Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים נהרס לי הסאב באוטו , זאת אומרת הגומיה שלו מסביב נקרע :? .

עכשיו בימים האלו אני מחפש סאב וופר חדש , והאמת שהייתי מרוצה מהקודם שהדגם שלו היה rfs-1412 של רוקפורד , ולפי מה שהבנתי הוא דיי חלש אבל בכל זאת אהבתי אותו .

אני צריך תעזרה שלכם בהצעות לסאב חדש לא משנה לי של איזה חברה העיקר שיהיה סאב טוב לא כמו פיוניר שאמרו פה שהוא לא מדוייק וגם שלא יהיה סאב של 2500-3000 ש"ח כי אני חוסך תכסף להשקעה אחרת באוטו :wink:

חשבתי לבנתיים על רוקפורד מדגם rfz3412 שהוא 400W ,150rms

מה אתם אומרים עליו ? המחיר שלו הוא בערך 700 ש"ח .

נ.ב - המגבר שלי היום באוטו הוא גם רוקפורד אם תרצו וזה חשוב לבחירה של הסאב אני יכול להביא תדגם מהאוטו .

תודה רבה ומחכה לתגובות והצעות שלכם !!!!!!!

פורסם

כן זה די חשוב שתביא את הדגם של המגבר מהרכב ואם אפשר לחסוך לנו חיפושים את העוצמה של המגבר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

700 שקל זה בדיוק המחיר של סרווין ווגה hed-12

זה סאב פיצוץ באמת אהבתי אותו באס עמוק ומדוייק.

תדאג רק להביא בתיבה אורגינלית אטומה בשביל איכות+אחריות!

פורסם

חבל ללכת על הסרווין, כי המגבר שלך 400.2 מספק 400 וואט לסאב. הסאב של הסרווין הוא 200 וואט (אכן איכותי כמו שאמרו).

אתה יכול להשקיע בסאב קצת יותר יקר, ואת התיבה לבנות לבד. ככה גם תחסוך על מחיר של תיבה מהמוכר, וגם תהנה יותר 8) .

פורסם

יש לי תיבה שהיית של הסאב הישן שהגודל שלה הוא 50 ליטר בערך .

והקוטר הוא 12 אינטש כמו שאני מחפש .

נראה לי שאם אני יקנה את הסאב של סרווין כמו שאמרו פה מדגם HED12 הוא יתאים לי השאלה איזה גודל תיבה (בליטרים) אני צריך .

ודרך אגב למה הצעתם לי לא לקנות אותו המגבר לא מספיק בשבילו , כי הוא 400 וואט ולא 200 כמו שאמרו כאן !

נ.ב אני רוצה להגיד שבאתי לפורום הזה מהפורום של מקס טונינג ולהבדיל 1000 הבדלות פה אני מקבל תשובות וכייף לקרוא אותם בניגוד לפורום ההוא שמאכזב אנשים כל פעם מחדש , וחבל ... :?

פורסם

בתור אחד שהפנה אותך לפה :wink: , אין שם אנשים שמתמחים באודיו לרכב.

הסאב של סרווין הוא 200 RMS, ו-400 MAX. המגבר שלך מוציא 400 RMS, ו-800 MAX.

משמע, המגבר שלך פי 2 חזק מהסאב של סרווין. ולכן חבל אם לא תקנה סאב חזק פי 2 מהסרווין.

פורסם

יכול להיות. פשוט נראה לי הגיוני שהמגבר של 2 הערוצים יהיה מחובר לסאב, והמגבר השני של ה-4 ערוצים יהיה מחובר לרמקולים של ה-DVD שלך.

יש הרבה אפשרויות חיבור למערכת, כך שיכול להיות שמישהו חיבר לך בצורה קצת אחרת.

אתה צריך לבדוק בעצמך, ואז לוודא למה כל דבר מחובר. תנסה לנתק כל דבר בנפרד ולראות על מה זה משפיע.

פורסם
חבל ללכת על הסרווין, כי המגבר שלך 400.2 מספק 400 וואט לסאב. הסאב של הסרווין הוא 200 וואט (אכן איכותי כמו שאמרו).

אתה יכול להשקיע בסאב קצת יותר יקר, ואת התיבה לבנות לבד. ככה גם תחסוך על מחיר של תיבה מהמוכר, וגם תהנה יותר 8) .

הוא אמר שיש לו 400A4!!! ופאנצ' 40.2

שזה ממש לא שתי יציאות במגבר 400 וואט.

הסאב יקבל 200 וואט.

אלא אם יש לו 2 סלילים! וזה כבר עולה יותר ממה שהוא מרשה לעצמו.

ככה שכל מה שאמרת לו הוא טעות אחת גדולה.

המלצה שלי לעניין המערכת.

לתת סאב 200 וואט של רוקפורד או סרווין וגה. אני אישית ממליץ על PUNCH HE.

שזה דגם מעל ה Z.

ולחבר בברידג' ע"ג 400A4. שתי יציאות יתפסו ע"י הסאב, כמו כן לשים קומפוננט ע"ג המגבר הנ"ל

ורמקולים אחוריים ע"ג 40.2

כמובן תלוי בהספק כל מוצר וזה כבר שיקול שלך, כי אישית אני לא יודע מה יש לך ברכב אם תתן עוד פרטים יהיה אפשר להמליץ יותר בכיוון.

כמו כן , עד כמה אתה אוהב באס חזק ברכב :) ?

נ.ב

DDDIABLO

כדאי שתקרא יותר בעיון להבא במקום לרשום המלצה מפורטת אבל שגוייה לנתונים שהוא נתן.

פורסם

אתה טועה אחי!..

המגבר מוציא בגישור 200RMS ולסאב של סרווין זה יהיה הכי שווה בגלל שהוא עצמו 200RMS = ניצול מלא של הסאב!

******אין טעם לחזור על דברים שנאמרו בהודעה שלפנייך :idea::idea::idea:******

הודעות לא תורמות שנועדו רק בשביל להגיד משהו ולהגדיל את הספירה שלהן, ימחקו.

• תוכן חדש...