Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט שנת 2007. ההגה קצת מזייף ונתקע, באתי למלא שמן הגה..

הרמתי מכסה מנוע והופ הפתעה.. לא מוצא איפה למלא שמן הגה!

ניסיתי למצוא מיכל שמחובר לבוסטר בצינור ופשוט לא מצאתי כלום.. אני משתגע מזה.. זה באמת אמור להיות כל כך מסובך!?

אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו (תמונה מאוד תעזור).

נ.ב

יש מהבוסטר מיכל לבן קטן, למילוי שמן ברקסים.. אפשרי ששמן הגה וברקסים יהיו ביחד?..

פורסם

אני לא אתפלא אם ההגה ביונדאי הוא הגה חשמלי. הגה מזעזע וחסר כל קשר למכונית או לכביש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא יודע באקסנט אבל בגטס למשל,כאשר אתה פותח מכסה מנוע יש מיכל קטן של נוזל הגה כח הוא ממוקם לא בצד של המצבר,אלא בצד השני.הזהר,שלא להתבלבל עם נוזל בלמים בטעות.

בכל מקרה,כיוון שמדובר בבטיחות ואם לא תמצא לבדך/בעזרת מישהו את מיכל שמן ההגה, אל תקח סיכונים-גרור את הרכב למוסך כי איבוד שליטה על ההגה יכול להוביל לאסון .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
משאבת הגה חשמלית מקולקלת אולי.יש לי מיני קופר ויש לי בעיה דומה.

אנצל הזדמנות זו לשאול איפה ממלאים שמן הגה במיני קופר 2002?

תודה צירפתי תמונה לנוחיותכם.

http://www.flickr.com/photos/11723484@N03

התכוונת למנוע הגה חשמלי, ולכן לא נדרש שמן הידראולי.

פורסם

אז עם מתקשה לי ההגה לפעמעם ואי מכבה את האוטו ומניע שוב זה נעלם ..מה אני צריך להחליף את כל המערכת של ההגה חשמלי??באקסנט 2008

לא תדע את ערכו של הזמן רק כאשר נהפך לזיכרון

• תוכן חדש...