Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, אין שום סיבה לכך - יש לי את המקורות שלי והאנשים עימם שוחחתי באופן אישי.

התגובות שלי מבוססות על הקורה בשטח ולא על סמך שמועתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא התייחסתי למה אלא לאיך.

ניתן להעביר את אותו המסר בצורה נאותה יותר.

גם אני שמעתי מיד ראשונה על נושא העדכון שמחליש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דניאל, אני בספק רב אם מישהו מהם הלך לבדיקת דיינו. העלת נקודה ששווה לבדוק - לקחת רכב אחרי עדכון ולהריץ דיינו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המעומדות שחשבתי עליהן

אלפא מיטו 1.4T 155 כ''ס, תעלה 150 אלף עגול - יצאתי כבר לנסיעת מבחן האבתי את ההרגשה בפנים, והנהיגה. במיוחד על המצב d. חושש כי בכול זאת זה אלפא...

איביזיה בצורה החדשה, נראת לי קצת מכוערת, מבחינת איכות הרכבה קצת חושש, נראה פלסטי שמתפרק כעבור כמה זמן.

וחוץ מזה מבחינת ספורטיביות המיטו לוקחת אותה.

גולף, עם המנוע 1.4 המודגש, גם ספורטיבית גם אמינה אמורה להיות לפי הביקורת.

איכות הרכבה טובה...

אבל נראת אפורה, לא משדרת את מה שהאלפא והאיביזה משדרות נראת אפורה ליד שתיהן.

פתוח להצעות נוספות אם יש כול עוד עומדות בדרישות ובתקציב, התקציב הוא סופי, אין אפשרות למתוח מעליו.

אני מדבר על רכישת רכב חדש, והעדפה לידני.

זה נראה כאילו אתה יודע מה אתה רוצה ואתה צריך את הפוש האחרון, לפי החתימה שלי אתה יכול להבין איזה רכבים יש לי, המיטו רכב מדהים, מאד מהנה, בקצת יותר מ8 חודשים עשיתי יותר מ20K ק"מ, הרכב נוסע יפה, צריכת דלק מדהימה 13.8 ק"מ לליטר בערך, כל פעם אתה רק מחפש סיבה לנהוג ברכב.

לי אישית אין בעיות מיוחדות עם הרכב, אתה מוזמן לקרוא את הרשמים שרשמתי פה באתר, תריץ חיפוש.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

השווית כאן רק מכוניות עם מנועי הקסם (1.4TSI של קונצרן פולקסווגן, 1.4 מולטיאייר של פיאט)

לא שווה להמתין לפונטו אבארט ? מה בדבר קליאו ספורט ? (יש הנחות) או סיטרואן DS3 עם 156 הסוסים ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...