Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה קורולה 2003.

המנוע נתפס וצריך להחליף למנוע חדש.

שאלותי:

הבנתי שזו תקלה נפוצה בדגם הנ"ל עקב מעברי שמן צרים והשמן נהפך לבוץ - האם אפשר לטעון כלפי החברה שזו תקלת יצרן לשנת 2003 והתיקון יהיה על חשבון החברה ?.

האם יש עדיפות לתקן אצל מוסך מורשה טויוטה או אצל מוסך מורשה פרטי ?

בבדיקה שאני מתכנן לעשות במכון למנוע החדש שיורכב על המכונית - איזה ערכים הם בגדר הנורמה ?

אם הבדיקה לא תהיה תקינה האם במסגרת האחריות ניתן לדרוש להחליף את המנוע למנוע אחר ללא עלות ?

פורסם

האם הרכב טופל במורשה טויוטה מעלייתו לכביש ? אם כן,כתוב מכתב ליבואן ותראה איך מתקדמים.

אם לא טופל בטויוטה יש לך נזק ענק שיכול להגיע עד 10,000 ש"ח במוסך מורשה טויוטה או מעט פחות במוסך כללי.

מכיוון שהרכב הזה,המנועים בעייתיים סביר להניח שירכיבו מנוע מיבוא אבל הוא גם יעלה בהתאם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב בן 7 , לחברה אין שום אחריות כלפי הרכב, אולי כמחווה של רצון טוב, מעבר לזו נדא.

מנוע מפירוק הוא בבחינת חתול בשק אלא אם כן הוא נרכש ממקום מסודר עם אחריות ותיעוד על מקור המנוע.

תוכל לעשות סקר בפירוקיות הקרובות אליך בנוגע להיצע מנועים מפירוק ורמות מחיר מבוקשות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ברשותי טויוטה קורולה 2003.

המנוע נתפס וצריך להחליף למנוע חדש.

שאלותי:

הבנתי שזו תקלה נפוצה בדגם הנ"ל עקב מעברי שמן צרים והשמן נהפך לבוץ - האם אפשר לטעון כלפי החברה שזו תקלת יצרן לשנת 2003 והתיקון יהיה על חשבון החברה ?.

על סמך מה אתה קובע נחרצות שזו הסיבה להתפסות המנוע ? במידה ותשובתך היא שקראת בפורומים בארץ או בחו"ל או שמעת מחברים/מכונאים אנא על תתאמץ לענות לי.

במידה ויש ביידך מסמך של מהנדס רכב או של חברת טויוטה המאשרת את מה שרשמת אשמח לקרוא.

איזה כייף לי :)

פורסם

את האמת זאת בעיה נפוצה וכדי למנוע אותה יש לפתוח מידי פעם אגן שמן ולנקות בוצה.

מה לא תקין בתיכנון אין לי מושג.

מה התוצאה, אני חושב שאתה כבר יודע.

הכי מצחיק זה שאת המידע וההמלצה לטיפול קיבלתי בכלל ממנהל השירות של מוסך מורשה פיג'ו ולא מטויוטה (שככל הנראה מנסים לטאטא את זה מתחת לשטיח)

ולידיעתך, אם טיפלת אך ורק במוסך מורשה טויוטה (בכל עבר הרכב) אז יש סיכוי טוב שתקבל השתתפות לא בטלה בעלות התיקון, כמובן שבמסגרת רצון טוב ובלה בלה בלה.. (כמובן בכדי להשתיק כל אחד שנתקל בבעיה הנ"ל).

אגב, מה הק"מ של הרכב?

פורסם

אם אף פעם לא עשית ניקוי בוצה מאגן שמן אז זה עוד נסועה טובה על אותו המנוע:roll:

לי המליצו לעשות ניקוי בוצה אחרי 90,000 ק"מ :shock:

בכל מקרה מאוד מרגיז שטויוטה התנערו מהבעיה הזו ולא ביצעו קריאה לתיקון ואפילו לא נתנו הנחיה לניקוי בוצה במוסכים מורשים טויוטה!!

פורסם

טויוטה לא מתקלקלת לעולם ולכן אין לה מוסכים :roll:

ובכל מקרה - החברה לא מחוייבת אפילו לתקן את הרכב במסגרת מחווה של רצון טוב.

עברו הימים שהלכו מנועים על ימין ועל שמאל בתקופת האחריות והוחלפו כמו פיסטוקים. מעכשיו כל רוכש טויוטה משלם את האלמנט פעמיים:

פעם אחת במחירון מנופח בגלל האמינות, פעם שנייה הוא משלם למוסך על מנוע חדש, בגלל האמינות.

פורסם

איזה מסנני שמן היו ברכב לאורך חייו?

מקוריים או זבל סיני תחליפי?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צור קשר עם יוניון מוטורס , יבואני טויוטה ונסה להגיע להסדר נוח .

( הם לא חייבים להחליף לך מנוע - אבל יש אפשרות להסדר עלויות יותר זול )

אם התשובה שלילית - מצא מוסך מורשה טוב והתקן דרכו מנוע טוב מיבוא/פירוק , שיבדק ע"י המוסך ,ויבוצע ניקיון טוב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...