בכלל בשילוב בין התנהגות- זריזות/כוח- איבזור-אמינות- מראה.

וזאת אם אתה פוסל את הקליאו לאחר טיימינג:wink:.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

דווקא ה206GTI הכי פחות מיוחדת ביחס לשאר רמות הגימור בדגם,לפעמים גם אני לא מבדיל בין הGTI ל XS,

אני אהיה עם "העדר"-קליאו ספורט,התנהגות,כוח,פשטות ומראה קרבי אשר מבדיל אותה משאר הקליאו B

אם תמצא אז GTI-6 שנת 2000 :)

Porsche 944 turbo

פורסם

לא הייתי שולל כל כך מהר את האיביזה בגלל התנהגות. לדעתי סט קפיצים בולמים וגומי איכותי וההתנהגות תשתפר פלאים!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
הבחור הדגיש שהוא לא רוצה קליאו ואתה רושם קליאו?

מה לעשות שהרכב שתיאר הבחור הוא בדיוק קליאו ספורט?

בקיצור, קליאו ספורט דור ראשון...כמו כפפה ליד שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חברים, המון המון תודה על העצות.

טוב, דיי חיזקתם אצלי את ההעדפה לקליאו. חשבתי שאולי פספסתי אלטרנטיבות בתקציב הזה. ועדיין, גם ה - 147 מעניינת, הבעיה היא שאני לא יודע אם ייבאו ארצה את גרסת ה 2.0 ליטר ידנית, ובמידה וכן, עד כמה היא נדירה, מהן המחלות, עלויות אחזקה חריגות וכו'? יצא לכם לשמוע על מאוכזבים? האם ה - 1.6 מרגישה חלשה (לפחות אני רואה שלא תהיה בעיה למצוא ידנית כזו)?

• אחראי פורום
פורסם
חברים, המון המון תודה על העצות.

טוב, דיי חיזקתם אצלי את ההעדפה לקליאו. חשבתי שאולי פספסתי אלטרנטיבות בתקציב הזה. ועדיין, גם ה - 147 מעניינת, הבעיה היא שאני לא יודע אם ייבאו ארצה את גרסת ה 2.0 ליטר ידנית, ובמידה וכן, עד כמה היא נדירה, מהן המחלות, עלויות אחזקה חריגות וכו'? יצא לכם לשמוע על מאוכזבים? האם ה - 1.6 מרגישה חלשה (לפחות אני רואה שלא תהיה בעיה למצוא ידנית כזו)?

את ה-1.6 לא תהיה בעיה למצוא ידנית, פשוט בגלל שיש רק ידניות בארץ :-)

הסלספיד מגיעה רק ב-2.0 ואלה גם רוב הגרסאות שיש בשוק.

מדי כמה חודשים צצה 2.0 ידנית ואם היא טובה היא נמכרת בטיל ובטח ביותר מ-40.

ידנית כזו שתוחזקה תהיה גם אמינה, ה-TS מוכיח את עצמו בכמה דגמים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...