Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאגז' שלי הוא בגאז' של מכונית סדאן (מיצובישי סופר לנסר), ואני מעוניין להפריד את שטח הבגאז' מהסלון בצורה המירבית ביותר. האיטום יבוא על רמקולים מקוריים אחוריים של 6.5" או כאופציה של 5.25", שאולי יתווספו.

איזה חומר אטימה הכי מומלץ (המגש ממתכת עם חורים לחיבורים שונים) כדי למנוע מעבר אוויר. אני לא רוצה להשתמש בדיינמט כי הוא יקר. האם מומלץ לשים פלטת MDF עם איטום מסביב או שיש פתרון טוב יותר עם חומר רך יותר וקל להתקנה?

אם אני אשנה את הרמקולים האחוריים ל-5.25" (החורים המקוריים של 6.5"), איך אני אוכל לאטום את ה-5.25"? טבעות או משהו אחר?

פורסם

תאטום רק את המגש מלמטה, את הכנפיים בפנימיות ואת הצדדים - אל תאטום אם הרפצה אחרת תאבד לפי דעתי את כל הSPL של הסאב - שכן אם מדובר במערכת שמושכת לכיוון הSQ - תאטום את הכל..

פורסם

ני לא רוצה לפתוח ויכוח על 10 עמודים עכשיו - ואני מסתייג מלהמשיך לדבר על זה.

אבל יש חומר שדומה מאוד לדינאמט ומבודד מבחינה אקוסטית די טוב - לא כמו דינאמט אבל די קרוב אליו

החומר נקרא "פז-קר" - זה מן יריעות איטום יבשות כמו דינאמט שמתשמשים בהם זגגים..

יגידו לך אנשים זה לא שווה ובלה בלה...אני את העצה לשימוש בזה שמעתי מאדם מקצועי מאוד ושאני סומך עליו בעיניים עצומות עם יש אחת מאחורי הגב, המבין יבין..

שמע לי, גם זול גם טוב

חפש זגג באיזור מגוריך בדפי זהב - צור איתו קשר..משם יש לך רק את בירכתי :)

פורסם
כמו שהבנתי חלל הבאגז' אמור להיות אטום לסאב, זה לא כך אייל?

כשאתה אוטם אותו, אז זה כדי ליצור מהבגאז' תיבה? בשביל מה, לעשות תיבה בתוך תיבה? הרי לסאב כבר יש תיבה משלו.

לפעמים אוטמים את הבגאז' כששמים סאב פרי אייר (בדר"כ ברכבים עם 5 דלתות), כדי לעשות מהבגאז' טיבה ענקית.

פורסם

פשששש תודה על העצות, חשבתי תמיד שחייבים להפריד את הסלון מהבאגז'.

עכשיו שיניתם את דעתי. בכל זאת אני אעשה אטימה בגלל הרמקולים האחוריים, אבל לא משהו סופר רציני.

• תוכן חדש...