Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה zvit זה כבר באמת נשמע יותר הגיוני.

בהנחה כי ההבדל בין ה S70 ל S80 הוא קטן, עלות התקלות בלבד היא 1.5K בשנה. לטעמי, זה נסבל.

סתם מתוך סקרנות, חייםש1, מה הנסועה השנתית שלך?

חיים, שים לב - התייחסתי בעלות הטיפולים השוטפים הממוצעת ל- S-60 שברשותי, לא ל- S-80 עליה נירית שאלה, אם כי אני לא חושב שאמור להיות הבדל משמעותי.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה, אני לא הצלחתי למצוא את עלות הטיפול הקטן באתר של "מאיר".

טיפול קטן (15K) עולה 1200 ש"ח?

לנו אמרו בסוכנות שעלות טיפול כזה היא כ- 700 ש"ח (אני חושבת שזה מחיר ללא מע"מ)

פורסם
תשובות לנירית :

א. צריכת הדלק המשולבת אצלי , 50% נסיעות עירוניות ו- 50% בינעירוניות היא 10-11 ק"מ לליטר, ואני בודק בכל תידלוק.

ב. באתר של היבואן, חברת מאיר, מחירון טיפולים לדגמי וולוו והונדה השונים, תוכלי לבדוק שם עלויות טיפולים ל- S-80 .

ג. הרכב אצלי שנתיים, טיפול 105,000 נעשה על חשבון החברה ברכישה, טיפול 120,000 , שהוא היקר ביותר בחיי הרכב וכולל החלפת רצועת תיזמון בוצע על ידי לפני כשנה. העלות 3000 ש"ח כולל עבודה ומע"מ. המחיר הממוצע של הטיפולים השנתיים הוא כ- 1200 ש"ח, כמובן - לא כולל תקלות, אם מתגלות.

אם יהיו לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול אותי כאן או בהודעה פרטית :-)

תודה רבה על התשובות. מאוד מועיל ומאוד מסייע.

פורסם
תודה, אני לא הצלחתי למצוא את עלות הטיפול הקטן באתר של "מאיר".

טיפול קטן (15K) עולה 1200 ש"ח?

החלוקה היא לא לפי קטן - גדול, אלא לפי סוג הטיפול. המחירים (למעט טיפול ה- 120,000 היקר יחסית שהזכרתי) הנם בין 800 ש"ח ל- 1800 ש"ח, כולל מע"מ.

פורסם
לנו אמרו בסוכנות שעלות טיפול כזה היא כ- 700 ש"ח (אני חושבת שזה מחיר ללא מע"מ)

טיפול 15,000 ל- S-80 המדוברת עולה 857 ש"ח כולל מע"מ. המחיר הממוצע לטיפולים ברכב בו את מתעניינת הוא 1590 ש"ח כולל מע"מ (ע"פ אתר היבואן, ושוב - לא כולל תקלות, אם מתגלות).

פורסם

מתנצל אך אני קצת מבולבל (וכנראה שאני לא ממש מבין ברכבים שוודים)

-אתר היבואן הוא מתחת לכל ביקורת, לא ניתן למצוא שם אינפורמציה על שום דבר: רכבים, חלפים ותיקונים. מן הסתם הם סבורים כי רק אנשים בני 60+ שלא יודעים דבר על מחשבים הם קהל הלקוחות שלהם:-(

טיפול 15,000 ל- S-80 המדוברת עולה 857 ש"ח כולל מע"מ. המחיר הממוצע לטיפולים ברכב בו את מתעניינת הוא 1590 ש"ח כולל מע"מ

חייםש1, תוכל להסביר? מה הכוונה ב "המחיר הממוצע לטיפולים"? איך הגעת לזה?

לפי ה 20K השנתי שלה היא אמורה לשלם טיפול 15K * 1.25 כ 1000 ש"ח. אני מפספס פה משהו?

פורסם

לחיים - לקחתי את עלות כל הטיפולים התקופתיים באתר היבואן (מפורט עד לטיפול 135,000 ) וחילקתי במס' הטיפולים. התחשיב שציינת לא נכון, כי לכל טיפול יש עלות משל עצמו.

• תוכן חדש...