Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת השיחות שלי עם צביקה הוא אמר לי שכדא לקפוץ אליו לבדוק את הקרבורטור(אני מבין לבד כבר שהמצב הקרבורטור לא משהו).

בנתיים אני מחכה עם זה קצת מחוסר תקציב.

יצאתי עם האוטו מאיזור מודיעין לכיון צפון, ביום שישי. נכנסתי לתדלק בתחנת דלק גלילות המתדלק אמר לי פתח מכסה מנוע בנתיים,הסכמתי כיון שידעתי שאין מה למצוא(כיון שהמנוע חדש אני דואג כל בוקר לבדוק שמן ומים ואם חסר אני מוסיף) חשבתי לעצמי הוא יבדוק וישחרר אותי, כשהוא הוציא את המדיד שמן זה היה אחרי נסיע השל לפחות חצי שעה ויצא עשן רציני מהמדיד הוא התחיל להגיד לי תראה מה הולך לך כאן, והוא מצביע לכל מקום ואומר יש לך נזילות האוטו אוכל שמן אוכל דלק, תקשיב אני שם לך תוסף לשמן ותוסף לדלק(המחירים: לשמן 80 שקל ולדלק 100) והם באחריות חוסכים לך שמן ודלק. הוא טוען שתוסף השמן יש בו חומר דביק שמצפה את כל העסק וסוגר נזילות ומנקה את כל המערכת. ותוסף הדלק מנקה את כל מערכת הפליטה ומעביר לאחר מכן זרימה נקיה של דלק וחסכון משמועתי. אם אכן נכונים דבריו או לא ניתן לכם חברי הפורום שמבינים יותר ממני לענות לי ולסייע לי איך לנהוג פעם הבאה.

מה שבטוח וזה החלק הכי חשוב, עדיין לא בדקתי אחת לכמה האוטו אכל בדרך הזאת לפי הבדיקה המסורתית אבל מה שבטוח שהמד דלק בדרך כלל נסיעה כזאת יורד הפס לכמעט עד החצי וכרגע לאחר הנסיעה הזאת המד נמצא מעל ל3/4 מיכל םחות מרבע מיכל לנסיעה הזאת. האם יתכן שעד כדי כך ההשפעה תהיה?

אל תשאלו אותי איזה סוג שמן זה היה כי אני לא יודע בכלל וגם שהוא זרק את הבקבוק אחרי שרוקן את כולו. לגבי התוסף לדלק אם זה מעניין אז אציין את שמו מחר לאחר שאני יוציא אותו מהאוטו.

פורסם

תוסף דלק שמנקה את מערכת הפליטה?

שולח קרניים סולריות ירוקות שמועברות אל המפלט ומברישות אותו?

סוגר נזילות? תגיד לי את שם השמן, בטח יותר זול מלהחליף כל חלק באוטו. חבל שלא כולם עושים את זה.

אני לא יודע לגבי המנוע שלך וכמה דלק או שמן הוא אוכל והידע שלי במכונאות רכב, שואף לאפס.

אבל אתה בהחלט אכלת חרטא של מתדלק שרק מרוויח על העניין הזה כסף ואוהב לדחוף לאנשים שטויות.

גש למוסך, בדוק את הבעיות ותוכל להתרשם ממקצועיות אמיתית ולא מאיזה ילד שעובד שבועיים

בתחנת דלק וכל מה שמכניסים לו לראש זה לדחוף תוספי חרטא למנועים של אנשים.

מה שבטוח, השמנים והתוספים וכל הדברים האלה שנמצאים בתחנות דלק, סלח לי על הביטוי, שווים לת*ת.

שמור על האוטו שלך, אל תתן לאנשים כאלה לגעת לך באוטו,

זה בערך כמו שלא הייתי קונה טלויזית LCD משופרסל, כי זה במבצע, וכי הזקן שעובד שם כבר 60 שנה לא באמת מבין בזה.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

א. אני אלמד באמת להבא לא להתפתות אבל אני לא מתמצא בנושא הזה כלל וכבר הומלץ בפני אפילו בפורום לדעתי להכניס תוסף לדלק לנקות את כל מכלולי המנוע.

ב. האם זה מבחינת לא מועיל לא מזיק? כאליו לכיס זה הזיק לי כבר אבל השאלה אם יש אולי מצב שהחומרים האלו יעשו לי נזק בהמשך?

ג. מצאתי את החשבונית של התדלוק. השמן עלה 75 שקל ובורה שלו כתוב "ת. ננולוב" מצאתי קישור מהאתר של סונול

http://www.sonol.co.il/790/275.htm

מישהו מכיר? יודע לומר משהו על זה?

על תוסך הדלק אני יסתכל על הכופסה מחר בנתיים מה שאני יכול להעתיק מהחשבונית זה "TKO 9.00"

אשמח לשמוע תגובות בנושא

פורסם

נראה כמו תוסף אל שחק שנמכר גם ע''י ליקווי מולי , ניתן למצוא את התוסף לבד או מתוסף לשמן במחיר של 100 ש"ח ל 5 ליטר שמן עם התוסף.

בכל מקרה בדוק היטב שאין לך עודף שמן במנוע עקב הוספת התוסף, עודף שמן עלול להביא לפריצת אטמים והגברת הנזילות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדקתי ויש קצת יותר מידי שמן.

אבל בעבר שאלתי בעל מוסך אם יש בעיה להכניס קצת יותר שמן במנוע אז הוא אמר לא באופן קבוע. אם פעם אחת קראה פאדיחה זה לא נורא.

זה נכון או שאחשוש מהבאות??

• תוכן חדש...