Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות למפרט מחשב עד 2K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה בבנית מפרט מחשב עד 2K ש"ח (פלוס מינוס 100-200 ש"ח לכאן או לכאן). הדרישות הן מעבד ולוח טובים, HD בסביבות ה-250G יספיק, זכרון 2G לפחות. אין חשיבות לכרטיס מסך טוב שכן המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה עם אופיס וכו'.

אודה לכם מאוד:)

פורסם

אתה קצת לא מעודכן

גם עם חלקים נורמאליים מחשב שכזה לא אמור לעלות מעל 1400 ש"ח.

קניתי אתמול מחשב בעבור ביתו של מכר שלי, 500 GB WESTERN, לוח אינטל, 2 G RAM, כרטיס קול + מסך מובנים ב1240 ש"ח

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מפרט של מחשב שקניתי לפני יומיים עבור הורים של חברה שלי, אותם שימושים אופיס ואינטרנט

מעבד E6500

לוח אם GIGABYTE G41M-ES2L, כולל כבר בתוכו כרטיס קול\רשת\מסך

זיכרון 2G של KINGSTON

דיסק קשיח היטאצי 250G 7200RPM

מארז ג'נרי עם ספק כח

סה"כ 1205 כולל מע"מ בקיי אס פי.

DVD הועבר מהמחשב הישן, במידה ואתה צריך זה עוד 100~ ש"ח

המפרט הזה הוא מעל ומעבר לישומים המדוברים.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

סליחה שאני נשמע כמו מנטרה:

אם כבר התקציב גבוה והדרישות נמוכות,

אפשר להוסיף עוד כמה מאות בודדות ולקנות נייד במפרט זהה (כונן עם 250G, זיכרון 2-3G).

סתם עוד אלטרנטיבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...