Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתקנתי מגבר ברכב התחילו להישמע רעשים (פססס..) וזה גובר ככל שאני מגביר ווליום.

שומעים את זה בעיקר כשיש שקט.

ממה הבעיה נובעת ואיך מטפלים בזה?

תודה.

פורסם

אם זה גובר אם הווליום כנראה שזה נובע או מה HU שלך (מהנגן שלך), יש גם סיכוי שזה רעש שנקלט בכבלי ה RCA בדרך אבל אם אתה אומר שזב מתגבר אם הווליום כנראה זה ה HU.

נסה להוריד טיפה גיין במגבר.

זה נגרם לרוב עקב רצפת רעש גבוהה במכשיר ו מתח יציאה נמוך המצריך להעלות גיין במגבר שמגביר את כל הרעשים הנ"ל.

עריכה: תנסה להחליף דיסקים לשמוע משהוא שונה, אולי באיכות גבוהה יותר לא MP3 אלה דיסק מקורי כל שהוא, לפעמים זה איכות הקלטה כזאת בשירים שונים.

פורסם

נסה לחבר לגוף הרדיו דיסק (מתכת) כבל חשמל קצר ככול שאפשר לנקוד מתכת הכי קרובה לרדיו דיסק.

ע"י כך אתה תיצור "-" נוסף שאולי יצמצם את מידת הרעש.

בדוק אם כבל המינוס של המגבר מחובר לנקודה נקייה מצבע ומחובר היתב אם הרבה שטח מגע.

איזה מגבר יש לך?

פורסם

אתה בטוח שזה לא מתגבר ברגע שאתה לוחץ גז?

אם הרעש מתגבר אם הווליום של המערכת, ולא עוזר להקטין גיין. הבעיה היא ברדיו דיסק.

קיימת בעיה במכשירי PIONEER כמוסבר במדריך נסה לבדוק שוב את המדריך אולי פספסת משהו?

האם זה קיים בכל דיסק או שיר שאתה שם, כנראה זה שוב הרדיו דיסק.

תנסה לאפס את ההגדרות של המכשיר אולי זה יעזור לך.

בדוק בעזרת טסטר את המתכת עליה חיברת כבל נוסף מהרדיודיסק, חבר פין אחד לחתיכה ואת השני לשקע המצית ברכב ובדוק מוליכות, אם יש ציפצוף זה אומר שהנקודה מחוברת לגוף הרכב. ברדיודיסק שחרר בורג אחד מאחור וחבר את הכבל סביב הבורג וסגור היטב. כנל גם בגוף הרכב אם בורג סגור היטב.

אם שום דבר מזה לא עוזר נסה לנתק את האנטנה מהרדיודיסק תיראה אם יש שינוי?

ואם באמת שום דבר לא משתנה, הרדיודיסק שלך כנראה בעיתי (רק ניחוש)

פורסם

היום בפעם הראשונה שמתי לב שיש בנוסף לרעשים הנ"ל גם את הזמזום הזה שדיברת עליו כשלוחצים גז.

השתגעתי כבר..

זה קיים בכל דיסק ובכל שיר.

יש מצב שה-rca דפוקים?

פורסם

אני מתחיל לקבל רושם שהמערכת שלך הותקנה בצורה לא תקינה, אני מצטער אם אני פוגע בך אישית.

אבל אם מתקין עשה את זה תפנה עליו לתיקונים.

יש בעיית - .

נסה כבלי RCA איכותים יותר, ו צלם בבקשה את כבל ה- במגבר את מקום חיבורו לשלדת הרכב ותציין את האורך ועובי שלו ב גייג'.

פורסם

אתה לא יודע לתאר את הבעיה/ בעיות שיש לך, פעם אתה רושם שהרעשים מתגברים שמוסיפים ווליום, פעם אתה רושם שהרעשים מתגברים שאתה נותן גז. שתי תופעות שונות שנובעות מסיבות שונות, ואולי הבעיה בכלל באחד המכשירים ?

המלצתי - גש למתקין מקצועי שיעבור על ההתקנה.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

• תוכן חדש...