Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף השבוע הקרוב מגיעה ליגת הפורמולה 3 הגרמנית לישורת האחרונה.

במסלול אוסרשלייבן בו החלה העונה יתקיימו גם שני המרוצים האחרונים.

 

אלון דאי הנהג הישראלי הצעיר ינסה לשפר את מיקומו בטבלה בה הוא ממוקם כרגע תשיעי ואולי לשפר במעט את ההישג הטוב ביותר שלו העונה (מקום 4) ולעלות לראשונה על הפודיום.

 

המשימה הפעם תהיה קשה מתמיד. בקדמת הגריד תהיה עד הרגע האחרון התמודדות על האליפות כשבין טום דילמן הצרפתי, מוליך הטבלה ודניאל אבט הגרמני מפרידות רק 9 נקודות כשבקופה עדיין יש 24 נקודות. מאחוריהם מפרידות רק 10 נקודות בהתמודדות על המקום השלישי בטבלה בין מגנוסון (הבן של) הדני, סטף דוסלדורף הגרמני ופליקס רוזנקוויסט השוודי בן קבוצתו של אלון.

 

במרוץ הפעם יופיעו גם נהגים שמנצלים את המרוץ האחרון של העונה כהכנה לעונה הבאה.

הפעם יהיו על המסלול 19 שלדות דאלארה 2007 (החדשות יותר בליגה זו) מתוך 24 במכוניות על המסלול. 11 מהן מצוידות במנועי פולקסווגן ועוד 6 עם מנועי מרצדס.

 

עוד לפני סיום העונה קבוצתו של אלון PERFORMANCE יכולה להיות מרוצה מעונה מוצלחת ולאחרונה פרסמה חתימה על שני חוזי חסות אותם יהיה אפשר לראות על המכוניות כבר במרוץ הקרוב: http://www.performance-racing.se/news_files/archive-sep-2010.html

נקווה שהצלחות אלו יחד עם יכולת הנהיגה הטובה של אלון יפתחו בפניו את הדלת להמשיך מאחרוי ההגה גם בעונה הבאה.

 

עוד פרטים על המרוץ הקרוב בלינקים הבאים:

http://formel3.de/news.php?id=1064

http://eng.felixracing.se/news/preview-oschersleben-season-finale/

פורסם

אלון מסיים שביעי במקצה הדרוג למרוץ הראשון של סוף השבוע שיערך מחר.

לראשונה השנה הוא מקדים את בן קבוצתו שלאחר מקצה דרוג בעייתי הצליח לקבוע הקפה מהירה שממקמת אותו לצידו של אלון על הגריד.

 

התוצאות:

http://formel3.de/ergebnisse/2010-10-03-q1.pdf

פורסם

מקצה דרוג מצוין של אלון שהסתיים זה עתה ממקם אותו במקום הרביעי על הגריד למרוץ המסיים של העונה שיערך מחר.

אלון שיפר 4 עשריות מזמנו אתמול ועשה שתי הקפות עם זמן דומה מה שמוכיח שיש לו את הקצב באופן עקבי.

 

אלון שוב מקדים את בן קבוצתו רוזנקוויסט שהצליח להתגבר על הבעיות מאתמול והתמקם חמישי עשירית אחרי אלון.

 

התוצאות:

http://formel3.de/ergebnisse/2010-10-03-q2.pdf

 

המרוץ הראשון של סוף השבוע יוזנק היום ב 13:30 אלון כזכור יזנק מהמקום השביעי.

פורסם

אלון מסיים את המרוץ הראשון של סוף השבוע במקום השמיני.

 

אלון זינק מעמדה מספר 6 לאחר שפומר נענש אבל זינוק לא טוב שלו דרדר אותו למקום ה-11.

בנתיים בן קבוצתו רוזנקוויסט שזינק שביעי התקדם עם הזינוק למקום הרביעי אבל מאוחר יותר הסתבר שהוא פסל בזינוק ועונש מעבר בפיטס מדרדר אותו למקום ה-11 ומחסל את סיכויו להתמודד על המקום השלישי בעונה כולה.

 

אלון נתקע אחרי לואיס דראני הברזילאי כמעט לכל אורכו של המרוץ והתקדם בזכות העונש של רוזנקוויסט ופרישה של מלקר.

רק לקראת הסיום אלון מצליח לעקוף ולהתקדם למקום השמיני ולעוד נקודת ליגה.

 

בקדמת הגריד אבט משיג ניצחון כשדילמן שני והקרב על התואר נשאר פתוח עד המרוץ האחרון.

 

תוצאות המרוץ:

http://formel3.de/ergebnisse/2010-10-03-r1.pdf

 

2010-10-03-015.jpg

 

מחר כאמור אלון יזנק למרוץ האחרון של העונה מהמקום הרביעי.

לי באופן אישי לא תהיה גישה לרשת מחר ויהיה נחמד אם מישהו יטרח לעדכן את התוצאות.

פורסם

במרוץ השני אלון מסיים תשיעי, בן קבוצתו פליקס מסיים שני.

http://formel3.de/ergebnisse/2010-10-03-r2.pdf

 

עוד לא פורסם הדיווח ממרוץ 2, אבל כשיפורסם (בגרמנית) הוא ודאי יהיה בתחתית העמוד המופיע בלינק הזה:

http://formel3.de/termine-uebersicht.php

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
במרוץ השני אלון מסיים תשיעי, בן קבוצתו פליקס מסיים שני.

http://formel3.de/ergebnisse/2010-10-03-r2.pdf

 

עוד לא פורסם הדיווח ממרוץ 2, אבל כשיפורסם (בגרמנית) הוא ודאי יהיה בתחתית העמוד המופיע בלינק הזה:

http://formel3.de/termine-uebersicht.php

 

עדכון, 4/10:

אסכם בקצרה - בתחילת המרוץ הראשון הייתה תאונה בזינוק כתוצאה מנהג שדומם מנוע. דגל אדום מורם, המרוץ מחודש חצי שעה אחרי.

במהלך המרוץ, מוביל הטבלה דניאל אבט נתקל בבעיות טכניות והחל להאט את הקצב. באופן מפתיע אותו הדבר קרה לטום דילמן, גם הוא מועמד לאליפות. יחד עם זאת, בשלב מסוים העסק התחיל להשתנות ודילמן ביצע את ההקפה המהירה ביותר, מה שעזר לו לקטוף 8 נקודות אליפות. אבט, לעומתו, המשיך לדשדש מאחור עד שבשלב מסוים עף מהמסלול, וכך הפסיד גם את אליפות הרוקיז וגם את האליפות הכללית.

כתוצאה מכך, דילמן הוכרז כאלוף הכללי!

 

לפחות לפי הדיווח, לא נראה שקרה משהו מיוחד עם אלון.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

חזרתי...

 

דיווח מלא של מהלך המרוץ בלינק הבא:

http://eng.felixracing.se/218B4C7676E74DAB92D94A9454C17714

 

אלון פסל בזינוק השני למרוץ כשהיה במקום קורץ אפקטיבית שלישי על המסלול בלי אף נהג לפניו.

הוא למעשה היה ראשון על המסלול אבל נאלץ להיכנס לענישה בפיטס שאחריה יצא במקום ה-15. עד לסיום בזכות כמה עקיפות ופרישות הוא התקדם למקום התשיעי.

 

סיום עונה עם תחושת פיספוס אדירה.

×
×
  • תוכן חדש...