Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כללי-מוסכים מורשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעולם הווירטואלי של היום קצת קשה להוכיח.

מה שכן, יש באשדוד מקום שקוראים לו "אוטו הייטק"

מוסך מורשה באופן אוטומטי מכפיל או משליש את המחיר של המוצרים שלו

ניסיתי וגם הצלחתי מספר פעמים לקנות באוטו-הייטק חלפים מקוריים, לרובר, דייהטסו וטויוטה.

זה רק בהזמנה מיוחדת ובאותו מחיר כשל היבואן, וגם זה רק כשממש בא לשרון ועידית לעזור לך. הם לא מתלהבים מזה.

החלפים שהם מוכרים באופן סדיר ובמחירים זולים אלו חלפים לא מקוריים.

מוסך מורשה יבואן לא קובע את מחיר החלפים. היבואן קובע את המחיר. במקרה הטוב המוסך יכול לתת הנחה קטנה על מחיר החלפים וגם על זה היבואן מפקח. בשום מקרה הוא לא מעלה את המחיר ביחס למחיר שנקבע ע"י היבואן.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בד"כ מוסכים מורשים ילכו לקראתך במחיר העבודה, המקסימום שהצלחתי להוציא על חלפים מקוריים לרובר שלי נע עד סביב 10% ולא יותר.

מחירי שעת העבודה הם היקרים והאמן לי שאם קצת מיקוח עם מנהל העבודה גם במוסך מורשה יבואן וזה מניסיון הצלחתי להוריד אותו במשהו כמו 350 שקלים,שזה הישג לא רע. מסדר גודל של עבודה כולל חלקים ב1900 ל1550 כולל מע"מ ועוד תשלומים בכרטיס אשראי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני אישית מצאתי בחנות חלפים רפידות בלמים מקוריות של סוזוקי (TOKICO) בפחות מחצי מחיר ממה שדרשו במחסן החלפים של היבואן.

פילטר שמן מקורי קניתי ב13% פחות ממחיר היבואן.

צריך לקחת בחשבון שבחנות המחיר כולל מע"מ אבל המוסך מזדכה עליו וגם יש לו הנחה קבועה נוספת, לכן מתח הרווחים שלו על חלקים יכול להגיע בקלות ל 30%.

פורסם
דניאל,

אני יכול להביא לך דוגמא שנתקלתי בה - בית מסנן סולר לרנו קנגו DCI.

החלפתי אותו 3 פעמים.

בפעם הראשונה מוסך מורשה רנו חייב אותי על 550 ש"ח,

בפעם השניה מוסך מורשה רנו אחר קיבל ממני יותר מ 700 ש"ח.

בפעם השלישית מוסך "שאפט" בטלפון הודיעה לי בקול בצטער, שבית מסנן סולר מקורי לרכב שלי יקר, ומחירו עומד על 380 ש"ח לפני מע"מ.

יש לך הסבר לזה, שהמחירים במוסכי חברה על אותו החלק שונים והרבה יותר יקרים מאשר במוסך לא מורשה יבואן?

המחיר של המסנן הזה היה פעם יותר יקר, נכון להיות המחיר האחרון שקבלת הוא המחיר המעודכן אצל היבואן, פלוס מינוס.

פורסם

טוב איך נעשה את זה???

זאת הרשימה:

son-1000 גלון שמן מנוע SUPERSYN SM 10W40 SM/CF כמות 1

d-04152b1010 מסנן שמן מנוע-סיר 06 כמות 1

d-9004430281 אטם ר שמן-אפל/ש/פר/ט כמות 1

d-178019740200 dd מסנן אוויר vry/סיר06 כמות 1

D-333 TK מי קירור קולנט CLL כמות 1

BRN-DOT-4 נוזל בלמים ATE כמות 2

M-AP000340 נוזל שמשות velox כמות 2

D-9004851197 DN מצת סיריון 08 כמות 4

GL-HB580 נורה 12V 5W יפני כמות 1

מי יכול למצוא מחירים?

ונוכל להשוות האם המחיר של המורשה זהה לחנות....

או כל רעיון אחר שיעלה יתקבל בברכה למען הדיון.....

פורסם
צריך לקחת בחשבון שבחנות המחיר כולל מע"מ אבל המוסך מזדכה עליו וגם יש לו הנחה קבועה נוספת, לכן מתח הרווחים שלו על חלקים יכול להגיע בקלות ל 30%.

שתית חשיש?

המוסך משלם מע"מ בקנייה, ומזדכה עליו. כשהוא מוכר את החלף הוא גובה מהלקוח מע"מ ומשלם אותו ב15 לחודש למע"מ. אין בזה שום מתח רווחים, רק כאב ראש והוצאות משרדיות.

• תוכן חדש...