Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בתקציב 60,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתנצל מראש אם אני טועה במקום המדוייק של ההודעה, זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום כלשהוא.

הייתי שמח לייעוץ לגבי רכישת רכב משומש בתקציב של 60,000 (עם סטיה של עד 15,000 אם ממש שווה).

הדברים החשובים לי: בטיחות,חסכון בדלק, חסכון בחלפים מבחינת עלות פר שכיחות תקלות. גודל בינוני(2 ילדות), נוחות נסיעה.

פחות חשוב לי: השנתון, המראה. יד, רכב, ארץ ייצור וכול'

נסיעה לעבודה וחזור כל יום כרוכה ב 90 ק"מ ליום סה"כ.

בתודה מראש,

דרור

פורסם

פיאט גרנדה פונטו. אם צריך משהו קצת יותר גדול, פורד פוקוס יפגין אמינות לא רעה בכלל , יהיה פחות חסכוני. (רובם יוצאי ליסינג נדרש לבדוק טוב לפני הקנייה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

2 ילדות? לדעתי עדיפה מכונית יותר גדולה, עם תא מטען ראוי - גם לקניות, גם לנסיעות. אתה כנראה גם נוסע למעלה מ-25,000 ק"מ בשנה, עליך לשים דגש חזק על אמינות ועל עלות טיפולים שוטפים. איני רוצה ליעץ לגבי דגמים ספציפיים כיון שלא חקרתי את הנושא, אבל נדמה לי שהגדרת הצרכים שלך לא מדוייקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההתיחסות.

איך היית ממקד את הצרכים שלי יותר מזה?

מבחינת עלות הטיפול אני לא מודאג, יש לי קשרים בנושא, מה שכן חשוב לי זה שעלות חלפים פר שכיחות תיקונים תהייה נמוכה ככל האפשר. מבחינה זאת לא אכפת לי שיהיה רכב עם חלפים יקרים אבל עם פחות תקלות.

פורסם

הוריי היו במצבך עם אותה התלבטות, לבסוף אבא שלי קנה פיאט דובלו, ותבוא תראה כמה הוא מרוצה, אומנם טיפה פחות נוחה לנהיגה מאשר משפחתית אוטומטית אבל מלבד החסרון הזה כולה מלאה יתרונות עבור הצרכים שלך, מקום בשפע, אמינות, חסכוני בדלק בצורה מדהימה, בנוי לנסיעות ארוכות. וב60 אלף אתה יכול להביא שנת 2008-2009 עדיין עם אחריות יבואן.

פורסם

האמת, סקודה פאביה סטיישן תספק את כל הצרכים שלכם.

אני לא הייתי נכנס לסיפור של רכב מסחרי משומש בשביל משפחה עם 4 נפשות.

אם העדפה לרכב משפחתי - פורד פוקוס יכולה להתאים, למרות שמבחינת היעילות של הבגאז' היא פחות טובה מפאביה סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההתיחסויות,

יש איזו סיבה מיוחדת מדוע ההמלצות הן למסחריות קטנות?

אינני זקוק לתא מטען גדול במיוחד (ילדות גדולות).

מה לגבי היונדאי וקאיה?

האם כדאי לרדת שנתון ולקנות טויוטה, ואיזה דגמים מומלצים?

פורסם

לפני הבאת יונדאי I30 וקיה סיד (מעל התקציב שלך), הדגמים האחרים של יונדאי וקיה היו ברמה יותר נמוכה.

קורולה יותר יקרה לקניה מכל רכב אחר מהסגמנט שלה ומאותו השנתון, לדעתי, יקרה בצורה מוגזמת.

יש מספר רכבים שיכולים להתאים לכם: פוקוס (כבר רשמתי), ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה, מאזדה 3 (קצת צפופה מאחור, אבל מספיקה לשתי בנות), רנו מגאן (היתרון בבטיחות, מרחב פנים, בגאז' ומחיר קניה נמוך, החיסרון אולי במחירי הטיפולים ותדמית האמינות), הונדה סיוויק, סוזוקי ליאנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...